- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oké köszi. De csab írta azt a határidőszerű tokot, az tök jó, én amúgyis úgy szeretném használni hogy kiveszem belőle, max ha nem szeretném fogni, akkor állványként is funkcionáljon. De míg megjönne, addigis kellene valami, egyébként itthon tényleg semmi értelmes nincs hozzá :S 12k-t vagy 24-et biztos ki nem adok egy átkozott tokért...
Egyébként ha megrendelem ebay-ről, akkor paypallel azonnal kell fizetni, vagy utánvéttel is lehet?
--
Szecsy, a vicces az, hogy amikor én még a 4-esre pályáztam (ekkor még nem jelent meg az Air) akkor nálam egy ezressel került volna többe, mint most az Air, pedig az Air 100x jobb, najó erről még nemtudok nyilatkozni, hisz még nincs a kezemben, sőt a 4-est se nagyon fogtam a kezemben, de a videók-tesztek ill. vélemények alapján így van. Nemtudom miért kerülhet az többe, de ha egy 64GB-osat nézett akkor az valszeg azért, erre tudok még tippelni.
-------
General, az a 10db sztem kész vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest