Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A tick-tockot szerintem most sem tartja senki, de a kvázi éves szintű termékfrissítés elég fontos lett manapság. Ezt tartani kell, akármi lesz a termékből.
A gyártástechnológiai váltás komoly probléma volt mindig. Igazából meglepődtem volna, ha hibátlanra megcsinálják, úgy, hogy a gyár már nem is cégen belül működik. A Llanónak szerintem már annyi. Agresszíven gyártják tovább. Ez az opció az egyetlen értékelhető alternatíva, mert mire megoldják a problémát lesz Trinity, amiben szintén megoldható a gond. Mobil szinten erre a Llanóra nincs szükség, így amint itt a Trinity el lesz dobva. Asztaliba még gyártanak majd, de túl sokra nem érdemes számítani, teljesítik a megrendeléseket és ennyi.
Ahogy látom, az AMD is felvette a 2013-ra a biztonsági módot. A Kaveri elvileg 28 nm-es lesz, így a GCN architektúra SOI-ra ültetését nem akarják megkockáztatni. Az persze kérdés, hogy a 28 nm TSMC-t, vagy GloFo-t jelent-e. Esetleg mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- IFixIt iOpener Toolkit
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest