- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
samat99
csendes tag
Sziasztok. Vettem szilikon tokot a gépre. Mondjuk a fém ház eleganciája elvész, de kényelmes és jól használható:
http://www.ebay.com/itm/Soft-Silicone-TPU-Protective-Back-Case-Cover-Shell-Skin-For-Doogee-F3-F3-Pro/252155513515?_trksid=p3693.c100102.m2452&_trkparms=ao%3D1%26asc%3D20140212121249%26meid%3D745bff079e2f4116a54612638b855643%26pid%3D100102%26
-
samat99
csendes tag
válasz
rolmillione #215 üzenetére
Nekem is R17 van rajta. 3 hét használat után , jó tapasztalat. Akku idő is jó lett, napi munka használat utána kb 1,5 -2 nap ( 2 kártya, WIFI és 4G bekapcsolva). WIFI jó, GPS nagyon jó. Megvárom a R19 végleges kiadását. Simára amúgy se adták ki még. A telefon hangkeresést próbáltam még ki. De még nem sikerül jól beállítani. Pedig néha jól jön, mikor nem találom a lakásban a készüléket. Több szavas keresés kell, mert ha csak 1 szót használok, akkor néha a zsebembe megszólal magától is, hogy helló itt vagyok. És az utcán kicsit vicces volt. A játékosoknak ajánlom nézzék meg a F7 et, nem lesz drága..
-
samat99
csendes tag
válasz
Ferike81 #210 üzenetére
Nekem 1 hete jött meg. Szóval lehet, az is hogy már javított kiadás. Bár akciós volt a Dx -en. És el is fogyott gyorsan.
Direkt nem vettem prot. Felbontás nem volt szükséges, és a wifi panaszok miatt. Úgy gondoltam a kisebb kijelző kevesebbet fogyaszt. Előtte az Y100 volt ott a GPS ment el. Szerintem csak antenna problémák lesznek. Az y100 ast visszaküldtem. Amúgy jó kis telefon volt az is. Nagyon nagy a fejlesztés, sajnos ez minden gyártónál így van. Nekem ez a negyedik doogee telefonom. dg110, 800 ezek nagyon jók voltak. Bízom benne, hogy ez is jó lesz. Mert nagyon tetszik.
-
samat99
csendes tag
Hozzátenném, hogy a telefonba 2 kártya van és folyamatosan be van kapcsolva a wifi és 4G. Szoftver verzió: 17
-
samat99
csendes tag
Sziasztok!
Na egy elég fura jelenségre lettem figyelmes. Dooggee F3 sima. Feltöltöm a teledont, kb 5-6 órát szokott a töltőn lenni. Utána az akku nál kiírja hogy 1 nap van hátra. És kb óránként 2 % merül + a telefonálás. pár % merülés után pár percre rádugom a töltőre. És valami csoda történik. Egyből 2-3 nap az akku ideje. és csak fél % al merül óránként. Gondoltam kipróbálom tényleg mit bír, vagy ez csak vízió. De 1 nap használat után is még 1 nap készenléti időt írt. kb 70% os akku kapacitással. Pedig telefonáltam, és alkalmazást is használtam. Lehet, hogy megírom a gyártónak is. Főleg ha más is tapasztalja.
Nekem előtte Doggee y100 pro volt. Az kibírt 2 napot. Ha nagyon erősen használtam, GPS stb akkor 1,5 napot . Ezért nekem fura volt az 1 napos merülés. Reálisnak tartom, hogy többet bírjon ez a telefon is.
A kép előzménye: reggel 6 kor vettem le a töltőről. 8 körül kb 95% volt az akku 1 nap 2 órát írt és szépen merült, pár percre rádugtam vissza. kb2-3 perc. Levettem, ugyan nem töltődött fel, de a akku figyelőnél átváltott 100% ra. Majd 1,5 óra használat, telefon, és néhány e-mail. És ez az akku figyelő képe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest