- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #247 üzenetére
Nekem már betört az eleje, hátulja, sőt még a kameralencse védőüvege is. Pedig csak egyszer esett le. Nem is cserélem, mert sajnos az is így járna szerintem. Ráadásul a kijelzőn van pár pixelhiba is. Nem ez volt az évszázad üzlete sajnos, be kell ismernem. Arról nem is beszélek, hogy az idén semmi frissítés nem jött, a 6.x frissítésnek meg legkisebb reménye sincs. Vettem egy X5 prot, arra folyamatosan jönnek a frissítések, annak ellenére, hogy kevesebb bug van a szoftverében. Ezt az első héten el kellett volna adnom, de nagyon tetszett/tetszik. Most az ára kb egy 25 körül van használtan, így meg használom míg megy. A Doogee levette róla a kezét, sőt már az oroszok sem foglalkoznak vele. Halott ügy.
-
Ferike81
senior tag
A pro-ra jött pár frissítés (2), de nem vitték túlzásba, pedig lenne mit javítgatni rajta. Az X5 pro-ra jött jóval több. Így már nem nagyon vagyok elájulva ettől. Az X5 sokkal jobb üzlet volt, ráadásul azon semmi külsérelmi nyom nincs, ezen meg előlap és hátlap is berepedt már, sőt még a lencse is. Nagyon szép telefon, de ... nem venném meg ha mégegyszer vásárlás előtt állnék. Éppen emiatt az F7-ről is lemondtam inkább.
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #243 üzenetére
Pontosan most olvastam. Hát ez igazán szipiszopi. De legalább az x5prom frissül
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #231 üzenetére
Kis késéssel, de már fent van a honlapon is. De ha jól értelmezem, csak romcsere. Ebből nem lesz OTA.
[link] -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #238 üzenetére
Szia
Ez tempered glass? Régebben találtam az e-bay-n hátlapi TG-t erről van szó? -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #236 üzenetére
Akkor nem erőltetem. Majd csak ha OTA lesz. Köszi az infót!
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #231 üzenetére
Én még mindig bízok az OTA-ban. Nem szeretnék mókolni vele, de lehet rá kell szánnom magam mégis, mert nem nagyon látok előrelépést frissítés ügyben. Azt hittem többen fogják használni ezt a telót.
Egyébként ha ezt felteszem akkor ez tiszta telepítés? Úgy értem gyalul mindent a telóról? Te feltetted? van változás?Egyébként ott el is akadtam a tanulmányozás közben, hogy "akkumulátort vedd ki". Azt hogy?
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #229 üzenetére
Épp volna egy-két dolog amin javíthatnának, de nekem is meglepő volt hogy mind a két X5 pro-hoz jöttek az OTA frissítések, ehhez meg egy jött az elején. Az X5-ön volt mit javítani, de itt is lenne dolog. Nekem pl ha megy ezen a navi meg a traffi hunter, akkor a fűtést ki is kapcsolhatom a kocsiban úgy melegszik a telefon. Az X 5 Pro-nál semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szerintem nem a legjobban sikerült telefonja ez a Doogee-nak. Pedig még ezekkel a bugokkal is szeretem ezt a telefont. Ha még jó is lenne,...... imádnám!
Jahh és köszi a tokra a tippet!!!
-
Ferike81
senior tag
Hátlapi tempered glasst látott valaki esetleg? Nekem sajna perepedt a hátlapja.
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #220 üzenetére
Nekem 8-10% körül merül éjszaka (21-06:30-ig) Semmit nem kapcsolok ki rajta. Az akksimat a beauty makeup szívta nagyon. Na meg a gps. Úgy merül navigálás közben mint egy megtorpedózott csatahajó. A sima 1000mAh-s töltő nem bírja szinten tartani. Arról már nem is beszélek, hogy úgy melegszik navi közben, hogy felfűti a kocsit. Ez érdekes, mivel sokkal gyengébb telefonom sem melegedett navi közben. Lehet a fullhd kijelző miatt. A wifim egy kalap fosószilvát sem ér. Nagyon gyatra.
-
Ferike81
senior tag
Szép telefon valóban, és a kidolgozás sem a kínai tömegtelefonokat juttatja eszembe. Viszont van még néhány csiszolni való dolog rajta. Pl az OTA frissítéseket most nem nagyon nyomja a Doogee. Na de ha annyit kibír mint a régi kínai akkor nem fogok panaszkodni.
Egyébként ha egyszerre nyomod a hangerő le, és a bekapcs gombot 2 másodpercig, akkor csinál screenshot-ot, és nem kell fényképezned a képernyőt.
-
Ferike81
senior tag
Nekem OTA frissítés volt az R19. De még novemberben jött. F3 PRO-m van. A mobilnetem hibátlan, a wifim viszont kuka, csak nincs kedvem visszaküldeni javíttatni. Bírja a mobilnet.
Csak idegesítő, hogy még nem láttam a wifijelzést teljes kapacitással, még a rooter mellett sem.
Az emelkedések rátöltések voltak. A gps nekem nagyon szívja az akksit. Kb. másfél óra alatt bekapcsolt képernyővel nullára leszívja. Folyamatosan töltőn kell lennie.
Az intelligens akksihasználatot kilőttem mert sok programnak nem engedi lezárt képernyőnél a jelzést. -
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #203 üzenetére
Nekem R19 van rajta, OTA frissítés volt, feltettem még november végén. Én az akksiidőben tapasztaltam javulást. Egyébként a wifid mennyire jó? Nekem az az egyik gyenge pont. Ahol a feleségem X5 PRO-ja 50%-os jelerősséggel veszi a wifijelet ott ez nem is látja már. Most pl. 60 cm-re van a rootertől, de még itt sem teljes a jel. Egyébként élhető masina, de ebben az árkategóriában jobbat vártam. De minden nyűgjét félretéve nekem most is tetszik. Szerintem csodaszép.
-
Ferike81
senior tag
Na nem kopogtam le reggel a dolgot. Felálltam az íróasztaltól, és a pulcsim zsebéből kiesett az asztalra, kb. 30cm magasról. Berepedt a hátsó üveg, és az elejénak betört a sarka. Hát nem egy strapateló, sőt ebben igaza van bodicsabának, ez nem GG. Ki lehet ezeket cserélni, és mennyibe kerül?
-
Ferike81
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van ennél a telefonnál olyan opció, hogy ha lezárom a képernyőt, ne lője ki a progit? Nekem a régi telómnál pl a traffi hunter úgy futott, hogy nem ment a képernyő. Ha ennél is így használom, akkor nem frissíti az utat, csak miután bekapcsolom a képernyőt. A régi telóm 4.4 android volt, ezt már az 5-ös android nem tudja, vagy csak valamit nem állítottam be?
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #174 üzenetére
Nekem a wifi gyengeségén kívül egyelőre semmi más gondom nincs. Bár néha csinál olyat, hogy mikor telefonálás után kinyomom bekapcsol a galéria egy pillanatra. De egyébként jó. Az akksiidő már javult sokat, csak a felesleges appokat le kell tiltani. A hátlapomon van 2 karc "gyárilag", és szerintem az előlapra felteszem a tempered glasst, mert szerintem nem 100-as a Gorilla Glass rajta. A kijelzője jó, bár láttam már szebbet.
-
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #149 üzenetére
Én a sygic-et használom.
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #147 üzenetére
Az akksi tudását csak megerősíteni tudom. Tegnap egész nap ment a navi, a traffi hunter, telefonálás, net, email. Reggeltől a kocsitöltőre tettem mert 38% volt, de csak este 7 utánra bírta visszatölteni 100%-ra.
Valószínüleg ebben a friítésben nem volt benne az energiagazdálodás javítása. Egyébként most is azt mondom hogy jó kis teló. -
Ferike81
senior tag
Köszönöm. Ez csak egy amolyan "pór nép tapasztalatának megosztása" volt. A frissítéshez még gyűjtöm a bátorságot, mert még nem csináltam ilyet. Nem vagyok egy telefonmágus. Köszönöm a felvilágosítást a garanciális kérdésemre! Én is bízok a wifi javulásában, mert így elég gáz. Bár mindegy csak térerő legyen(4G)!
-
Ferike81
senior tag
Egy kis összefoglaló szűk egy hét használat után. A telefon maga véleményem szerint szépen van összepakolva. A hangerőszabályzó és a bekapcsoló gomb nem túl feszes, de nem lötyög. A sim ablak áll a helyén mint a cövek. A telefon nem könnyű. Sőt. Lemértem 187grammot nyom, ami azért nem kevés. Jó fogása van, jól kezelhető, a kisebb káva miatt "tenyérbemászó". A kijelzője még a fóliával is pontos. Adtak hozzá egy műanyag hátlapvédőt ami tökéletesen felfekszik, nem lötyög, nem mozdul meg, és a vastagság még ezzel is csak 8,3mm. Ami furcsa az a hátlap. Olyasmit olvastam, hogy az is üveg, de ez furcsa lenne, ugyanis két kisebb karccal kaptam meg. Szerintem kell rá a hátlapvédő. A csengetés hangja nem egy mozihangzás, de be lehet állítani szépen, és elég hangos is. Telefonálás közben szépen tisztán szól a hangszóró, és a mikrofonra sem hallottam panaszt. Térerő, 4G tökéletes. GPS az első indításnál elszórakozott vagy 5 percet, de azóta bekapcs és pár másodperc után hibátlan. Na most jön ami nem igazán erőssége. A wifi. Elég pocsék, legalábbis az enyémen. Amihez hasonlítani tudom jelen pillanatban, az X5 PRO. A két telefont kézben tartva a jelerősség pontosan a fele az X5-ének. Nekem még a R11-es verzió van rajta, lehet ha frissíteném ez is javulna(, csak a garanciavesztés miatt egyelőre nem merem). Az akksi szerintem annyira nem veszélyes mint amit olvasgattam róla. Egy napot simán kibír állandó bekapcsolt wifi, 4G, kb fél óra telefonálás, és most még elég sokat nyomogatom, teljes fényerőnél (frissítéssel ez is javul, DurMogi fórumtárs szerint). Netezés gyors, nem gondolkozik, Youtube-on videók pik-pak akadásmentesen mennek, játékot nem próbáltam. Fényképezője szerintem nem rossz, bár nem vagyok fotós, de szépen be lehet állítani. Szerintem mindennapi fotók lövésére jó. Gesture sensor is pontosabb mint az X5 PRO-ban. Összességében nekem tetszik, remélem ez a wifi probléma megoldódik mihamarabb, és egész jó lesz.
-
Ferike81
senior tag
válasz
bodicsaba #134 üzenetére
Ezt én is alá tudom támasztani. A hátsó lapon van két karc, nem tudom mitől. Elég furcsa ha Gorilla Glass. De nekem nem is ez a legfájóbb pont. A wifije nagyon harmatos. A rootertől 1 méterre nem teljes, kb 10 méterre nem is látja. Nem tudom az új rommal javul-e? És ha felteszem elveszti a garanciát? Itthon vettem.
-
Ferike81
senior tag
Még nem csináltam ilyesmit, ezért tartok picit tőle. Hétfőn megejtem szerintem a dolgot. Már letöltöttem a dolgokat a laptopra amit írtál, csak már nincs ma időm rátenni a telefonra. Remélem nekem is menni fog, mert fogásra nekem eddig ez a teló tetszik legjobban. A garanciát ez ugye nem befolyásolja? Bocs ha naív a kérdés.
-
Ferike81
senior tag
Végre megjött a teló. Kicsit felemásak az érzéseim. Nagyon szép kézreálló kis masina, csak sajnos ezt az érzést beárnyékolja, hogy van a hátlapon két kis karc. Remélem szoftveresen nem lesz vele baj, és más kellemetlen meglepi sem lesz vele.
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #98 üzenetére
Ha kínából rendeled akkor max 7 nap, viszont tuti áfa a vége. A dhl gyors szállítást kivétel nélkül ellenőrzik. Vagy EU-ból jön?
-
Ferike81
senior tag
Köszönöm szépen a hasznos infókat. A led annyira engem sem aggaszt, mert én is rá szoktam nézni, és már akkor szinte mindegy, hogy rányomok-e egyet, vagy a led figyelmeztet. A szoftveren meg biztosan frissítenek majd, most amit vettem x5 azon is ez van. Már arra is jött javítás. Így képről nekem is szépnek tűnik, remélem előbb utóbb meg is jön. Olvastam az eddigi hozzászólásaidat is, mert érdekel minden a telóról, remélem minél előbb én is tudok véleményt írni róla. Ha minden olyan amit írnak róla egy jó ár/érték arányú masina lesz.
Jahh még valami. Külföldön vette? Mennyit várt rá? És mennyit bír az akksi?
-
Ferike81
senior tag
Ez valami átverés?
Vagy én nem látok valamit? Jahh tényleg, a telót amit már másfél hónapja rendeltem. -
Ferike81
senior tag
Esetleg valakinek jött már meg belőle? Már egyre több helyen lehet látni készleten. Fogható van valakinek?
-
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Én rendeltem egyet, már várom, mert a régi telóm megfőtt. Elméletileg jövő hétre van itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged