- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodicsaba
csendes tag
Látom beigazolódott amit mondtam már rég. ;-)
Nekem most érkezett meg a csere LCD és hátlap. Az új LCD sokkal jobb minőség, nagyon szép a képe.
Viszont eladó a telefon kedvező áron, ha érdekel valakit. -
bodicsaba
csendes tag
Van egy touchscreen-em (5eFt) és egy tempered glass kijelzővédő (1750Ft), eladnám.
Írj, ha érdekel.
-
bodicsaba
csendes tag
Elhalálozott. R.I.P
-
bodicsaba
csendes tag
Dobt át privátban, ha ide nem lehet. Köszi
Nem baj, ha nem olyan vékony. Ez viszont kellemetlen. Kopog, törik, szóval nagyon nem vált be nekem.
Tegnap megúszott egy nagy kalandot. Mélygarázsban a tetőre tettem és kb. 2km úgy utazott. 70km/h-nál nyúltam ki érte. Még megvolt. ;-) Na, ha lerepült volna, az szép törésteszt lett volna. :-D -
bodicsaba
csendes tag
válasz
Ferike81 #190 üzenetére
Nekem az "importőr" azt mondta, hogy még a telót se volt könnyű, nemhogy alkatrészt.
Szóval nem sok esélyt látok a cserére. Viszont valamit ragassz rá (én karbon fóliát) mert el fogja vágni a kezed. :-(A Motorola Defy telefonom, GG üveggel az emeletről, pofával esett járólapra. Semmi baja nem lett.
-
bodicsaba
csendes tag
Komolyan senkinek nem tört még el egyik üveg sem? :-)
Nekem már 3-ból 3. ;-) Most láttam, hogy a kamera üvege is...
-
bodicsaba
csendes tag
Hát a "gorilla" glass betört már a előlapon is. Ennek semmi köze a kemény üveghez. Szerintem sima ablaküveg. Rendeltem is egy csere lapot Alitól. 4500Ft. Már csak azt lenne jó tudni, hogy hogyan lehet cserélni, mert ugye a hátlap is ragasztott. :-D
Valakinek esetleg ötlete?
-
bodicsaba
csendes tag
Hosszabb tesztem eredménye: Ez a telefon szinte használhatatlan. Akadozik, nyögvenyelősen működik az egész. Elég pontatlan a touchscreen is. A kemény, üveg hátlap miatt nyűgös a telefon letétele asztalra, vagy egyéb kemény felületre.
Nem gondolom, hogy bármelyik üveg is gorilla glass lenne. Törik, karcolódik. Nagyon-nagyon könnyen.Másnak tapasztalat? Nem nagyon írtok...
-
bodicsaba
csendes tag
válasz
zoldi.ferenc #154 üzenetére
Most az ai.type keyboard-ot próbálom, eddig egész jónak tűnik. Remélem nem lesz már vele gond több.
-
bodicsaba
csendes tag
Nektek nincs olyan gond a telefonnal, hogy időnként nem érzékel a képernyő, a gombokra sem reagál.
Egyébként az egész úgy belassult kicsit. :-(Borzalmasan idegesítő, nem lehet folyamatosan gépelni a telefonon.
R19-es firmware van rajta.
-
-
bodicsaba
csendes tag
Akkor úgy látom elsőként bejelentem a készülék igen sérülékeny.
Mivel új a készülék, nagyon óvatosan kezeltem, mégis betört a hátsó üveglap, pont a bekapcsoló gomb mögött. Érezhetően nincs ott alátámasztva. Ezért sérülhetett meg.
Gondolom ezt nem fogják nekem se javítani, se cserélni.
Szóval nagy a csalódás. Ez tuti nem Gorilla Glass Az a Motorola Defy-n nem sérült meg, pedig esett első emeletről betonra.
-
bodicsaba
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is ilyen telefont használok.
Pár kérdésem lenne:
- záró képernyőn görgeti bal fölül a szolgáltatók neveiit, így viszont nem látszik, ha van értesítés (ikon). Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
- Ezt a firmware-t próbálta már valaki? Elvileg 15-10-27
- Én leszedtem minden fizikai védelmet a telefonról. Remélem nem fog karcolódni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest