- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
Ferike81 #248 üzenetére
Nekem eleve rossz hangerőgombbal érkezett, amit szerencsére sikeresen megreklamáltam az alin.
Később ugyan megjavitottam magamnak, de közben berepedt a hátulja, és majd az eleje is. Szóval ez nagyon nem az a minőség amit vártam ennyi pénzért. Függetleül attól hogy berepedt a sarka pont az előlapi kameránál, az egész elejét elengedte a gyári ragasztás. Legalább nem lesz gond a cserénél...
Ezt szeretném megtartani másodiknak, csak igy elég csúnya, ki kell cserélni az elő és hátlapokat.
Amugy vettem egy sokkal jobb telót, már fogásra is érezni a minőségbeli különbséget. Részemről soha többet doogee. -
zoldi.ferenc
csendes tag
De nagy itt a csend. Mindenki eladta a telóját, vagy csak minden tökéletes?
Az enyém sajnos lesett és betörött a kijelzője, pedig tokban van, és ugye elvileg gorilla üveg van rajta :-(
Na szóval, tud valaki korrekt áron kijelzőt valahol? Kár lenne érte, mert egyébként elég jó kis teló lenne. -
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
rolmillione #223 üzenetére
Köszi előre is, jöhet minden. Igaz sokféle leírást végipróbáltam már, valahol mindig borult a dolog ;-)
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
rolmillione #219 üzenetére
Neked hogy sikerült rootolni, mert eddig valahogy nemjött össze a dolog, egyik módszerrel sem :-(
-
zoldi.ferenc
csendes tag
Az OTG-t most próbáltam ki, eddig nem volt ilyen kábelem. Az egeret szépen kezeli, a pendrive-ot is viszi, de nekem az ntfs-re formázottakat nem látja...
A jövő héten küldöm vissza kinába, elvileg kapok egy újat helyette. -
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
Adam1988 #173 üzenetére
Ahogy mondod, visszafelé egyébként se menne fel rá ;-) Az akksiidőt a felesleges szolgáltatások kikapcsolásával lehet növelni, de csodákat ne várj. Ez egy kompromisszumos megoldás, a vékony kivitel miatt ekkora akksi fért bele csak.
Alaposabb használat után azért akadnak gondok is szép számmal, bár ez lehet az android hibája is.
Pl. rendszeresen eltünik a csengőhang választási opció, bár ez lehet csak nálam ilyen. A másik, hogy amikor kilépek bizonyos játékokból pl. a Hillclimb, megbolondul a kijelző. A fémkeret másfél havi használat után már kopik, ami szintén nem egy jó dolog.De összességében még ígyis nagyon jó kis teló ez, csak keresni kell hozzá valami jó kis mókolt romot ;-)
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
Ferike81 #169 üzenetére
A playen meg tudjátok nézni mi ez, szóval semmi extra. Egy sima arcmanipuláló program, túl sok erőforrásigénnyel, és hozzáférési joggal. Root nélkül sajnos nem turtam leszedni.
Az akksi időm most olyan másfél két nap körül van folyamatos nettel.
A készülék háza szép lassan fényesedik, szóval nem annyira kopásálló mint ahogy vártam... -
zoldi.ferenc
csendes tag
Ezt tapasztaltam énis, eléggé idegesítő dolog. De eddig betudtam annak, hogy még rajta van a gyári fólia.
A hangerő gomb továbbra sem működik, (valószínüleg meg tudnám javitani, de nem az én dolgom), az eladó 5 dodo jóváírást akart küldeni... Vicces egy ember nagyon.
Mivel a tegnapi üzenetre sem reagált, kénytelen leszek dipute-t inditani a helyzet megoldása érdekében. -
zoldi.ferenc
csendes tag
Milyen navit raktál rá? Röhej, de alig van időm mostanság, még le se tudtam tesztelni alaposan mit tud...
-
zoldi.ferenc
csendes tag
No, jelentem nekem is megérkezett a teló. Sajnos üröm az örömben, hogy hangerő gombok nem működnek. Már jeleztem az eladónak, hogy gond van. (Van valakinek infója hogy a garanciális ügyintézés hogy működik?) Ettől függetlenül a telefon szuper, a frissitést egyből lehúzta, bár eddig nem vettem észre változást. A Design nagyon ügyes munka, a kivitelezés nem kevésbé, mondhatnám, nekem tervezték. Eredetileg fehéret szerettem volna, de a barátnőm rábeszélt a feketére, és hát igaza lett. Az akksi harmat gyenge, de végülis egész nap nyomkodtam és telefonáltam róla. Ami nekem kicsit zavaró, hogy játékoknál melegszik rendesen, de végülis a full hd és a 3d terheli a rendszert. A sok jó tulajdonságát már leírták előttem, csak megerősíteni tudom. Ennyi pénzért ez egy nagyon jó készülék.
-
zoldi.ferenc
csendes tag
Mi a helyzet a rootolással? Megoldható? Ha igen, mivel hogyan?
-
zoldi.ferenc
csendes tag
Az enyém már a repülön van ;-) remélhetőleg a héten kézbe kapom...
-
zoldi.ferenc
csendes tag
-
zoldi.ferenc
csendes tag
OFF: Az egész promócióban csak egy dolog nem tetszik. Sok fotó van amin sötétkéknek látszik a telefon, pedig a gyár szerint olyan szinben nem is lesz. (Megkérdeztem tőlük) A fekete tünik kéknek ha úgy esik be rá a fény. szóval érzek itt némi átverést.
ON: Szóval meggyőztetek, rendelek egyet, csak megvárom a 11.11-es ali akciókat. Akárhogy nézem ebben az árban nem találok jobb vételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged