- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Capricornus #366 üzenetére
Köszönöm.
Ezeknél meg lehet adni, hogy mondjuk csak a mobilnet forgalmat loggolja és a WIFI-t ne? Vagy különbontva tudja adni az adatokat?
Vagy ezek alapból csak a mobilnetet figyelik? Az mindegy, hogy 3G-n, 2G-n, vagy HSDP-an csatlakozok?
-
Sziasztok!
Adatforgalom mérő programot keresnék, mert most sz*patott meg a telenor. Állítólag 3 nap alatt elhasználtam a keretemet. Érdekes eddig mindig elég volt 1 hónapra a 180 MB, és a telefonálási szokásaim nem változtak. Szeretném mérni a forgalmamat, hogy legközelebb az orruk alá dörgölhessem...
Köszönöm.
-
Sziasztok!
Quick profiles-szal kpacoslatban szeretnék kérdezni:
- hogyan lehet módosítani, vagy törölni létrehozott profilt? (nem találtam ezt a funkciót, csak a létrehozást)
- van-e lehetőség időpontot megadni, hogy egy adott profil mikor kapcsolódjon be?Ha esetleg a fentieket nem tudja a program, akkor mit ajánlotok helyette hasonló funkciókkal?
Előre is köszi.
-
válasz
Keresztapper #303 üzenetére
Köszi. Az első válaszból is elnavigálgattam oda
-
válasz
aggleány #292 üzenetére
Egyre jobban ritkul a homály
THX!
Van a NOLED-hez hasonló program? Nálam a NOLED kicsit furcsán viselkedett. Pl. ha csak hívás és sms értesítést jelöltem be, akkor a többinek egy színes négyzetet tett ki, hiába nem volt bejelölve. Kénytelen voltam feketére állítani a nem kértek színét, hogy ne látszódjon. Meg néha menüben a képernyő tetejének egy részét beszínezte....
-
válasz
Keresztapper #279 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ez így kezdő láma
androidosként kicsit magas, de asszem hagyom is a fenébe az egészet
(#280) aggleány: ezt a lehetőséget megtaláltam, de gyakorlatilag a telefonnal kapott alkalmazásokból semmit nem engedett áttenni...
Pl. a térkép (vagy valami hasonló a neve), ami 10 MB-t foglal, nem lehet áttenni...
-
válasz
Keresztapper #268 üzenetére
Android verzió: 2.3.3
HTC Sense verzió: 2.1
Szoftverszám: 1.33.401.2
Kernel verzió: 2.6.35.10-h60b2609
Ezen kívül szükséged van még adatra?(#269) Lasy: rootolni nem szeretném telefont, mert nem igazán értek ehhez és kicsit tartok tőle
(#270) aggleány: megvárom még a válaszokat, aztán megnézem ezt a programot is, köszönöm.
-
válasz
Keresztapper #238 üzenetére
Szia!
2.3 van rajta. A mondatod 2. felét nem is értem
. Illetve nagyjából értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam meg
-
Sziasztok!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy egy letöltött program update-jét ne indítsa automatikusan?
A probléma az, hogy otthon WI-Fi-n elkezdtem egy program updat-jét a marketből leszedni, de nem volt időm befejezni (hálózati problémák miatt). Eljöttem otthonról és mobilneten szerettem volna megnézni a leveleimet, de a telefon elkezdte a tegnapi update-t is folytatni, amit viszont nem szeretnék, hogy mobilneten keresztül töltse. Hogyan lehet kilőni, vagy rábírni, hogy rákérdezzen és ne folytassa automatikusan?Másik kérdésem: van olyan program, amivel el lehet azt érni, hogy a névjegyek úgy működjenek, mint Samsungnál? Tehát, ha egyik irányba húzom, akkor felhívja a készülék, ha a másik irányba, akkor SMS-t lehet küldeni. Találtam egy Call Confirm Slide nevű programot, de az csak a véletlen tárcsázás elkerülésére jó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest