- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A plastik meg handras elemzés eléggé vicces, én végignéztem a videót és bejelentéskor angelday szimplán leszarozta, semmizte, handrast meg kérdezték, hogy szerinte mennyit fognak eladni, és közölte, hogy baromi keveset. Aztán a végén az a nevetségesen erőltetett próbálkozás, ahogyan saját magukat győzik meg, és keresik az okokat, hogy ez miért lehet jó!
vagy egy apple fantól még akár ez is belefér, handrasnak meg ugye az a feladata, hogy eladja, szóval azt is értem. de amikor a plastikon másnap már azt olvasom, hogy angelday vesz magának egyet!! na az lol.Semmi szüksége rá, de bebeszéli magának, hogy ez milyen kurva jó.
Én elhiszem, hogy ez sok embernek baromi jó vétel, hiszen azért nagyon kevés olyan termék van (még a legnagyobb bukások is) ami senkinek sem a várva várt csoda.
de ez, hogy lefikázom, nagyítóval keresem mi az amit pozitívként lehet emlegetni, aztán másnap bejelentem, hogy venni fogok egyet. vagy kijelentem, hogy ebből semennyit nem fogok eladni mert szar, másnap a blogon meg kint van hogy instant get?
elég megnézni a beszmacen a szavazást, a sok elvakult között is sokáig majdnem 3x annyian szavaztak a nem tetszikre! ez azért jelent valamit. most nem néztem hogy áll a dolog, gondolom azért lassan a vérfanok majd javítanak az arányon.
szóval a topikból is látható, hogy vannak olyanok, akiknek ez jó lesz, ezt el is hiszem.
de ez a termék akkor sem nagy durranás. se a bejelentésen, sem a fanoldalakon, sem sehol nem kíséri akkora ováció mint volt pl az iphonenál.
ez egy korrekt termék egy nem olyan széles rétegnek, semmi több, semmi bumm.fairi: inkább pm ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy egy apple fantól még akár ez is belefér, handrasnak meg ugye az a feladata, hogy eladja, szóval azt is értem. de amikor a plastikon másnap már azt olvasom, hogy angelday vesz magának egyet!! na az lol.