Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Oliverda #2064 üzenetére

Na jó, utoljára:

Épp pár hete derítettük ki, hogy ez nem igaz:[link] - mint írtam: "Brazos sovány CPU erőben, még az előző generációs atomnál is gyengébb" - ide nem feltétlenül kell az összegzést belekeverni, mivel ott a videóvágási, konvertálási, illetve egyéb az APU által is gyorsított folyamatok is befolyásolnak. Ezért is linkeltem egy részét, ami nekem számított.
    Ha neked a GPU is számít, akkor sry, nálam nem.

"Szerinted kit érdekel a memóriakezelés? Vagy te arra izgulsz, hogy hány MB/sec értéket mutat az AIDA? Az SB Celeron GPU-ját lenyomja a Brazos kb. minden tekintetben".
    erre írtad: "ugyanennyiért építettem SB cerkával H61-es lappal gépet és ég és föld memóriakezelést tekintve, illetve cpu erőt nézve" hol említem itt a GPU-t. Az nem érdekel és a tulajt sem érdekelte, mivel netezős kisgép lett építve, de már leírtam korábban is.
    Értetlen vagy, vagy direkt kötsz belém? - mindenféle hátsó szándék nélkül kérdem, mert akkor Téged neveznélek dilettánsnak.

"Ráadásul 35 watt a legkisebb TDP-je, ami duplája a Brazosénak. Ehhez nem kell paneltáp, hogy kijöjjön".- Mindenki tudja, illetve Ti is sokszor dobálóztok az üresjárati fogyasztással.
    Az ezt megelőző hsz-ban részleteztem, hogy üresjáratban a Brazos illetve SB cerka fogyasztása között üresjáratban és netezés közben sem volt számottevő különbség (3-5W körül) ATX táppal. Munka közben jóhogy a 65W-os proci többet fogyaszt, az már más kérdés, hogy pl egy nagyobb feladatnál melyik gépet kapcsolhatod ki előbb? Az SB cerka végez lehet vele 15 perc alat és közben 55W-ot eszik a gép (SB cerka, 5400-as Hitachi HDD, Asrock H61-es deszka, ODD, ATX táp) vagy a Brazos 1 órán át szütymög vele és eszik közben 40W-ot. (tudom ebbe is bele fogsz kötni)
    Részemről ennyi.

Kb most az fog jönni, hogy kapok flémért egy laza temp bannt, mert az általam leírtak erotikusak a szemeteknek.

Új hozzászólás Aktív témák