- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Keresztapper #311 üzenetére
Megnéztem de mégsem találtam a teljes verzióban olyat, hogy egyetlen eseményhez (pl. xyz wifi hálózathoz való csatlakozás) több dolgot társíthassak egyszerre (pl. hangerő le, fényerő le stb.), ezért vissza is térittettem az árát.
-
grotib
tag
válasz
Keresztapper #330 üzenetére
Köszi, a gyors választ!
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #316 üzenetére
Köszönöm, ismerős. Nekem az a bajom, hogy gyárilag miért nincs ilyen kis lámpácska minden telón. Persze, megoldható, de én gyárilag megoldva szeretném látni a dolgot - mivel többeknek is sikerült megoldani, nem lehet olyan bonyolult.
ben11
Én nem állítgattam rajta semmit, nem sokáig használtam, de akkor bejött. Sajnos nem igazán tudok segíteni benne, de nem lehet olyan nehéz. Most éppen nincs netem a telón, de amint lesz, megnézem Neked.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Keresztapper #249 üzenetére
Köszi!
Habár hiányolom belőle azt, hogy csoportos eseményeket lehessen társítani egy dologhoz, ennek ellenére nem rossz. -
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #305 üzenetére
Mivammá??? Most miért kell bántani a kisebbet?
Véletlenül jelenleg egy S40-es a céges telefonom.
Lasy
Nemrég találtam itthon egy vadiúj 3310-es Nokiát, szóval ne ajánlgass olyan ósdi vacakot!
-
válasz
Keresztapper #303 üzenetére
Köszi. Az első válaszból is elnavigálgattam oda
-
Lasy
veterán
válasz
Keresztapper #305 üzenetére
a samu mellett szerintem az s40es nokedli is sok lesz.
a 3210 jó lesz. vagy nem? -
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #303 üzenetére
Nem Te voltál, én vagyok karcsú szellemileg a mai napon.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #296 üzenetére
-
válasz
Keresztapper #279 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ez így kezdő láma
androidosként kicsit magas, de asszem hagyom is a fenébe az egészet
(#280) aggleány: ezt a lehetőséget megtaláltam, de gyakorlatilag a telefonnal kapott alkalmazásokból semmit nem engedett áttenni...
Pl. a térkép (vagy valami hasonló a neve), ami 10 MB-t foglal, nem lehet áttenni...
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #281 üzenetére
-
válasz
Keresztapper #268 üzenetére
Android verzió: 2.3.3
HTC Sense verzió: 2.1
Szoftverszám: 1.33.401.2
Kernel verzió: 2.6.35.10-h60b2609
Ezen kívül szükséged van még adatra?(#269) Lasy: rootolni nem szeretném telefont, mert nem igazán értek ehhez és kicsit tartok tőle
(#270) aggleány: megvárom még a válaszokat, aztán megnézem ezt a programot is, köszönöm.
-
válasz
Keresztapper #238 üzenetére
Szia!
2.3 van rajta. A mondatod 2. felét nem is értem
. Illetve nagyjából értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam meg
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #249 üzenetére
Megnézem, ha megírod, hogy mi az, hogy "triggerelni".
-
Lasy
veterán
válasz
Keresztapper #239 üzenetére
Nem feltétel, hogy kuka a főzött rom, de az lehet, hogy túl nagy volt a proci húzása.
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #156 üzenetére
Aki a biztonságtól fél, az sztem eleve ne használjon Androidot, de más telefont is csak kivett akksival. Sőt, netet se kéne, és a legtutibb vhol egy nagy erdő közepe alatt élni, egy mindentől és mindenkitől jól elszigetelt atombunkerben...
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #156 üzenetére
Én nem használok Dropboxot, de sokan ajánlották, ezért került bele a cikkbe - de köszönöm a figyelmeztetést.
Én úgy vettem észre, hogy a task killer erősen ROM-függő, nekem soha nem kellett, de én mindig gyári romot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest