Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Az akku kiszedése nem szétszedés. Egyébként így működik a dolog, képzelheted milyen a töltöttségi szintje, amikor az Android 100%-nak látja és lekapcsolja a töltést, ha még háromnegyed órán keresztül töltődik kikapcsolt állapotban az akku kivétele majd visszarakása után. Persze nem mindig és nem minden telefonnál fordul elő a hiba, de MOD-oknál vagy főzött ROM-oknál valószínű a dolog.
-
Rickazoid
addikt
A program felesleges hozzá, sőt nagyon nem elég. Feltöltöd a telefont 100%-ra, nem veszed le a töltőről, törlöd a /data/system/batterystats.bin fájlt, kikapcsolod a telefont, miközben még a töltőn van, ha megjelent a 100%, kiveszed az akkut, ha megjelent a kérdőjel visszarakod és töltöd 100%-ig (ha valami nem volt jó, akár háromnegyed órán keresztül is töltheti még, 60%-ról indulva). Ha kész, leveszed töltőről és bekapcsolod, majd lemeríted teljesen (én 5%-nál már fel szoktam tenni töltőre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tehát, ha lefagy pl. és meg kellenne szüntetni az áramellátást, akkor csavarhúzó elő?