- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolmillione
tag
T6, X6, X6 Pro, X5, X5 Pro fog frissülni 6.0 Androidra, F7, F7 Pro, Y300, T3, T5, T7 meg eleve ezzel jön ki. Mit vétettünk mi F3 Pro tulajok? A mi telefonunk nem elég új, hogy érdemes lenne fejleszteni. Nem egy elavult 3 éves készülékről van sz, elvileg, mikor rendeltem 2015 decemberében a zászlóshajója volt a Doogee-nak. Normálisak ezek? Na most ábrándultam ki a telefonból, pedig szép darab. Akksi idő nulla, azon azért még lett volna mit javítani. Veszek helyette egy jó kis Redmi 3 Pro-t ha kijön május 20-án. Azt legalább támogatják.
-
rolmillione
tag
Nem a romokkal van gond a merülés miatt. Nova launchert tettem fel 4 napja, először nem hittem a szememnek. Az esti referencia merülésnél (semmi online, csak sima standby állapot) 2% volt csak. R17-nél 5-6, R19 és a legújabbnál is 10% volt.
4 napig próbáltam, hogy nem e csak valami véletlen, de nem. Jelentős készenléti idő növekedésem lett. Eddig 24-30 óránál sosem bírta (kevés használattal, folyamatos online kapcsolattal). Most 48 óra is meg lehet. -
rolmillione
tag
Eladó Savvies típusú hátsó fólia és szilikon tok. A fóliák 5 db. Pontosan illeszkedik, ezért a 2,5D miatt a telefon szélén nem tud ráragadni teljesen, de a karcoktól véd. 1000-1000 forint mindkettő, ha valakit érdekel.
-
rolmillione
tag
Használom ezt az új romot 3 napja. Sok különbség nincs a korábbiakhoz képest. Akku annyi mint volt, új ikonok, egyéb nincs. Stabil, fagyás, újraindulásom nem volt.
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #232 üzenetére
Amit a rootoloós csomagba mellékeltem SP Flash tools-al is fel lehet tenni. Driverek menjenek, akksit nem kell kivenni, elég kikapcsolni. Ha a driverek jók, akkor feltelepíti a romot 2-3 perc alatt.
Gyalul mindent.
Kinézetre ugyanaz, remélem akksihasználatban jobb lesz. Most tesztelem. A korábbi root jó rá.
Elvileg ez is official rom, eredeti gyári. -
rolmillione
tag
Megjött egy 2016.03.17-es új rom a Pro verzióhoz. www.needrom.com-ról letölthető. Remélem javult a többihez képest, legalábbis az R19-hez képest.
R02-es kódjelű -
rolmillione
tag
Ennyire király a romunk a telefonhoz? Minden Doogee frissül (X5, X6, F5 stb) Az F3-hoz semmit nem adnak ki. Pedig ez elvileg a Doogee zászlóshajója.
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #227 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/6x-Savvies-Displayschutzfolie-fur-Doogee-F3-Pro-Ruckseite-Schutzfolie-Klar-/381540501973?hash=item58d59609d5:g:8S0AAOSwMmBVyjHu
Ez van hozzá, de ez nem tempered glass, hanem sima fólia. Én is a fentebb említett szilikontokot használom, és elöl tempered glass fóliát. Egy gond van, hogy a 2,5D miatt a szélei nem simulnak fel a kijelzőre. Nemtom minek az a 2,5D, semmire nem jó.
http://www.ebay.com/itm/Transparent-Soft-Flexible-TPU-Gel-Silicone-Cover-Case-For-Doogee-F3-F3-X5-X5-Pro-/371560013748?var=&hash=item5682b3dfb4:m:mkHBegWBsVuQmP5GlsNcuywIlyen szilikont most rendeltem, ez meg vicc olcsón van. Én ennyi pénzért a PC-t nem kapcsolnám be, nemhogy megtervezzem, legyártassam, csomagoltassam, postáztassam.....
-
rolmillione
tag
válasz
zoldi.ferenc #224 üzenetére
http://data.hu/get/9546299/doogee_F3_pro_root.zip
Doogee F3 Pro TWRP recovery-vel való rootolása. SP flash tools használata romok felrakásához, driverek.
Remélem a data.hu link működik majd és le lehet tölteni onnan.
Ja "Felelősséget nem vállalok a készülékben eredő károkért"
Ezt mindenhol kiírják, de nem lesz tégla a készülékből, én már mindent próbáltam.
-
rolmillione
tag
válasz
zoldi.ferenc #222 üzenetére
needrom.com-ról letöltöttem a TWRP recovery-t, ott a végében vannak hozzászólások, amiben a rootról van szó. Ott az egyik hozzászólásban van egy SuperSu.zip letöltési útvonal, azt kell az SD kártya gyökerébe másolni és a TWRP recoveryből feltelepíteni a zipet. Utána rootolva is van.
Ha rom telepítést nem csináltál még, megpróbálom összegyűjteni a programokat hozzá, és valahogy leírni a dolgokat lépésről lépésre. -
rolmillione
tag
R19 második nap után, minden kigyomlálva, battery calibráció megcsinálva, éjszakai állás, offline, nyomkodás nélkül 18% merülés. Szerintem nekem marad az R17, amíg nem jön ki valami custom rom. Ja és a wifim szarakodott R19-nél, látta a rootert, de nem tudott csatlakozni, csak újraindítás után. Utána meg szétkapcsolt. Wifim jó gondolom, mert az R17-ben tökéletes volt. Ha valaki tud custom romot dobja fel ide.
F7 jónak néz ki, lesz benne mag bőven
Az ára is olcsó lesz....
-
rolmillione
tag
Múlt éjszaka 100%-ról használat nélkül, offline módban 50%-ot merült a telefonom 10 óra alatt. R19 volt rajta. Most megrootoltam a TWRP recoveryvel és leszedtem azt a makeup applikációt, meg a Go Keyboardot. A korábbi R17 verzióm is rootolt volt, remélem csak ez a makeup alkalmazás miatt volt a nagy merülés, hogy futott a hátérben. Ha nem megy vissza az R17.
-
rolmillione
tag
R19-ről R17-re lehet downgradelni? Teljes ROM felrakást csinálnék, nem lesz tégla ezért a telefonból? R19 jobban szívja az akksimat. Egy este 4% helyett 9% megy el, amikor semmi nem megy a telefonon, tehát jó összehasonlítási állapot. Ha használom (játék, facebook stb) akkor is látványosan csökken az akksi %-a.
-
rolmillione
tag
Asphalt 8-at kipróbáltam, de nagyon szaggatott. 8 mag és 3 giga memória kevés a játéknak? Sokan dicsérik a játékot, milyen hardver kell neki, 16 mag? Valaki próbálta már ezt a játékot?
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #214 üzenetére
Végre R19 van rajta. Nem volt elég a gyári visszaállítás (megmaradt a recovery), hanem a Flash Tollal újra fel kellett tenni az R17-et és utána az OTA frissített. Remélem nem bánom meg, és R19 fejlődés R17-hez képest
Google+-t támogatja, azt olvastam valahol.
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #213 üzenetére
Na originált R17-re akartam frissíteni OTA-val, de R19 letöltődött, és utána újraindult, de maradt az R17. Nemtom miért nem frissíti. Már 100x próbáltam, de sose jön össze.
-
rolmillione
tag
válasz
Ferike81 #204 üzenetére
Nekem Wifivel nincs gond, panel lakásban mindenhol veszi a jelemet, sőt emeletekkel feljebb is látja a szomszéd wifijét. GPS is nagyon erős, eddig semmilyen PNA nem talált jelet a panelban, ez meg pillanatok alatt behozza, nem kell szabad ég alá menni.
Akkuidőm: este alvásnál nuku wifi, nuku mobilnet, 4%-ot szokott merülni 8 óra alatt. Ha játszok, vagy használom gyorsan mennek le a %-ok, de 1 napot azért szokott bírni. Ha nem nyomkodnám és csak szinkronizálna és telefonálnék vele a 2 nap stabilan lenne. De egy okostelefon nyomkodásra van
Nekem OTA-ről nem hozza a frissítést R19-re. Újraindul de semmi. Lehet hogy azért, mert rootolva van a telefonom a Carliv Recovery-vel?
Viszont bármi gond van a reklamálást érdemes megcsinálni, mert nekem eddig mindíg segítettek, eddig mindíg pénzt adtak vissza. Vagy részben, vagy kis összegű kütyünél (20-30 USD) teljes árat. Ebayen 2x lelépett a vevő, az Ebay állta a sarat. Egy e-mailt megér minden esetben, a kínaiaknak kell az 5 csillag, még a seggünket is kinyalják, csak megkapják. -
rolmillione
tag
Nekem minden működik a telefonon (gondoltam leírom, ne csak hiba szerepeljen a telefonról). A wifi jó, gps-t bérházban is megtalálja, fólia nélkül használom, de karc még nincs a kijelzőn . Na nem autó tetején tárolom, mint korábbi forumtárs, nem teszem kulcsos szűk zsebembe, nem dobálom, de 2 hónap óta akkor is karcmentes. Sima műanyag előlapos telefon csak az állandó ujjtapicskolással bekarcolódik, ez meg attól legalább nem.
Kérdésem is lenne, hogy R17-es firmware van rajta, többször ajánlotta az automata frissítés, hogy töltsem le az R19-es verziót. Én többször próbáltam, de eleve 42 Mb az egész, nem 600-700, mint a doogee.cc oldalán lévő R17-es, települ a droiddal, de újraindítás után mindíg csak az R17 marad rajta. Érdemes egyáltalán frissíteni (állítólag az R19 támogatja a google+-t) és ha érdemes hogy lehet frissíteni. Pro-m van sima fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest