- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Az akku kiszedése nem szétszedés. Egyébként így működik a dolog, képzelheted milyen a töltöttségi szintje, amikor az Android 100%-nak látja és lekapcsolja a töltést, ha még háromnegyed órán keresztül töltődik kikapcsolt állapotban az akku kivétele majd visszarakása után. Persze nem mindig és nem minden telefonnál fordul elő a hiba, de MOD-oknál vagy főzött ROM-oknál valószínű a dolog.
-
Rickazoid
addikt
A program felesleges hozzá, sőt nagyon nem elég. Feltöltöd a telefont 100%-ra, nem veszed le a töltőről, törlöd a /data/system/batterystats.bin fájlt, kikapcsolod a telefont, miközben még a töltőn van, ha megjelent a 100%, kiveszed az akkut, ha megjelent a kérdőjel visszarakod és töltöd 100%-ig (ha valami nem volt jó, akár háromnegyed órán keresztül is töltheti még, 60%-ról indulva). Ha kész, leveszed töltőről és bekapcsolod, majd lemeríted teljesen (én 5%-nál már fel szoktam tenni töltőre).
-
Rickazoid
addikt
válasz
aggleány #119 üzenetére
Szerintem nem értünk egyet, már ami a hsz-em értelmezését illeti. Arra céloztam, hogy a legtöbb androidos programnak van alternatívája, ami csak piciben tér el, mégis lehet, hogy pont az az apróság számít valakinek, amikor eldönti, hogy melyiket használja. Ez nem negatív kritika volt, csak egy megjegyzés.
A Google Translate meg szerintem pont eléggé használható, sosem találkoztam még félrefordítással, az angol nyelv eleve olyan, hogy egy szónak van 25 jelentése, néha teljesen eltérőek is. Földrész és szövegkörnyezet függő, ezért néz néha ki érdekesen egy-két fordítása, de attól még nem hülyeség, csak amerikai angol inkább. Persze nem mondatokat kell vele fordítani.
A Shush!-ról egyébként annyit, hogy sokan hajlamosak elfelejteni, a környezetemben is ismerek vagy egy tucat embert, aki gyakran amiatt nem érhető el, mert lenémítva felejti a telefonját. Sokaknak nincs rá szüksége, de hasznos program és feledékenyeknek számára bizony kötelezőnek is nevezhető. -
Rickazoid
addikt
Jól összeszedted, bár második alternatívák hiányoznak, ezeknek a programoknak többségében van egyenértékű, mégis kicsit más alternatívája is.
Egy-két programmal még ki lehetne amúgy egészíteni, mint a Shush!, ami szintén kötelező darab, ha az ember hajlamos elfelejteni visszaállítani a telefont rezgő vagy néma módról. Ugyanígy hasznos a Screen Filter, ha a telefont éjszaka használóknak "kiégeti" a kijelző a szemét még legalacsonyabb fényerőn is. Aztán ott még a Missed Reminder, ami az elmulasztott hívásokat jelzi újra és újra. Szótárak helyett meg Google Translate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged