Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
macilaci78
Ezt csúnyán benéztem!
Én még ott tartottam, amit mindenhol olvastam a fórumokon, hogy nem árulják androidhoz, pedig de. Sorry. 
Armagedown
A kikapcsolva is ébresztő program neve Nokia, ahogy a kolléga is írta.
Ez sajnos nem megy az androidnak, de cserébe millió más dolog igen. Én úgy döntöttem, hogy nekem jobb lesz a millió más, és éjszakára csak repülő üzemmódba teszem, nem kapcsolom ki. Úgy nem fogyaszt, olyan, mintha ki lenne kapcsolva, mert nem áll fel hálózatra, tehát nem fog zavarni senki, de ébreszt. Ez van. Ezt vagy elfogadja az ember, és akkor vegyen nyugodtan androidos telót, vagy nem, és akkor már oprendszer felé kell keresgélni. Ezt ne nagyon hangoztasd, ha nem muszáj, mert időnként előbukkannak harcos android-fanok, és megkísérelik leszedni érte a fejed. Nem azért, mert baj van Veled, hanem mert nagyon sokszor halljuk ezt a dolgot, és van, aki már alapból ugrik rá. Másik megoldás: tartani kell egy régi, egyszerű telót ébresztőnek, egy ismerősöm ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én még ott tartottam, amit mindenhol olvastam a fórumokon, hogy nem árulják androidhoz, pedig de. Sorry. 
Ez sajnos nem megy az androidnak, de cserébe millió más dolog igen. Én úgy döntöttem, hogy nekem jobb lesz a millió más, és éjszakára csak repülő üzemmódba teszem, nem kapcsolom ki. Úgy nem fogyaszt, olyan, mintha ki lenne kapcsolva, mert nem áll fel hálózatra, tehát nem fog zavarni senki, de ébreszt. Ez van. Ezt vagy elfogadja az ember, és akkor vegyen nyugodtan androidos telót, vagy nem, és akkor már oprendszer felé kell keresgélni. Ezt ne nagyon hangoztasd, ha nem muszáj, mert időnként előbukkannak harcos android-fanok, és megkísérelik leszedni érte a fejed. Nem azért, mert baj van Veled, hanem mert nagyon sokszor halljuk ezt a dolgot, és van, aki már alapból ugrik rá. Másik megoldás: tartani kell egy régi, egyszerű telót ébresztőnek, egy ismerősöm ezt csinálja.