Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aggleány #179 üzenetére
"...kb. 3 naponta újraindul..."
mint az aláírásban látható, egy Galaxy 3-ról van szó. Igazából nem sokat telefonálok vele, és ha nem sokat piszkálom -> tehát nem használja túl sokat a kijelzőt akkor kibír 3 napot. ehhez hozzájön hogy most nincs mobilnet sem, mikor van (50 MB) akkor nagyrészt letiltva. persze ha több telefonálás, sok kijelzőhasználat van, akkor 2 napot bír. van akinek 1 után megadja magát, egész nap mobilnet, gps, 2-3 óra telefonálás, szinkronizálások. szóval az én használati szokásaimmal akár 3 napot kihúz (az egyébként 1500mAh-s telep). meg ugye azt írtam, hogy újraindul. ha valamiért gépre dugom (fájl másolás leginkább..
) akkor kap némi + töltést, és amíg gépnél vagyok hagyom.
szóval erősen felhasználó függő, mint bármi más is. -
-
válasz
aggleány #168 üzenetére
repülő üzemmódhoz: az első napokban (hetekben) mikor próbálgattam a telefont, mindig kikapcsoltam éjszakára (nem ez volt az ébresztő, van rádió
) mert úgy gondoltam, így takarékoskodom az akkuval. utána rászoktam a rep. üzemmódra, és megítélésem szerint többet fogyaszt egy ki-bekapcsolás mint az egész éjszakás repülő üzemmód. persze ez csak érzés, tapasztalat, semmivel nem tudtam kimutatni, de szerintem is felesleges kikapcsolni éjszakára az op.rendszeres telefonokat, ha az a cél, hogy akkuval spóroljunk.
-
Üdv.
a Kétkerék alkalmazást ma kipróbáltam. Alapjában véve egy jól kitalált, és nem rosszul kivitelezett alkalmazás. Röviden csak annyit: Net nélkül indítottam egy 'Rögzítés'-t, Gps be, telefon zsebre. Szó nélkül fogadta a startot, ezért elindultam. Viszont a telefon (Galaxy 3) nem arról híres, hogy alap helyzetből 5mp alatt jelet fog, ez meg nem hatotta meg az appot, szóval mentem 1,5 km-t, mire elkezdte rögzíteni. Aztán egy óra múlva néztem rá, írta, hogy 18 ezer xy métert tettem meg, elkeztem volna felfele 'lapozni', de nem csinált semmit. hazaértem, megnéztem, lefagyott, ott, és akkor. utána többször csak a home képernyőről való újraindításra végezte el a kijelölt feladatot. szinte mindent. (lehet hogy kevés neki a telefon procija?
) viszont a szenvedés eredménye megvan, térképen lehet mutogatni, hogy merre jártam, mennyi idő alatt... igaz, a fagyás után csak a súgóval tudtam előkaparni a lefagyott eredményemet...
tényleg hasznos cikk, én is várom a folytatást! egy alkalmazást ajánlanék: Timeriffic. ha jól figyeltem ez nem volt említve hozzászólásban sem. meg lehet vele adni, hogy pl.: hétfőtől vasárnapig este 11-kor némuljon el, repülő(s) üzemmód, fényerő minimum, ébresztő hangerő 4-es stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest