Új hozzászólás Aktív témák
-
dexi
csendes tag
válasz
bodicsaba #192 üzenetére
Nem lesz könnyű a csere.Az ilyen telóknak úgy jön le a hátlap,hogy hajszárítóval(hőlégfújó) felmelegíted egy kicsit.Egy tapadókoronggal húzod és egy vékony műanyag lappal(rossz bankkártya) megpróbálsz alányúlni.Amikor enged a kétoldalas ragasztó akkor szerencséd van.Onnan kell eljutnod az elejéig.
-
Bargain
tag
válasz
bodicsaba #157 üzenetére
Szuper kis minőségi telefon, működik hibátlanul minden funkciója. Semmi akadás nincs rajta, szépen folyamatosan fut a rendszer. Azt a gyári védőfóliát gyorsan le kell róla rántani, mert azzal tényleg pontatlan volt a kijelző és erősen kellett nyomkodni. Anélkül már nagyon pontos és érzékeny és egy tempered glasst venni kell rá. Az akksi tényleg csak közepes benne, a telefon kompakt, vékonysága miatt nem fért bele nagyobb, de így is elmegy takarékos használattal 2 napot, nyüstölve este töltőre kell rakni.
Nincs ezzel semmi nagyobb gond. -
Ferike81
senior tag
-
smokin
tag
válasz
bodicsaba #157 üzenetére
Nekem egyáltalán nem akad meg,az üveghátlapról nem tudok nyilatkozni mert nekem nem az,a kijelzőre pedig az első dolgom,hogy vettem tempered glass-t,minőségre nagyon jól össze van rakva a telefon nem recseg ,a GPS pontos,4g is jól működik a beszéd hangszóró is kiváló a hátlapi a legutóbbi frissítéssel véleményem szerint kicsit halkult,szoftveresen nincs vele gondom.
Itt az ideje túladnom rajta
-
Ferike81
senior tag
válasz
bodicsaba #134 üzenetére
Ezt én is alá tudom támasztani. A hátsó lapon van két karc, nem tudom mitől. Elég furcsa ha Gorilla Glass. De nekem nem is ez a legfájóbb pont. A wifije nagyon harmatos. A rootertől 1 méterre nem teljes, kb 10 méterre nem is látja. Nem tudom az új rommal javul-e? És ha felteszem elveszti a garanciát? Itthon vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest