- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andarte
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #249 üzenetére
Mi volt a sokkal jobb? Bár nekem még egyben van az F3, de semmi sem tart örökké...
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #247 üzenetére
Nekem már betört az eleje, hátulja, sőt még a kameralencse védőüvege is. Pedig csak egyszer esett le. Nem is cserélem, mert sajnos az is így járna szerintem. Ráadásul a kijelzőn van pár pixelhiba is. Nem ez volt az évszázad üzlete sajnos, be kell ismernem. Arról nem is beszélek, hogy az idén semmi frissítés nem jött, a 6.x frissítésnek meg legkisebb reménye sincs. Vettem egy X5 prot, arra folyamatosan jönnek a frissítések, annak ellenére, hogy kevesebb bug van a szoftverében. Ezt az első héten el kellett volna adnom, de nagyon tetszett/tetszik. Most az ára kb egy 25 körül van használtan, így meg használom míg megy. A Doogee levette róla a kezét, sőt már az oroszok sem foglalkoznak vele. Halott ügy.
-
rolmillione
tag
válasz
zoldi.ferenc #224 üzenetére
http://data.hu/get/9546299/doogee_F3_pro_root.zip
Doogee F3 Pro TWRP recovery-vel való rootolása. SP flash tools használata romok felrakásához, driverek.
Remélem a data.hu link működik majd és le lehet tölteni onnan.
Ja "Felelősséget nem vállalok a készülékben eredő károkért"
Ezt mindenhol kiírják, de nem lesz tégla a készülékből, én már mindent próbáltam.
-
rolmillione
tag
válasz
zoldi.ferenc #222 üzenetére
needrom.com-ról letöltöttem a TWRP recovery-t, ott a végében vannak hozzászólások, amiben a rootról van szó. Ott az egyik hozzászólásban van egy SuperSu.zip letöltési útvonal, azt kell az SD kártya gyökerébe másolni és a TWRP recoveryből feltelepíteni a zipet. Utána rootolva is van.
Ha rom telepítést nem csináltál még, megpróbálom összegyűjteni a programokat hozzá, és valahogy leírni a dolgokat lépésről lépésre. -
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #174 üzenetére
Nekem a wifi gyengeségén kívül egyelőre semmi más gondom nincs. Bár néha csinál olyat, hogy mikor telefonálás után kinyomom bekapcsol a galéria egy pillanatra. De egyébként jó. Az akksiidő már javult sokat, csak a felesleges appokat le kell tiltani. A hátlapomon van 2 karc "gyárilag", és szerintem az előlapra felteszem a tempered glasst, mert szerintem nem 100-as a Gorilla Glass rajta. A kijelzője jó, bár láttam már szebbet.
-
Adam1988
csendes tag
válasz
Na kíváncsi leszek ezen problematikák nálam is jelentkeznek-e.
Mindenesetre köszi a hasznos infokat!
Abszolút jó én is ezt mondom egyelőre! -
smokin
tag
válasz
Nekem egyik hibája sem jött elő ami neked.
-
Adam1988
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #172 üzenetére
Ezesetben akkor nem érdemes a honlapról leszedni ezt, gondolom? mivel vissza felé nem nyaljuk a fagylaltot.
The latest version: F3 Pro 4KB 2015-11-10Egyébként szuper a telefon, de az akksival tényleg mahinálni kell valamit.
-
bodicsaba
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #154 üzenetére
Most az ai.type keyboard-ot próbálom, eddig egész jónak tűnik. Remélem nem lesz már vele gond több.
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #149 üzenetére
Én a sygic-et használom.
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #147 üzenetére
Az akksi tudását csak megerősíteni tudom. Tegnap egész nap ment a navi, a traffi hunter, telefonálás, net, email. Reggeltől a kocsitöltőre tettem mert 38% volt, de csak este 7 utánra bírta visszatölteni 100%-ra.
Valószínüleg ebben a friítésben nem volt benne az energiagazdálodás javítása. Egyébként most is azt mondom hogy jó kis teló. -
DurMogi
újonc
válasz
zoldi.ferenc #122 üzenetére
Ez alapján tudtam root-olni :
[link] http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=676266&st=1040#entry44414722Új firmware + beállítások után már tetszik a telefon
. Akku idő szerintem elmegy / normális : 4 óra 15 perc kijelző idő program telepítések alatt ( ~6 óra működés közben - Wifi + tesztelések ) . Mégsem veszek Lenovo ZUK Z1-et több mint 2x ennyiért ...
-
Ferike81
senior tag
válasz
zoldi.ferenc #98 üzenetére
Ha kínából rendeled akkor max 7 nap, viszont tuti áfa a vége. A dhl gyors szállítást kivétel nélkül ellenőrzik. Vagy EU-ból jön?
-
dexi
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #96 üzenetére
Működik :-)
Két kártyával használom én is.Az egyik egy Telekomos előfizetés, a másik meg egy Digis internet.Ez igaz csak 3G, de a telekomoson ment rendesen a 4G is. -
dexi
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #93 üzenetére
A Banggood.com-on ha mobil alkalmazással vásárolsz, akkor az első vásárlásra 10% kedvezményt kapsz.
Sajnos én már megrendeltem az aliról,amikor megnéztem ott is.
Rendeltem már onnan, normális cég.
Alin nem tudom milyen kedvezménnyel lesz. -
dexi
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #90 üzenetére
A GPS is tökéletesen működik.
Igo-val és Nokia Here-el próbáltam.
A Navitelt nem ismertem, de most már azzal is teszteltem.:-)
Teljesen jó.
Ma pár kollégának a kezébe került a telefon.
Volt akinek kicsit nehéz volt, de hát van benne anyag.
A fém ház és az üveg azért nem könnyű.
Nem egy műanyag játéktelefon. :-) -
dexi
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #84 üzenetére
Aliexpress-ről rendeltem,
Innen: http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Original-DOOGEE-F3-PRO-4G-FDD-LTE-5-0-ips-Gorilla-Glass-HD-MTK6753/32403732005.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest