- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
aggleány #359 üzenetére
Lehet! Nekem van egy 7" tabom, na, azt egy kézzel marha nehéz lenne nyitni. Ez a "magam" felé húzogatós tetszik, úgy néz ki ezzel még a 7"-ost is simán lehetne nyitni egy kézzel. Mindenesetre egy próbát megér. A Pulse-omra nem rakom fel, mert elég kicsiny a kijelzője ahhoz, hogy a hagyományossal is tudjam nyitni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #346 üzenetére
A klasszikus csúszkád van? kép
Igaz, hogy a videón látható telefon mérete kisebb mint ez átlag, de a Milestone esetében is egy kézzel oldottam fel a csúszkát: youtube videó
Viszont most már tényleg érdekel, hogy nektek miért nem sikerül?
Mellesleg spiritex lány? Mert ha előre tudom, akkor nem szólom le mint egy férfit. Ez nálam ugyanolyan, hogy ha jön valaki szembe és lány, akkor lehúzódok hogy el tudjon menni. Ám ha férfi, akkor nem húzódhatok le...
-
ben11
őstag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aggleány #315 üzenetére
Erre az esetre ajánlanám az Easy Reminder-t. Nekem anno Motorola V3i-n nagyon tetszett ez a feature, vagyis, hogy az elmulasztott eseményekről időközönként hangjelzéssel értesít.
Más:
Ha esetleg valaki hozzám hasonlóan otthoni kis szervert is működtet, amin torrent kliens is fut, akkor ajánlom figyelmébe a Transdroid nevű kis alkalmazást. Rettenetesen jó.
Illetve ennél a témakörnél maradva, hasznos lehet az AndFTP is. Bár plugin van a Total Commander-hez is, ami elláthatja ezt a feladatot. -
válasz
aggleány #292 üzenetére
Egyre jobban ritkul a homály
THX!
Van a NOLED-hez hasonló program? Nálam a NOLED kicsit furcsán viselkedett. Pl. ha csak hívás és sms értesítést jelöltem be, akkor a többinek egy színes négyzetet tett ki, hiába nem volt bejelölve. Kénytelen voltam feketére állítani a nem kértek színét, hogy ne látszódjon. Meg néha menüben a képernyő tetejének egy részét beszínezte....
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aggleány #253 üzenetére
Lehet, hogy nem érdekes, de hasznos.
Bocsánat az angol kifejezésért, de nem tudtam a magyar megfellelőjét.
Viszont nem egyszerű kapcsolgatásról van szó, hanem valamihez rendelt "kapcsolgatásról"
Pl. ha bekapcsolom a wifi antennát és a PDA csatlakozik pl egy meghatározott hálózathoz, akkor elindít egy programot, (pl Skype-ot).
Vagy ha mondjuk elindítom a meghatározott navigációs app-ot, akkor a kijelző fényerejét 100%-ra állítja.
Vagy ha bedugom a fülest, akkor a PDA rezgő profilra vált (mert ha éppen nincs a füles a fülemben, akkor utcán nem veszem észre hogy csörög).
Használható lokációk is, így ha hazaérek, akkor profilt válthat, vagy bekapcsolhatja a wifit stb...
Szóval gyakorlatilag végtelen módon és helyzetre konfigurálható, beleértve ebbe azt is, ha egy esemény megtörténtéhez több dolgot, dolgok sorozatát is akarom rendelni.
Így sem érdekes?
-
VD
őstag
válasz
aggleány #251 üzenetére
Javaslom az alábbi programot:
Colorize Widget
[link]
Ez egy widget gyűjtemény, főleg Social rajongóknak jó. De van benne gyorstárcsázó,üzenet kezelő,naptár.
Teljes kijelzős widgetek, de átméretezhetőek. Alapból rengeteg szín és beállítási lehetőség van benne.
Az ingyenes változata is sokat tud. A fizetősben a havi nézetű naptár és a timeline (SE Xperiákon van hasonló) a plusz.Amiért nagyon szeretem: Nekem ez tudta a legjobban a pótolni a HTC Sense felületét.
-
Lasy
veterán
válasz
aggleány #246 üzenetére
Mindenki máshogy használja a telefonját, de ha elolvasom mi az ami neked jó akkor néha tudok egyszerűbben is mint amit te, de szerintem sokan vannak így vele.
Most pl láttam a magyarításban egy appot amivel időzíteni lehet a rezgő módot.
Nem is tudtam, hogy ilyen hasznos lehet másnak.
Ma az volt az első, hogy másnak megadtam, és nagyon tetszik neki.
[link] -
Lasy
veterán
FileBro Lite *
Ez egy fájlkezelő program, egyetlen képessége miatt került ide, ez pedig az, hogy egy akármilyen fájlt ki lehet tenni vele a kezdőképernyőre. Számomra nagyon hasznos, mert így egy-egy doksit, zenét vagy akármit ki lehet tenni "widget"-ként a Home felületre.Megjegyezném, hogy az ASTRO is ugyan ilyen, így akkor az is kerülhetett volna oda... Vagy ezt nem is nézted?
Amúgy nagyon jó lett gratulálok.
-
válasz
aggleány #179 üzenetére
"...kb. 3 naponta újraindul..."
mint az aláírásban látható, egy Galaxy 3-ról van szó. Igazából nem sokat telefonálok vele, és ha nem sokat piszkálom -> tehát nem használja túl sokat a kijelzőt akkor kibír 3 napot. ehhez hozzájön hogy most nincs mobilnet sem, mikor van (50 MB) akkor nagyrészt letiltva. persze ha több telefonálás, sok kijelzőhasználat van, akkor 2 napot bír. van akinek 1 után megadja magát, egész nap mobilnet, gps, 2-3 óra telefonálás, szinkronizálások. szóval az én használati szokásaimmal akár 3 napot kihúz (az egyébként 1500mAh-s telep). meg ugye azt írtam, hogy újraindul. ha valamiért gépre dugom (fájl másolás leginkább..
) akkor kap némi + töltést, és amíg gépnél vagyok hagyom.
szóval erősen felhasználó függő, mint bármi más is. -
-
válasz
aggleány #168 üzenetére
repülő üzemmódhoz: az első napokban (hetekben) mikor próbálgattam a telefont, mindig kikapcsoltam éjszakára (nem ez volt az ébresztő, van rádió
) mert úgy gondoltam, így takarékoskodom az akkuval. utána rászoktam a rep. üzemmódra, és megítélésem szerint többet fogyaszt egy ki-bekapcsolás mint az egész éjszakás repülő üzemmód. persze ez csak érzés, tapasztalat, semmivel nem tudtam kimutatni, de szerintem is felesleges kikapcsolni éjszakára az op.rendszeres telefonokat, ha az a cél, hogy akkuval spóroljunk.
-
Rickazoid
addikt
válasz
aggleány #119 üzenetére
Szerintem nem értünk egyet, már ami a hsz-em értelmezését illeti. Arra céloztam, hogy a legtöbb androidos programnak van alternatívája, ami csak piciben tér el, mégis lehet, hogy pont az az apróság számít valakinek, amikor eldönti, hogy melyiket használja. Ez nem negatív kritika volt, csak egy megjegyzés.
A Google Translate meg szerintem pont eléggé használható, sosem találkoztam még félrefordítással, az angol nyelv eleve olyan, hogy egy szónak van 25 jelentése, néha teljesen eltérőek is. Földrész és szövegkörnyezet függő, ezért néz néha ki érdekesen egy-két fordítása, de attól még nem hülyeség, csak amerikai angol inkább. Persze nem mondatokat kell vele fordítani.
A Shush!-ról egyébként annyit, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, a környezetemben is ismerek vagy egy tucat embert, aki gyakran amiatt nem érhető el, mert lenémítva felejti a telefonját. Sokaknak nincs rá szüksége, de hasznos program és feledékenyeknek számára bizony kötelezőnek is nevezhető. -
svili
tag
Most, amikor végre elérhető a Market fizetős része nálunk is bárki megvehet normális navit egy androidos telefonra.
Úgy tudom, hogy IGO amúgy is csak hackelve van androidra, hivatalosan nincsen (ami elég nagy balf@szság a gyártó cég részéről, dehát ők tudják..)Végül - de nem utolsósorban - gratula a cikkhez!
-
tobal
tag
Igen, X8... miért, ez gondot jelent?
Ezek szerint ismered a típust, akkor lehet, hogy más valamiben is tudnál segíteni. Hogy tudnám 2.2-re vagy újabbra frissíteni a rendszert? Az ericsson adott ki hivatalos leírást, hogy hogyan lehet rootolni a telefont (csak még nem volt időm megcsinálni), szóval azzal elvileg nem lehet gond. Van vmi olyan főzött ROM amit tudsz ajánlani ehhez a típushoz? -
hoffman_
nagyúr
-
TRob1
veterán
Ha jól gondolom, amit idézett is jer1cho ("egyik leghasznosabb program, ha nem vagy milliomos."), arra értette amit írt, mert pl. én sem vagyok milliomos, de nem használom ezt az appot (sőt, semmi ilyesmit, tehát közel se a leghasznosabb) --> De majd javít, ha nem így gondolta.
-
bozont
veterán
Az szuper, valamikor majd teszek is vele egy próbát.
Ha lesz még második rész, akkor szerintem bekerülhetne még:
Camera360 féynképezésre és LGcamera videófelvevésre, minőségben jobbak mint a gyári beépített és jobban testre szabhatóak
Akinek van led a mobilon, Tiny Flashlight.
Műszaki embereknek szerintem kötelező az ElectroDroid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest