- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
-
aggleány
addikt
Erre sajnos nincs ötletem.
Hátha lesz itt valaki, aki tud segíteni. Ha mégsem, akkor próbáld meg az Android appz topikban, ott elég sokan vannak mindig.
-
aggleány
addikt
Sajnos ezek a kis beépített izék odafigyelést igényelnek.
Az autós navinak csak az a dolga, hogy navigáljon, a telefonnál ez pedig egy mellékes dolog, tehát úgy illik, hogy az autós navi gyorsabban fogjon jelet, mivel nincs más dolga. Ha kivárod, és utána jól működik, akkor szerintem megéri azt a pár percet.
-
Binczet
tag
Lejárt a szerkesztési idő...
Na: figyelve, hogy az antenna felül legyen, úgy tűnik, tényleg nem nagyon vesztette el a jelet egyik sem. Az autós gps viszont nagyon cikkcakkos vonalat húzott, a telefoné viszont egész jó. Pedig úgy vettem észre, hogy a telefonnak sokkal-sokkal gyengébb a gps-e. Mondjuk +5 perc kellett neki a műholdak megtalálásához.. Ez lehet, hogy már off... -
<Adamsky>
nagyúr
Én túrázáshoz szoktam használni OruxMaps-al. Ott egyfelől nézem a térképet, másfelől meg log-olom az útvonalat. Ilyenkor a telló (HTC Desire) a zsebemben vagy a táskám külső részében van. Onnan nem szokott gondot okozni neki a "kilátás". Arra szoktam egyedül odafigyelni, hogy az elején (mielőtt betenném a zsebembe) megtalálja a pozíciót (ezt szépen kézben tartva megvárom).
A busznál vonatnál szerintem a kocsi leárnyékolása lehet gond. Pl. ha vonatnál távol ülsz az ablaktól. Sajna (vagy szerencsére) ilyen tapasztalatom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest