- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Capricornus #366 üzenetére
Köszönöm.
Ezeknél meg lehet adni, hogy mondjuk csak a mobilnet forgalmat loggolja és a WIFI-t ne? Vagy különbontva tudja adni az adatokat?
Vagy ezek alapból csak a mobilnetet figyelik? Az mindegy, hogy 3G-n, 2G-n, vagy HSDP-an csatlakozok?
-
Sziasztok!
Adatforgalom mérő programot keresnék, mert most sz*patott meg a telenor. Állítólag 3 nap alatt elhasználtam a keretemet. Érdekes eddig mindig elég volt 1 hónapra a 180 MB, és a telefonálási szokásaim nem változtak. Szeretném mérni a forgalmamat, hogy legközelebb az orruk alá dörgölhessem...
Köszönöm.
-
Sziasztok!
Quick profiles-szal kpacoslatban szeretnék kérdezni:
- hogyan lehet módosítani, vagy törölni létrehozott profilt? (nem találtam ezt a funkciót, csak a létrehozást)
- van-e lehetőség időpontot megadni, hogy egy adott profil mikor kapcsolódjon be?Ha esetleg a fentieket nem tudja a program, akkor mit ajánlotok helyette hasonló funkciókkal?
Előre is köszi.
-
válasz
Keresztapper #303 üzenetére
Köszi. Az első válaszból is elnavigálgattam oda
-
válasz
aggleány #292 üzenetére
Egyre jobban ritkul a homály
THX!
Van a NOLED-hez hasonló program? Nálam a NOLED kicsit furcsán viselkedett. Pl. ha csak hívás és sms értesítést jelöltem be, akkor a többinek egy színes négyzetet tett ki, hiába nem volt bejelölve. Kénytelen voltam feketére állítani a nem kértek színét, hogy ne látszódjon. Meg néha menüben a képernyő tetejének egy részét beszínezte....
-
válasz
Keresztapper #279 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ez így kezdő láma
androidosként kicsit magas, de asszem hagyom is a fenébe az egészet
(#280) aggleány: ezt a lehetőséget megtaláltam, de gyakorlatilag a telefonnal kapott alkalmazásokból semmit nem engedett áttenni...
Pl. a térkép (vagy valami hasonló a neve), ami 10 MB-t foglal, nem lehet áttenni...
-
válasz
Keresztapper #268 üzenetére
Android verzió: 2.3.3
HTC Sense verzió: 2.1
Szoftverszám: 1.33.401.2
Kernel verzió: 2.6.35.10-h60b2609
Ezen kívül szükséged van még adatra?(#269) Lasy: rootolni nem szeretném telefont, mert nem igazán értek ehhez és kicsit tartok tőle
(#270) aggleány: megvárom még a válaszokat, aztán megnézem ezt a programot is, köszönöm.
-
válasz
Keresztapper #238 üzenetére
Szia!
2.3 van rajta. A mondatod 2. felét nem is értem
. Illetve nagyjából értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam meg
-
Sziasztok!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy egy letöltött program update-jét ne indítsa automatikusan?
A probléma az, hogy otthon WI-Fi-n elkezdtem egy program updat-jét a marketből leszedni, de nem volt időm befejezni (hálózati problémák miatt). Eljöttem otthonról és mobilneten szerettem volna megnézni a leveleimet, de a telefon elkezdte a tegnapi update-t is folytatni, amit viszont nem szeretnék, hogy mobilneten keresztül töltse. Hogyan lehet kilőni, vagy rábírni, hogy rákérdezzen és ne folytassa automatikusan?Másik kérdésem: van olyan program, amivel el lehet azt érni, hogy a névjegyek úgy működjenek, mint Samsungnál? Tehát, ha egyik irányba húzom, akkor felhívja a készülék, ha a másik irányba, akkor SMS-t lehet küldeni. Találtam egy Call Confirm Slide nevű programot, de az csak a véletlen tárcsázás elkerülésére jó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest