- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
-
aggleány
addikt
Erre sajnos nincs ötletem.
Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Ha mégsem, akkor próbáld meg az Android appz topikban, ott elég sokan vannak mindig.
-
aggleány
addikt
Sajnos ezek a kis beépített izék odafigyelést igényelnek.
Az autós navinak csak az a dolga, hogy navigáljon, a telefonnál ez pedig egy mellékes dolog, tehát úgy illik, hogy az autós navi gyorsabban fogjon jelet, mivel nincs más dolga. Ha kivárod, és utána jól működik, akkor szerintem megéri azt a pár percet.
-
Binczet
tag
Lejárt a szerkesztési idő...
Na: figyelve, hogy az antenna felül legyen, úgy tűnik, tényleg nem nagyon vesztette el a jelet egyik sem. Az autós gps viszont nagyon cikkcakkos vonalat húzott, a telefoné viszont egész jó. Pedig úgy vettem észre, hogy a telefonnak sokkal-sokkal gyengébb a gps-e. Mondjuk +5 perc kellett neki a műholdak megtalálásához.. Ez lehet, hogy már off... -
<Adamsky>
nagyúr
Én túrázáshoz szoktam használni OruxMaps-al. Ott egyfelől nézem a térképet, másfelől meg log-olom az útvonalat. Ilyenkor a telló (HTC Desire) a zsebemben vagy a táskám külső részében van. Onnan nem szokott gondot okozni neki a "kilátás". Arra szoktam egyedül odafigyelni, hogy az elején (mielőtt betenném a zsebembe) megtalálja a pozíciót (ezt szépen kézben tartva megvárom).
A busznál vonatnál szerintem a kocsi leárnyékolása lehet gond. Pl. ha vonatnál távol ülsz az ablaktól. Sajna (vagy szerencsére) ilyen tapasztalatom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Medence topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest