Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Szép telefon valóban, és a kidolgozás sem a kínai tömegtelefonokat juttatja eszembe. Viszont van még néhány csiszolni való dolog rajta. Pl az OTA frissítéseket most nem nagyon nyomja a Doogee. Na de ha annyit kibír mint a régi kínai akkor nem fogok panaszkodni.
Egyébként ha egyszerre nyomod a hangerő le, és a bekapcs gombot 2 másodpercig, akkor csinál screenshot-ot, és nem kell fényképezned a képernyőt.
-
Ferike81
senior tag
Nekem OTA frissítés volt az R19. De még novemberben jött. F3 PRO-m van. A mobilnetem hibátlan, a wifim viszont kuka, csak nincs kedvem visszaküldeni javíttatni. Bírja a mobilnet.
Csak idegesítő, hogy még nem láttam a wifijelzést teljes kapacitással, még a rooter mellett sem.
Az emelkedések rátöltések voltak. A gps nekem nagyon szívja az akksit. Kb. másfél óra alatt bekapcsolt képernyővel nullára leszívja. Folyamatosan töltőn kell lennie.
Az intelligens akksihasználatot kilőttem mert sok programnak nem engedi lezárt képernyőnél a jelzést. -
Ferike81
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest