- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Na 2 gyors videó csak nektek:
Android feloldása1
Android feloldása2(#352) petipetya: Ha lány, akkor bocsi.
De elég fiús feje van.
-
TRob1
veterán
Gondolom te szigorúan, fokra pontosan függőlegesen tartod a telefonod általában...
Mert ha nem, már rögtön magad felé "húzod" a kioldót, magyarán a telefon alsó részének az irányába (most én is átállítottam ilyenre az enyém, az se rossz)
Persze gondolom csak poénnak szántad (legalábbis remélem
).
(#343) spiritex: Na pont erről van szó. Ha már én "nem vagyok okos", akkor legalább a "társam" legyen az, nem?
-
TRob1
veterán
válasz
spiritex #340 üzenetére
Az se menne, az is érintős. Nokia 3210-et ajánlanám.
Azt még azért illik hozzátennem, hogy nincs lapátkezem, de tényleg kényelmesen tudom feloldani a lockscreent, és felvenni vagy elutasítani a hívásokat (és tényleg jobban tetszik ez a megoldás, mint ha csak 1-1 "gomb" lenne, ugyanis így kizárt, hogy az ellenkezőjét csináljam véletlenül..
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Sajna nem értem a kérdésed (újdonság? ram? fürdés?)
, de megpróbálok válaszolni értetlenül is
. Párnaponta újab és újabb 2.3.4-es ROM-ot (újabb Android verziót) teszek fel, ugyanis egy úgynevezett CM Romot használok (CM=CyanogenMod, egy lelkes rom készítő csapat), amiből naponta-kétnaponta jön egy újabb, javított/módosított verzió (ezeket nightly-knak nevezik)
(#179) aggleány: Én is legtöbbször saját tapasztalatot írok
Mint pl. ez is: az újabb CM Romokkal bizony a Penge is elvan 3-4 napig vígan (persze ha nem játszik az ember vele egész nap, csak úgy normál módon használja) kép
-
TRob1
veterán
válasz
Winner_hun #169 üzenetére
Használsz vmilyen Killer appot? Mert ha nem (amit jól teszel), akkor semmit nem jelent számodra. (Pengéhez eleve nem kell)
-
TRob1
veterán
válasz
Armagedown #163 üzenetére
Haha... vegyél egy 3210-es Nokiát, az ébreszt úgy is
(#166) Armagedown: Szerintem meg nem, mivel ha ki van kapcsolva a telefon, itt tényleg ki van (nem úgy mint a többinél, hogy simán le is hallgatnak "kikapcsolt" telefonnál), illetve az androidosok nagyrésze nem is kapcsolja ki a telefont - mert minek -, hisz ott a repülőmód (felesleges mindig a bootra várni, mikor 1 mp alatt újra készenlétbe tud lenni a telefon)
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #156 üzenetére
Aki a biztonságtól fél, az sztem eleve ne használjon Androidot, de más telefont is csak kivett akksival. Sőt, netet se kéne, és a legtutibb vhol egy nagy erdő közepe alatt élni, egy mindentől és mindenkitől jól elszigetelt atombunkerben...
-
TRob1
veterán
Ha jól gondolom, amit idézett is jer1cho ("egyik leghasznosabb program, ha nem vagy milliomos."), arra értette amit írt, mert pl. én sem vagyok milliomos, de nem használom ezt az appot (sőt, semmi ilyesmit, tehát közel se a leghasznosabb) --> De majd javít, ha nem így gondolta.
-
TRob1
veterán
Jó lett, gratula
(#28) bozont : Az miért LgCamera? Csak LG-n jó? Ne hívjuk inkább IgCamerának (kisbetűvel: igcamera)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged