- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodicsaba
csendes tag
Látom beigazolódott amit mondtam már rég. ;-)
Nekem most érkezett meg a csere LCD és hátlap. Az új LCD sokkal jobb minőség, nagyon szép a képe.
Viszont eladó a telefon kedvező áron, ha érdekel valakit. -
Andarte
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #249 üzenetére
Mi volt a sokkal jobb? Bár nekem még egyben van az F3, de semmi sem tart örökké...
-
sanchy
aktív tag
.
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
Ferike81 #248 üzenetére
Nekem eleve rossz hangerőgombbal érkezett, amit szerencsére sikeresen megreklamáltam az alin.
Később ugyan megjavitottam magamnak, de közben berepedt a hátulja, és majd az eleje is. Szóval ez nagyon nem az a minőség amit vártam ennyi pénzért. Függetleül attól hogy berepedt a sarka pont az előlapi kameránál, az egész elejét elengedte a gyári ragasztás. Legalább nem lesz gond a cserénél...
Ezt szeretném megtartani másodiknak, csak igy elég csúnya, ki kell cserélni az elő és hátlapokat.
Amugy vettem egy sokkal jobb telót, már fogásra is érezni a minőségbeli különbséget. Részemről soha többet doogee. -
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #247 üzenetére
Nekem már betört az eleje, hátulja, sőt még a kameralencse védőüvege is. Pedig csak egyszer esett le. Nem is cserélem, mert sajnos az is így járna szerintem. Ráadásul a kijelzőn van pár pixelhiba is. Nem ez volt az évszázad üzlete sajnos, be kell ismernem. Arról nem is beszélek, hogy az idén semmi frissítés nem jött, a 6.x frissítésnek meg legkisebb reménye sincs. Vettem egy X5 prot, arra folyamatosan jönnek a frissítések, annak ellenére, hogy kevesebb bug van a szoftverében. Ezt az első héten el kellett volna adnom, de nagyon tetszett/tetszik. Most az ára kb egy 25 körül van használtan, így meg használom míg megy. A Doogee levette róla a kezét, sőt már az oroszok sem foglalkoznak vele. Halott ügy.
-
zoldi.ferenc
csendes tag
De nagy itt a csend. Mindenki eladta a telóját, vagy csak minden tökéletes?
Az enyém sajnos lesett és betörött a kijelzője, pedig tokban van, és ugye elvileg gorilla üveg van rajta :-(
Na szóval, tud valaki korrekt áron kijelzőt valahol? Kár lenne érte, mert egyébként elég jó kis teló lenne. -
Ferike81
senior tag
A pro-ra jött pár frissítés (2), de nem vitték túlzásba, pedig lenne mit javítgatni rajta. Az X5 pro-ra jött jóval több. Így már nem nagyon vagyok elájulva ettől. Az X5 sokkal jobb üzlet volt, ráadásul azon semmi külsérelmi nyom nincs, ezen meg előlap és hátlap is berepedt már, sőt még a lencse is. Nagyon szép telefon, de ... nem venném meg ha mégegyszer vásárlás előtt állnék. Éppen emiatt az F7-ről is lemondtam inkább.
-
dexi
csendes tag
válasz
rolmillione #243 üzenetére
Sima F3-ra semmi nem jött ki :-( Szerencsére semmi gondom nincs vele.
A páromnak vettem egy Homtom HT3 Pro-t. Első bekapcsoláskor már jött a frissítés.
Fórumot olvasva, szinte az összes telójukra csinálnak javításokat.Legalább foglalkoznak vele. -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #243 üzenetére
Pontosan most olvastam. Hát ez igazán szipiszopi. De legalább az x5prom frissül
-
rolmillione
tag
T6, X6, X6 Pro, X5, X5 Pro fog frissülni 6.0 Androidra, F7, F7 Pro, Y300, T3, T5, T7 meg eleve ezzel jön ki. Mit vétettünk mi F3 Pro tulajok? A mi telefonunk nem elég új, hogy érdemes lenne fejleszteni. Nem egy elavult 3 éves készülékről van sz, elvileg, mikor rendeltem 2015 decemberében a zászlóshajója volt a Doogee-nak. Normálisak ezek? Na most ábrándultam ki a telefonból, pedig szép darab. Akksi idő nulla, azon azért még lett volna mit javítani. Veszek helyette egy jó kis Redmi 3 Pro-t ha kijön május 20-án. Azt legalább támogatják.
-
rolmillione
tag
Nem a romokkal van gond a merülés miatt. Nova launchert tettem fel 4 napja, először nem hittem a szememnek. Az esti referencia merülésnél (semmi online, csak sima standby állapot) 2% volt csak. R17-nél 5-6, R19 és a legújabbnál is 10% volt.
4 napig próbáltam, hogy nem e csak valami véletlen, de nem. Jelentős készenléti idő növekedésem lett. Eddig 24-30 óránál sosem bírta (kevés használattal, folyamatos online kapcsolattal). Most 48 óra is meg lehet. -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #231 üzenetére
Kis késéssel, de már fent van a honlapon is. De ha jól értelmezem, csak romcsere. Ebből nem lesz OTA.
[link] -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #238 üzenetére
Szia
Ez tempered glass? Régebben találtam az e-bay-n hátlapi TG-t erről van szó? -
rolmillione
tag
Eladó Savvies típusú hátsó fólia és szilikon tok. A fóliák 5 db. Pontosan illeszkedik, ezért a 2,5D miatt a telefon szélén nem tud ráragadni teljesen, de a karcoktól véd. 1000-1000 forint mindkettő, ha valakit érdekel.
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #236 üzenetére
Akkor nem erőltetem. Majd csak ha OTA lesz. Köszi az infót!
-
rolmillione
tag
Használom ezt az új romot 3 napja. Sok különbség nincs a korábbiakhoz képest. Akku annyi mint volt, új ikonok, egyéb nincs. Stabil, fagyás, újraindulásom nem volt.
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #232 üzenetére
Amit a rootoloós csomagba mellékeltem SP Flash tools-al is fel lehet tenni. Driverek menjenek, akksit nem kell kivenni, elég kikapcsolni. Ha a driverek jók, akkor feltelepíti a romot 2-3 perc alatt.
Gyalul mindent.
Kinézetre ugyanaz, remélem akksihasználatban jobb lesz. Most tesztelem. A korábbi root jó rá.
Elvileg ez is official rom, eredeti gyári. -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #231 üzenetére
Én még mindig bízok az OTA-ban. Nem szeretnék mókolni vele, de lehet rá kell szánnom magam mégis, mert nem nagyon látok előrelépést frissítés ügyben. Azt hittem többen fogják használni ezt a telót.
Egyébként ha ezt felteszem akkor ez tiszta telepítés? Úgy értem gyalul mindent a telóról? Te feltetted? van változás?Egyébként ott el is akadtam a tanulmányozás közben, hogy "akkumulátort vedd ki". Azt hogy?
-
rolmillione
tag
Megjött egy 2016.03.17-es új rom a Pro verzióhoz. www.needrom.com-ról letölthető. Remélem javult a többihez képest, legalábbis az R19-hez képest.
R02-es kódjelű -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #229 üzenetére
Épp volna egy-két dolog amin javíthatnának, de nekem is meglepő volt hogy mind a két X5 pro-hoz jöttek az OTA frissítések, ehhez meg egy jött az elején. Az X5-ön volt mit javítani, de itt is lenne dolog. Nekem pl ha megy ezen a navi meg a traffi hunter, akkor a fűtést ki is kapcsolhatom a kocsiban úgy melegszik a telefon. Az X 5 Pro-nál semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szerintem nem a legjobban sikerült telefonja ez a Doogee-nak. Pedig még ezekkel a bugokkal is szeretem ezt a telefont. Ha még jó is lenne,...... imádnám!
Jahh és köszi a tokra a tippet!!!
-
rolmillione
tag
Ennyire király a romunk a telefonhoz? Minden Doogee frissül (X5, X6, F5 stb) Az F3-hoz semmit nem adnak ki. Pedig ez elvileg a Doogee zászlóshajója.
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #227 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/6x-Savvies-Displayschutzfolie-fur-Doogee-F3-Pro-Ruckseite-Schutzfolie-Klar-/381540501973?hash=item58d59609d5:g:8S0AAOSwMmBVyjHu
Ez van hozzá, de ez nem tempered glass, hanem sima fólia. Én is a fentebb említett szilikontokot használom, és elöl tempered glass fóliát. Egy gond van, hogy a 2,5D miatt a szélei nem simulnak fel a kijelzőre. Nemtom minek az a 2,5D, semmire nem jó.
http://www.ebay.com/itm/Transparent-Soft-Flexible-TPU-Gel-Silicone-Cover-Case-For-Doogee-F3-F3-X5-X5-Pro-/371560013748?var=&hash=item5682b3dfb4:m:mkHBegWBsVuQmP5GlsNcuywIlyen szilikont most rendeltem, ez meg vicc olcsón van. Én ennyi pénzért a PC-t nem kapcsolnám be, nemhogy megtervezzem, legyártassam, csomagoltassam, postáztassam.....
-
Ferike81
senior tag
Hátlapi tempered glasst látott valaki esetleg? Nekem sajna perepedt a hátlapja.
-
samat99
csendes tag
Sziasztok. Vettem szilikon tokot a gépre. Mondjuk a fém ház eleganciája elvész, de kényelmes és jól használható:
http://www.ebay.com/itm/Soft-Silicone-TPU-Protective-Back-Case-Cover-Shell-Skin-For-Doogee-F3-F3-Pro/252155513515?_trksid=p3693.c100102.m2452&_trkparms=ao%3D1%26asc%3D20140212121249%26meid%3D745bff079e2f4116a54612638b855643%26pid%3D100102%26
-
rolmillione
tag
válasz
zoldi.ferenc #224 üzenetére
http://data.hu/get/9546299/doogee_F3_pro_root.zip
Doogee F3 Pro TWRP recovery-vel való rootolása. SP flash tools használata romok felrakásához, driverek.
Remélem a data.hu link működik majd és le lehet tölteni onnan.
Ja "Felelősséget nem vállalok a készülékben eredő károkért"
Ezt mindenhol kiírják, de nem lesz tégla a készülékből, én már mindent próbáltam.
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
rolmillione #223 üzenetére
Köszi előre is, jöhet minden. Igaz sokféle leírást végipróbáltam már, valahol mindig borult a dolog ;-)
-
rolmillione
tag
válasz
zoldi.ferenc #222 üzenetére
needrom.com-ról letöltöttem a TWRP recovery-t, ott a végében vannak hozzászólások, amiben a rootról van szó. Ott az egyik hozzászólásban van egy SuperSu.zip letöltési útvonal, azt kell az SD kártya gyökerébe másolni és a TWRP recoveryből feltelepíteni a zipet. Utána rootolva is van.
Ha rom telepítést nem csináltál még, megpróbálom összegyűjteni a programokat hozzá, és valahogy leírni a dolgokat lépésről lépésre. -
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
rolmillione #219 üzenetére
Neked hogy sikerült rootolni, mert eddig valahogy nemjött össze a dolog, egyik módszerrel sem :-(
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #220 üzenetére
Nekem 8-10% körül merül éjszaka (21-06:30-ig) Semmit nem kapcsolok ki rajta. Az akksimat a beauty makeup szívta nagyon. Na meg a gps. Úgy merül navigálás közben mint egy megtorpedózott csatahajó. A sima 1000mAh-s töltő nem bírja szinten tartani. Arról már nem is beszélek, hogy úgy melegszik navi közben, hogy felfűti a kocsit. Ez érdekes, mivel sokkal gyengébb telefonom sem melegedett navi közben. Lehet a fullhd kijelző miatt. A wifim egy kalap fosószilvát sem ér. Nagyon gyatra.
-
rolmillione
tag
R19 második nap után, minden kigyomlálva, battery calibráció megcsinálva, éjszakai állás, offline, nyomkodás nélkül 18% merülés. Szerintem nekem marad az R17, amíg nem jön ki valami custom rom. Ja és a wifim szarakodott R19-nél, látta a rootert, de nem tudott csatlakozni, csak újraindítás után. Utána meg szétkapcsolt. Wifim jó gondolom, mert az R17-ben tökéletes volt. Ha valaki tud custom romot dobja fel ide.
F7 jónak néz ki, lesz benne mag bőven
Az ára is olcsó lesz....
-
rolmillione
tag
Múlt éjszaka 100%-ról használat nélkül, offline módban 50%-ot merült a telefonom 10 óra alatt. R19 volt rajta. Most megrootoltam a TWRP recoveryvel és leszedtem azt a makeup applikációt, meg a Go Keyboardot. A korábbi R17 verzióm is rootolt volt, remélem csak ez a makeup alkalmazás miatt volt a nagy merülés, hogy futott a hátérben. Ha nem megy vissza az R17.
-
rolmillione
tag
R19-ről R17-re lehet downgradelni? Teljes ROM felrakást csinálnék, nem lesz tégla ezért a telefonból? R19 jobban szívja az akksimat. Egy este 4% helyett 9% megy el, amikor semmi nem megy a telefonon, tehát jó összehasonlítási állapot. Ha használom (játék, facebook stb) akkor is látványosan csökken az akksi %-a.
-
samat99
csendes tag
válasz
rolmillione #215 üzenetére
Nekem is R17 van rajta. 3 hét használat után , jó tapasztalat. Akku idő is jó lett, napi munka használat utána kb 1,5 -2 nap ( 2 kártya, WIFI és 4G bekapcsolva). WIFI jó, GPS nagyon jó. Megvárom a R19 végleges kiadását. Simára amúgy se adták ki még. A telefon hangkeresést próbáltam még ki. De még nem sikerül jól beállítani. Pedig néha jól jön, mikor nem találom a lakásban a készüléket. Több szavas keresés kell, mert ha csak 1 szót használok, akkor néha a zsebembe megszólal magától is, hogy helló itt vagyok. És az utcán kicsit vicces volt. A játékosoknak ajánlom nézzék meg a F7 et, nem lesz drága..
-
rolmillione
tag
Asphalt 8-at kipróbáltam, de nagyon szaggatott. 8 mag és 3 giga memória kevés a játéknak? Sokan dicsérik a játékot, milyen hardver kell neki, 16 mag? Valaki próbálta már ezt a játékot?
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #214 üzenetére
Végre R19 van rajta. Nem volt elég a gyári visszaállítás (megmaradt a recovery), hanem a Flash Tollal újra fel kellett tenni az R17-et és utána az OTA frissített. Remélem nem bánom meg, és R19 fejlődés R17-hez képest
Google+-t támogatja, azt olvastam valahol.
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #213 üzenetére
Na originált R17-re akartam frissíteni OTA-val, de R19 letöltődött, és utána újraindult, de maradt az R17. Nemtom miért nem frissíti. Már 100x próbáltam, de sose jön össze.
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #204 üzenetére
Nekem Wifivel nincs gond, panel lakásban mindenhol veszi a jelemet, sőt emeletekkel feljebb is látja a szomszéd wifijét. GPS is nagyon erős, eddig semmilyen PNA nem talált jelet a panelban, ez meg pillanatok alatt behozza, nem kell szabad ég alá menni.
Akkuidőm: este alvásnál nuku wifi, nuku mobilnet, 4%-ot szokott merülni 8 óra alatt. Ha játszok, vagy használom gyorsan mennek le a %-ok, de 1 napot azért szokott bírni. Ha nem nyomkodnám és csak szinkronizálna és telefonálnék vele a 2 nap stabilan lenne. De egy okostelefon nyomkodásra van
Nekem OTA-ről nem hozza a frissítést R19-re. Újraindul de semmi. Lehet hogy azért, mert rootolva van a telefonom a Carliv Recovery-vel?
Viszont bármi gond van a reklamálást érdemes megcsinálni, mert nekem eddig mindíg segítettek, eddig mindíg pénzt adtak vissza. Vagy részben, vagy kis összegű kütyünél (20-30 USD) teljes árat. Ebayen 2x lelépett a vevő, az Ebay állta a sarat. Egy e-mailt megér minden esetben, a kínaiaknak kell az 5 csillag, még a seggünket is kinyalják, csak megkapják. -
Ferike81
senior tag
Szép telefon valóban, és a kidolgozás sem a kínai tömegtelefonokat juttatja eszembe. Viszont van még néhány csiszolni való dolog rajta. Pl az OTA frissítéseket most nem nagyon nyomja a Doogee. Na de ha annyit kibír mint a régi kínai akkor nem fogok panaszkodni.
Egyébként ha egyszerre nyomod a hangerő le, és a bekapcs gombot 2 másodpercig, akkor csinál screenshot-ot, és nem kell fényképezned a képernyőt.
-
samat99
csendes tag
válasz
Ferike81 #210 üzenetére
Nekem 1 hete jött meg. Szóval lehet, az is hogy már javított kiadás. Bár akciós volt a Dx -en. És el is fogyott gyorsan.
Direkt nem vettem prot. Felbontás nem volt szükséges, és a wifi panaszok miatt. Úgy gondoltam a kisebb kijelző kevesebbet fogyaszt. Előtte az Y100 volt ott a GPS ment el. Szerintem csak antenna problémák lesznek. Az y100 ast visszaküldtem. Amúgy jó kis telefon volt az is. Nagyon nagy a fejlesztés, sajnos ez minden gyártónál így van. Nekem ez a negyedik doogee telefonom. dg110, 800 ezek nagyon jók voltak. Bízom benne, hogy ez is jó lesz. Mert nagyon tetszik.
-
Ferike81
senior tag
Nekem OTA frissítés volt az R19. De még novemberben jött. F3 PRO-m van. A mobilnetem hibátlan, a wifim viszont kuka, csak nincs kedvem visszaküldeni javíttatni. Bírja a mobilnet.
Csak idegesítő, hogy még nem láttam a wifijelzést teljes kapacitással, még a rooter mellett sem.
Az emelkedések rátöltések voltak. A gps nekem nagyon szívja az akksit. Kb. másfél óra alatt bekapcsolt képernyővel nullára leszívja. Folyamatosan töltőn kell lennie.
Az intelligens akksihasználatot kilőttem mert sok programnak nem engedi lezárt képernyőnél a jelzést. -
Ferike81
senior tag
-
samat99
csendes tag
Hozzátenném, hogy a telefonba 2 kártya van és folyamatosan be van kapcsolva a wifi és 4G. Szoftver verzió: 17
-
samat99
csendes tag
Sziasztok!
Na egy elég fura jelenségre lettem figyelmes. Dooggee F3 sima. Feltöltöm a teledont, kb 5-6 órát szokott a töltőn lenni. Utána az akku nál kiírja hogy 1 nap van hátra. És kb óránként 2 % merül + a telefonálás. pár % merülés után pár percre rádugom a töltőre. És valami csoda történik. Egyből 2-3 nap az akku ideje. és csak fél % al merül óránként. Gondoltam kipróbálom tényleg mit bír, vagy ez csak vízió. De 1 nap használat után is még 1 nap készenléti időt írt. kb 70% os akku kapacitással. Pedig telefonáltam, és alkalmazást is használtam. Lehet, hogy megírom a gyártónak is. Főleg ha más is tapasztalja.
Nekem előtte Doggee y100 pro volt. Az kibírt 2 napot. Ha nagyon erősen használtam, GPS stb akkor 1,5 napot . Ezért nekem fura volt az 1 napos merülés. Reálisnak tartom, hogy többet bírjon ez a telefon is.
A kép előzménye: reggel 6 kor vettem le a töltőről. 8 körül kb 95% volt az akku 1 nap 2 órát írt és szépen merült, pár percre rádugtam vissza. kb2-3 perc. Levettem, ugyan nem töltődött fel, de a akku figyelőnél átváltott 100% ra. Majd 1,5 óra használat, telefon, és néhány e-mail. És ez az akku figyelő képe.
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #203 üzenetére
Nekem R19 van rajta, OTA frissítés volt, feltettem még november végén. Én az akksiidőben tapasztaltam javulást. Egyébként a wifid mennyire jó? Nekem az az egyik gyenge pont. Ahol a feleségem X5 PRO-ja 50%-os jelerősséggel veszi a wifijelet ott ez nem is látja már. Most pl. 60 cm-re van a rootertől, de még itt sem teljes a jel. Egyébként élhető masina, de ebben az árkategóriában jobbat vártam. De minden nyűgjét félretéve nekem most is tetszik. Szerintem csodaszép.
-
rolmillione
tag
Nekem minden működik a telefonon (gondoltam leírom, ne csak hiba szerepeljen a telefonról). A wifi jó, gps-t bérházban is megtalálja, fólia nélkül használom, de karc még nincs a kijelzőn . Na nem autó tetején tárolom, mint korábbi forumtárs, nem teszem kulcsos szűk zsebembe, nem dobálom, de 2 hónap óta akkor is karcmentes. Sima műanyag előlapos telefon csak az állandó ujjtapicskolással bekarcolódik, ez meg attól legalább nem.
Kérdésem is lenne, hogy R17-es firmware van rajta, többször ajánlotta az automata frissítés, hogy töltsem le az R19-es verziót. Én többször próbáltam, de eleve 42 Mb az egész, nem 600-700, mint a doogee.cc oldalán lévő R17-es, települ a droiddal, de újraindítás után mindíg csak az R17 marad rajta. Érdemes egyáltalán frissíteni (állítólag az R19 támogatja a google+-t) és ha érdemes hogy lehet frissíteni. Pro-m van sima fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Robogó, kismotor
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest