Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
aggleány
üzenetére
Lehet! Nekem van egy 7" tabom, na, azt egy kézzel marha nehéz lenne nyitni. Ez a "magam" felé húzogatós tetszik, úgy néz ki ezzel még a 7"-ost is simán lehetne nyitni egy kézzel. Mindenesetre egy próbát megér. A Pulse-omra nem rakom fel, mert elég kicsiny a kijelzője ahhoz, hogy a hagyományossal is tudjam nyitni.
-
grotib
tag
Ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem. Használta már valaki hosszabb úton a google maps navigációját? Mi a tapasztalat? Ha jó akkor a gépem 20-25 ezer ft-al többet ér, mert van rajta egy legális, mindig frissülő térképekkel rendelkező navigáció!
-
grotib
tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Köszi, a gyors választ!
-
grotib
tag
Felraktam a T-mobile Pulse telefonomra a GPS Booster nevezetű progit, mert nagyon sokára, vagy egyszerűen nem is talált műhódat, kiválóan működik azóta a GPS vevő. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen elven működik, mert a kínai tabom GPS-én nem javított semmit.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vagy valami hasonló?