Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem tudom, mindig az LG-re asszociálok és sokszor úgy is mondom, írom amint látszik.
Polllen
Nekem egy kicsit tisztábbnak, élesebbnek tűnik a Camera360-nal készített kép (Galaxy Ace 2.2.1, mondjuk a 2.3.4-gyel még nem próbáltam a gyárit), de igazából funkcionalitásban jóval több, ez az ami miatt inkább használom. -
bozont
veterán
Az szuper, valamikor majd teszek is vele egy próbát.
Ha lesz még második rész, akkor szerintem bekerülhetne még:
Camera360 féynképezésre és LGcamera videófelvevésre, minőségben jobbak mint a gyári beépített és jobban testre szabhatóak
Akinek van led a mobilon, Tiny Flashlight.
Műszaki embereknek szerintem kötelező az ElectroDroid. -
bozont
veterán
Tetszik ez a kis összefoglaló, találtam pár alkalmazást benne amiről még nem hallottam/tudtam de jól jönnek.
Mondjuk én az Astro helyett a File Expert-et használom, mert csak ezzel tudtam a gépre csatlakozni hálózaton keresztül, az Astro-val sajnos nem sikerült. Így a Swiftp és hasonló programokra sincs szükség. Persze root mellett alap szerintem is Samba.Amúgy ez a Kétkerék útvonaltervező működik offline is vagy mindenképpen kell hozzá net kapcsolat?
Polllen
És nem foglal 18-20mb helyet, de én is inkább a Mobile-t használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest