Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
-
aggleány
addikt
Erre sajnos nincs ötletem.
Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Ha mégsem, akkor próbáld meg az Android appz topikban, ott elég sokan vannak mindig. 
-
aggleány
addikt
Sajnos ezek a kis beépített izék odafigyelést igényelnek.
Az autós navinak csak az a dolga, hogy navigáljon, a telefonnál ez pedig egy mellékes dolog, tehát úgy illik, hogy az autós navi gyorsabban fogjon jelet, mivel nincs más dolga. Ha kivárod, és utána jól működik, akkor szerintem megéri azt a pár percet. 
-
Binczet
tag
Lejárt a szerkesztési idő...
Na: figyelve, hogy az antenna felül legyen, úgy tűnik, tényleg nem nagyon vesztette el a jelet egyik sem. Az autós gps viszont nagyon cikkcakkos vonalat húzott, a telefoné viszont egész jó. Pedig úgy vettem észre, hogy a telefonnak sokkal-sokkal gyengébb a gps-e. Mondjuk +5 perc kellett neki a műholdak megtalálásához.. Ez lehet, hogy már off... -
<Adamsky>
nagyúr
Én túrázáshoz szoktam használni OruxMaps-al. Ott egyfelől nézem a térképet, másfelől meg log-olom az útvonalat. Ilyenkor a telló (HTC Desire) a zsebemben vagy a táskám külső részében van. Onnan nem szokott gondot okozni neki a "kilátás". Arra szoktam egyedül odafigyelni, hogy az elején (mielőtt betenném a zsebembe) megtalálja a pozíciót (ezt szépen kézben tartva megvárom).
A busznál vonatnál szerintem a kocsi leárnyékolása lehet gond. Pl. ha vonatnál távol ülsz az ablaktól. Sajna (vagy szerencsére) ilyen tapasztalatom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Ha mégsem, akkor próbáld meg az