Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binczet
tag
Lejárt a szerkesztési idő...
Na: figyelve, hogy az antenna felül legyen, úgy tűnik, tényleg nem nagyon vesztette el a jelet egyik sem. Az autós gps viszont nagyon cikkcakkos vonalat húzott, a telefoné viszont egész jó. Pedig úgy vettem észre, hogy a telefonnak sokkal-sokkal gyengébb a gps-e. Mondjuk +5 perc kellett neki a műholdak megtalálásához.. Ez lehet, hogy már off... -
Binczet
tag
Áruljátok már el, hogy én vagyok annyira lemaradva, hogy szerintem a zsebünkben lévő telefon nem látja a gps-műholdakat? A cellainfók oké, de az meg tökre nem pontos, ha pl. a második megállónál szeretnénk leszállni egy városban.
//gondolom senki nem úgy alszik el a buszon, hogy kirakja maga mellé a telefont :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest