- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem tudom, mindig az LG-re asszociálok és sokszor úgy is mondom, írom amint látszik.
Polllen
Nekem egy kicsit tisztábbnak, élesebbnek tűnik a Camera360-nal készített kép (Galaxy Ace 2.2.1, mondjuk a 2.3.4-gyel még nem próbáltam a gyárit), de igazából funkcionalitásban jóval több, ez az ami miatt inkább használom. -
bozont
veterán
Az szuper, valamikor majd teszek is vele egy próbát.
Ha lesz még második rész, akkor szerintem bekerülhetne még:
Camera360 féynképezésre és LGcamera videófelvevésre, minőségben jobbak mint a gyári beépített és jobban testre szabhatóak
Akinek van led a mobilon, Tiny Flashlight.
Műszaki embereknek szerintem kötelező az ElectroDroid. -
bozont
veterán
Tetszik ez a kis összefoglaló, találtam pár alkalmazást benne amiről még nem hallottam/tudtam de jól jönnek.
Mondjuk én az Astro helyett a File Expert-et használom, mert csak ezzel tudtam a gépre csatlakozni hálózaton keresztül, az Astro-val sajnos nem sikerült. Így a Swiftp és hasonló programokra sincs szükség. Persze root mellett alap szerintem is Samba.Amúgy ez a Kétkerék útvonaltervező működik offline is vagy mindenképpen kell hozzá net kapcsolat?
Polllen
És nem foglal 18-20mb helyet, de én is inkább a Mobile-t használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest