Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Az, hogy "Jó, bár...", az pont ugyanazt jelenti, mint hogy "Jó, de...". Magyarán nem jó. Sajnálom, hogy Neked nem tetszik.
Nem soroltam fel minden programot, ami létezik, erre ott van a Market. Persze, még sok programmal ki lehetne egészíteni, de nem fogom. Ha az ember felmegy a Marketre, ott a bal oldalon rögtön kap egy csomó alternatívát, lehet válogatni.
Szerintem nincs olyan, hogy "kötelező" program, mivel mindenkinek más a fontos. Én pl. nem felejtem el átállítgatni a hangerőt, tehát nekem ez egyáltalán nem fontos. Ha odafigyelve olvastad volna a cikket, észrevetted volna, hogy a Missed Reminder benne van. A Google Translate szerintem használhatatlan, rengeteg hülyeséget ír, én nem fogom ajánlani.
A Screen Filtert majd megnézem, így ránézésre jónak tűnik, lehet, hogy a következő cikkbe bekerül, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest