- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
Ferike81 #248 üzenetére
Nekem eleve rossz hangerőgombbal érkezett, amit szerencsére sikeresen megreklamáltam az alin.
Később ugyan megjavitottam magamnak, de közben berepedt a hátulja, és majd az eleje is. Szóval ez nagyon nem az a minőség amit vártam ennyi pénzért. Függetleül attól hogy berepedt a sarka pont az előlapi kameránál, az egész elejét elengedte a gyári ragasztás. Legalább nem lesz gond a cserénél...
Ezt szeretném megtartani másodiknak, csak igy elég csúnya, ki kell cserélni az elő és hátlapokat.
Amugy vettem egy sokkal jobb telót, már fogásra is érezni a minőségbeli különbséget. Részemről soha többet doogee. -
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #232 üzenetére
Amit a rootoloós csomagba mellékeltem SP Flash tools-al is fel lehet tenni. Driverek menjenek, akksit nem kell kivenni, elég kikapcsolni. Ha a driverek jók, akkor feltelepíti a romot 2-3 perc alatt.
Gyalul mindent.
Kinézetre ugyanaz, remélem akksihasználatban jobb lesz. Most tesztelem. A korábbi root jó rá.
Elvileg ez is official rom, eredeti gyári. -
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #227 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/6x-Savvies-Displayschutzfolie-fur-Doogee-F3-Pro-Ruckseite-Schutzfolie-Klar-/381540501973?hash=item58d59609d5:g:8S0AAOSwMmBVyjHu
Ez van hozzá, de ez nem tempered glass, hanem sima fólia. Én is a fentebb említett szilikontokot használom, és elöl tempered glass fóliát. Egy gond van, hogy a 2,5D miatt a szélei nem simulnak fel a kijelzőre. Nemtom minek az a 2,5D, semmire nem jó.
http://www.ebay.com/itm/Transparent-Soft-Flexible-TPU-Gel-Silicone-Cover-Case-For-Doogee-F3-F3-X5-X5-Pro-/371560013748?var=&hash=item5682b3dfb4:m:mkHBegWBsVuQmP5GlsNcuywIlyen szilikont most rendeltem, ez meg vicc olcsón van. Én ennyi pénzért a PC-t nem kapcsolnám be, nemhogy megtervezzem, legyártassam, csomagoltassam, postáztassam.....
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #204 üzenetére
Nekem Wifivel nincs gond, panel lakásban mindenhol veszi a jelemet, sőt emeletekkel feljebb is látja a szomszéd wifijét. GPS is nagyon erős, eddig semmilyen PNA nem talált jelet a panelban, ez meg pillanatok alatt behozza, nem kell szabad ég alá menni.
Akkuidőm: este alvásnál nuku wifi, nuku mobilnet, 4%-ot szokott merülni 8 óra alatt. Ha játszok, vagy használom gyorsan mennek le a %-ok, de 1 napot azért szokott bírni. Ha nem nyomkodnám és csak szinkronizálna és telefonálnék vele a 2 nap stabilan lenne. De egy okostelefon nyomkodásra van
Nekem OTA-ről nem hozza a frissítést R19-re. Újraindul de semmi. Lehet hogy azért, mert rootolva van a telefonom a Carliv Recovery-vel?
Viszont bármi gond van a reklamálást érdemes megcsinálni, mert nekem eddig mindíg segítettek, eddig mindíg pénzt adtak vissza. Vagy részben, vagy kis összegű kütyünél (20-30 USD) teljes árat. Ebayen 2x lelépett a vevő, az Ebay állta a sarat. Egy e-mailt megér minden esetben, a kínaiaknak kell az 5 csillag, még a seggünket is kinyalják, csak megkapják. -
samat99
csendes tag
válasz
Ferike81 #210 üzenetére
Nekem 1 hete jött meg. Szóval lehet, az is hogy már javított kiadás. Bár akciós volt a Dx -en. És el is fogyott gyorsan.
Direkt nem vettem prot. Felbontás nem volt szükséges, és a wifi panaszok miatt. Úgy gondoltam a kisebb kijelző kevesebbet fogyaszt. Előtte az Y100 volt ott a GPS ment el. Szerintem csak antenna problémák lesznek. Az y100 ast visszaküldtem. Amúgy jó kis telefon volt az is. Nagyon nagy a fejlesztés, sajnos ez minden gyártónál így van. Nekem ez a negyedik doogee telefonom. dg110, 800 ezek nagyon jók voltak. Bízom benne, hogy ez is jó lesz. Mert nagyon tetszik.
-
bodicsaba
csendes tag
válasz
Ferike81 #190 üzenetére
Nekem az "importőr" azt mondta, hogy még a telót se volt könnyű, nemhogy alkatrészt.
Szóval nem sok esélyt látok a cserére. Viszont valamit ragassz rá (én karbon fóliát) mert el fogja vágni a kezed. :-(A Motorola Defy telefonom, GG üveggel az emeletről, pofával esett járólapra. Semmi baja nem lett.
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
Ferike81 #169 üzenetére
A playen meg tudjátok nézni mi ez, szóval semmi extra. Egy sima arcmanipuláló program, túl sok erőforrásigénnyel, és hozzáférési joggal. Root nélkül sajnos nem turtam leszedni.
Az akksi időm most olyan másfél két nap körül van folyamatos nettel.
A készülék háza szép lassan fényesedik, szóval nem annyira kopásálló mint ahogy vártam... -
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #139 üzenetére
Szépen összefoglaltad, tényleg jó kis telefon ez. Olyannyira jó, hogy nem is adom el , itt marad a családban, megkapta a feleségem és imádja. A wifi problémád az érdekes, reméljük szoftveres probléma lesz. A Rom cserével nem veszted el a garanciát abban az esetben, ha az gyári Doogee honlapról letöltött eredeti, mindenféle módosítás nélküli firmware. Azért adja ki ezeket a frissítéseket a gyár, hogy a kezdeti szoftver problémákat orvosolja, a bug-okat javítsa. Nyugodtan letöltheted és felrakhatod, semmi jogvesztő következménye nem lehet. Vagy megvárod, amíg csinálnak belőle egy OTA frissítő verziót. Gondolom lesz erre is, mert a F5-re nem rég jött egy OTA jelzés, azt le is frissítettem.
Néha nyomj rá a szoftverfrissítésre, szerintem rövidesen jön majd.
De ha belaktad már a telefont, csinálsz egy backup-ot, és felrakhatod az új Rom-ot, utána restore. Nálam mindenképpen megérte, teljesen jó lett az akku idő, a kamerát is jobbnak találom. Hátha javít a wifi problémádon is. -
-
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #114 üzenetére
Nekem egy Xiaomi Redmi Note 4g van. Összehasonlítottam a két teló wifijét. 10 m-re a routertől egy 40 cm és egy 10 cm téglafalon át kb forma- forma a wifi vétel.
A GPS egyenesen baba.
Bent vasbeton födémes ház közepén gyorsan pozicionál. Nyilván szabad ég alatt jobb értékek adódnak mint ez:Erősen javaslom az új rom telepítést. Már most látszik, hogy az akku idő sokkal de sokkal jobb.
Faszányos kis telefon lesz ez.
Egyre jobban tetszik. -
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #111 üzenetére
Neked kell letölteni és manuálisan felrakni a telóra:
Driverek gondolom már gépeden vannak, az felismeri F3 Pro-nak.
Tiszta telepítés lesz, minden beállítás adat el fog veszni a telefonról.
A telefon Fejlesztői lehetőségek beállításaiban bekapcsolod a USB hibakeresés gombot.
A telefont -t feltöltöd, lehetőleg teljesen.
Kikapcsolod.
Még nem rakod rá a számítógépedre.Letöltöd a Rom-ot, kicsomagolod egy könyvtárba a gépeden.
Letöltöd innen az SP Flash Tool legutolsó verzióját és kicsomagolod a gépedre:
Könyvtárából elindítod a flash_tool.exe-t.
A Scatter-loading gombra nyomva megkeresed a gépedre kicsomagolt Rom file struktúrájában a scatter file-t és betallózod.
Rányomsz a Download zöld nyíllal jelölt gombra, itt máshoz nem nyúlsz.
A feltöltött és kikapcsolt telefont rádugod a gépedre egy jó minőségű USB kábellel.
A telepítés magától lefut, a számítógépeden a telepítés végén egy nagy zöld pipa jelzi, hogy rendben történt minden.
Biztonsággal lehúzhatod most már a gépről a telefont és bekapcsolhatod és rajta lesz az új Rom.
Nekem simán felment az este most próbálgatom.
Akksi idő sokat javult az már látszik. -
Bargain
tag
válasz
Ferike81 #105 üzenetére
Lesz...
Big bug, camera bug. Nem hajlandó menni semmi mással csak a saját szoftverével. Más kamera alkalmazást telepítesz lefagy azonnal. Törlés után már a sajátjával sem, újra kell indítani a telefont.
Kamera automatán nem túl szép képeket készít, pro módban kell állítgatni, ha jobb minőséget akarsz.
Akksi rettentően harmatos. Nálam gyorsan lemerül aktív használattal. Optimalizálatlan még a szoftver szerintem.
Tegnap kijött a legfrissebb Rom, letöltöm, felrakom meglátjuk javít-e a kamera problémákon, meg egyebeken. -
Irogep
csendes tag
Szia
Kínából rendelték és elég sokat várt rá ő is. Még nem indult be ez rendesen úgy látom.
Mivel 5 col és HD eszi az aksit, úgyhogy az átlag másfél napot hozza kb.
Mondjuk ugye ez attól függ mire használod és mennyit.
Tényleg vicc, hogy agy TFT 4,5 colos képernyő is teljesen élvezhető szerintem még filmezésre is, és mennyivel kevésbé ette az aksit. De hát fejlődni kell...
Nekem is 5 col van HD vel és eszi is rendesen az aksit.
A rendszert meg nyilván fejlesztik majd. Remélem is, mert már az új Huaweieken is az van.
Úgyhogy jó teló ez szerintem tényleg. Remélem mihamarabb megkapod -
Irogep
csendes tag
Szia
Egy ismerősömnek van már, mint írtam feljebb.
És idegesített, hogy a viber nem működik rajta rendesen. De azóta már megtudtam, hogy ez az új szar kiforratlan android 5.1 hibája. Amúgy rájöttünk, hogy működik a viber , ha nem seprűzöd ki, hanem hagyod futó alkalmazásnak.
Ami hiánya az a led lámpa. De hosszas keresgélés után találtunk egy jó képernyő értesítő app-ot.
Ez az elmulasztott hívásokat és e-maileket mutatja a képernyőn. Egyszerű és jól működik, nem úgy mint a többi. és reklám mentes!!!!!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.activenotifications
ez az.
Szóval így már ez sem gond. Meg amúgy a legtöbbször én sem a led miatt nézem meg a telefonomat, hanem időközönként megnézem jött-e valami, szóval lehet a led nélkül élni azért bőven.Ezenkívül maga a telefon nagyon szép és gyors. Nagyon szép képeket csinál. Villámgyorsan töltődik.
Szóval maga a készülék szerintem jó! Az új android szar, de ezt majd javítgatják gondolom.
Mondjuk én Huawei függő vagyok, de szerintem jó készülék ez is.
-
devGyuri
csendes tag
Én hanyagolnám ezt a boltot: FAQ
"Our minimum order amount must over $200"
"We accept the following payment methods: Western Union , bank wire transfer, Moneygram."Én akkor mondtam le a TinyDeal-es rendelésemet, amikor egy héttel az októberi kínai ünnepek után is még az szerepelt a terméklapon, hogy szept. 25-én szállítanak. Rákérdeztem cseten, azt mondták majd novemberben. Aztán rá néhány napra kiírták, hogy shipping on 15th Nov, azóta is ez a helyzet. Aug. végi rendelésem idején még szept. 5. volt a shipment date ...
Banggood azóta már mutatott a feketére in stock állapotot, de másnapra már ott is "Usually dispatched in 6-9 business days" lett belőle.
Doogee FB oldalán meg csak jöttek a kérdések, hogy miért nem kapható sehol, amire nem válaszoltak semmit, csak rakták ki az újabb promó anyagokat az F3 Pro verzióról, meg az újabb presell modellekről. Nem túl biztató jelek, ha az after-sales supportra gondolok.
Amúgy valszeg jó mobil lesz ez, csak ki kell várni
-
novinyul
veterán
Nem gyatra, csak még nem végleges a telefon, pont ezért nem érdemes azonnal rendelni. A külsővel semmi gond nincsen, max. a kamera áll ki a hátlapból, bár az mostanság mindenhol így van. Kijelző szép, beszéd minősége rendben, GPS igen gyors(8 amcsi,8 orosz műhold) csengő hangszóró hangos, de sok a magas hang, rezgő erős.
Ja ez az F3 Pro változat!!! Nem melegszik a proci(pont huszároknak antutu 32500pont) 3GB ram mindenre elég(pláne hogy átlag 1,8GB szabad) Inkább a soft. ami még nincs teljesen készen, pl. a galéria alkalmazás folyamatosan bezár.
-
judas13
addikt
+ smokin és akit érdekel még
Pont egy hónapja rendeltük meg....eddig még szinte semmire sem
kellet ennyit várni kintről mint erre....de a
különböző fizetési okok miatt (céges vonal) sajnos egy magyar szürke importőrt is be kellett vonni az ügyletbe, (androidmobils.....)ki nem igazán kommunikál a kérdésben, hogy merre van a cucc, hol is tartunk îgy egy hónap utàn már!!?Ezt îgy tehát senkinek nem ajánlom!Akit foglalkoztat a kérdés az EU kereskedőházas vonalat nézzen pár napos szállîtással kb 200$-os vámmal , áfával lerendezett árral akár 2év garival is - láttam.....mi is ezt tettük volna de mint mondtam sajna nem lehetett...
Ennyiért rohadtul megéri sztem......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest