Akár 4 gigabájt RAM is kerülhet a Doogee F3-ba

Augusztus környékén startolhat a Doogee F3, ami a kínai gyártó egyik igazán erős felső-középkategóriás készüléke lehet. Az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző lekerekített széleket és mindösszesen 1 milliméternyi oldalkereteket kaphat. A készülékház kerete fémből készül, hátlapját alapvetően egy ismeretlen számozású Corning Gorilla Glass üveg fogja borítani, de a Doogee szerint érkezik belőle fa, illetve bambusz változat is.

Reklámfotókon kifejezetten elegánsnak tűnik az F3
[+]

Hardveresen elég komoly mobilt kaphatunk, a globális LTE-támogatással rendelkező, 64 bites, MediaTek MT6753-as lapkakészlet dolgozhat benne egy nyolcmagos, 1,5 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzorral, illetve egy Mali-T720MP3 grafikus gyorsítóval. A belső tárolóegység 16 gigabájtos, ami viszont ennél érdekesebb, az a memória, hiszen többféle változatban is érkezik, 1, 2, 3, de akár 4 gigabájtos változatban is rendelhetjük majd az F3-at.

Reklámfotókon kifejezetten elegánsnak tűnik az F3
[+]

A hátlapon lévő 13 megapixeles kamera Sony IMX214 vagy Samsung ISOCELL gyártmány lehet, amihez dupla ledes villanó fog tartozni. Az előlapi kamera 8 megapixeles, de egyéb információk nem derültek ki róla. Az akkumulátor 3150 mAh kapacitású, és ha minden igaz, akkor az F3 lehet az első Doogee, ami megkaphatja a vezeték nélküli töltést, ez azonban még nem biztos, az pedig külön kérdés, hogy melyik szabvány szerint dolgozhat majd a gyártó.

Reklámfotókon kifejezetten elegánsnak tűnik az F3
[+]

Az Android 5.1-es rendszerverziója valószínűleg szinte érintetlen formában kerül telepítésre, de ha minden igaz, akkor a végfelhasználók számára sem lesz nehéz a testre szabhatóság, igyekeznek a MIUI 6-ot, a CM11-et, a CM12.1-et, illetve az Ubuntut is minél hamarabb portolni. A dual SIM-es készülék egyik helyére normál SIM, a másikba pedig microSIM mehet. A pontos specifikáció, a megjelenési dátum és az ár még ismeretlen, augusztusig bizonyára sokkal többet fogunk tudni a Doogee F3-ról.

Azóta történt

Előzmények

  • Doogee Turbo Mini F1 - kis versenyautó

    A második Doogee mobil, ami nálunk járt, sokkal kisebb és karakteresebb az elsőnél, ráadásul a nagy fényerejű qHD-s megjelenítő alatt 64 bites rendszerchip lapul.

  • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

    Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

Hirdetés