- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
aggleány
addikt
Az a program arra jó, hogy figyelni tudod, hogy mennyi hívásod, sms-ed és adatforgalmad volt. Attól, hogy neki vagy Neked nem tartozik a hasznos programok közé, másoknak még nagyon jó lehet. Mellesleg a saját programjaim között van, tehát számomra az egyik leghasznosabb. Attól függetlenül, hogy számára ez a program felesleges, még lehetett volna intelligens, kulturált formában nyilaktozni, pl. úgy, ahogy Te szoktad megírni, ha Neked nem tetszik valami.
-
bozont
veterán
Nem tudom, mindig az LG-re asszociálok és sokszor úgy is mondom, írom amint látszik.
Polllen
Nekem egy kicsit tisztábbnak, élesebbnek tűnik a Camera360-nal készített kép (Galaxy Ace 2.2.1, mondjuk a 2.3.4-gyel még nem próbáltam a gyárit), de igazából funkcionalitásban jóval több, ez az ami miatt inkább használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest