- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dexi
csendes tag
válasz
rolmillione #243 üzenetére
Sima F3-ra semmi nem jött ki :-( Szerencsére semmi gondom nincs vele.
A páromnak vettem egy Homtom HT3 Pro-t. Első bekapcsoláskor már jött a frissítés.
Fórumot olvasva, szinte az összes telójukra csinálnak javításokat.Legalább foglalkoznak vele. -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #243 üzenetére
Pontosan most olvastam. Hát ez igazán szipiszopi. De legalább az x5prom frissül
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #231 üzenetére
Kis késéssel, de már fent van a honlapon is. De ha jól értelmezem, csak romcsere. Ebből nem lesz OTA.
[link] -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #238 üzenetére
Szia
Ez tempered glass? Régebben találtam az e-bay-n hátlapi TG-t erről van szó? -
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #236 üzenetére
Akkor nem erőltetem. Majd csak ha OTA lesz. Köszi az infót!
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #231 üzenetére
Én még mindig bízok az OTA-ban. Nem szeretnék mókolni vele, de lehet rá kell szánnom magam mégis, mert nem nagyon látok előrelépést frissítés ügyben. Azt hittem többen fogják használni ezt a telót.
Egyébként ha ezt felteszem akkor ez tiszta telepítés? Úgy értem gyalul mindent a telóról? Te feltetted? van változás?Egyébként ott el is akadtam a tanulmányozás közben, hogy "akkumulátort vedd ki". Azt hogy?
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #229 üzenetére
Épp volna egy-két dolog amin javíthatnának, de nekem is meglepő volt hogy mind a két X5 pro-hoz jöttek az OTA frissítések, ehhez meg egy jött az elején. Az X5-ön volt mit javítani, de itt is lenne dolog. Nekem pl ha megy ezen a navi meg a traffi hunter, akkor a fűtést ki is kapcsolhatom a kocsiban úgy melegszik a telefon. Az X 5 Pro-nál semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Szerintem nem a legjobban sikerült telefonja ez a Doogee-nak. Pedig még ezekkel a bugokkal is szeretem ezt a telefont. Ha még jó is lenne,...... imádnám!
Jahh és köszi a tokra a tippet!!!
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
rolmillione #223 üzenetére
Köszi előre is, jöhet minden. Igaz sokféle leírást végipróbáltam már, valahol mindig borult a dolog ;-)
-
zoldi.ferenc
csendes tag
válasz
rolmillione #219 üzenetére
Neked hogy sikerült rootolni, mert eddig valahogy nemjött össze a dolog, egyik módszerrel sem :-(
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #220 üzenetére
Nekem 8-10% körül merül éjszaka (21-06:30-ig) Semmit nem kapcsolok ki rajta. Az akksimat a beauty makeup szívta nagyon. Na meg a gps. Úgy merül navigálás közben mint egy megtorpedózott csatahajó. A sima 1000mAh-s töltő nem bírja szinten tartani. Arról már nem is beszélek, hogy úgy melegszik navi közben, hogy felfűti a kocsit. Ez érdekes, mivel sokkal gyengébb telefonom sem melegedett navi közben. Lehet a fullhd kijelző miatt. A wifim egy kalap fosószilvát sem ér. Nagyon gyatra.
-
samat99
csendes tag
válasz
rolmillione #215 üzenetére
Nekem is R17 van rajta. 3 hét használat után , jó tapasztalat. Akku idő is jó lett, napi munka használat utána kb 1,5 -2 nap ( 2 kártya, WIFI és 4G bekapcsolva). WIFI jó, GPS nagyon jó. Megvárom a R19 végleges kiadását. Simára amúgy se adták ki még. A telefon hangkeresést próbáltam még ki. De még nem sikerül jól beállítani. Pedig néha jól jön, mikor nem találom a lakásban a készüléket. Több szavas keresés kell, mert ha csak 1 szót használok, akkor néha a zsebembe megszólal magától is, hogy helló itt vagyok. És az utcán kicsit vicces volt. A játékosoknak ajánlom nézzék meg a F7 et, nem lesz drága..
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #214 üzenetére
Végre R19 van rajta. Nem volt elég a gyári visszaállítás (megmaradt a recovery), hanem a Flash Tollal újra fel kellett tenni az R17-et és utána az OTA frissített. Remélem nem bánom meg, és R19 fejlődés R17-hez képest
Google+-t támogatja, azt olvastam valahol.
-
rolmillione
tag
válasz
rolmillione #213 üzenetére
Na originált R17-re akartam frissíteni OTA-val, de R19 letöltődött, és utána újraindult, de maradt az R17. Nemtom miért nem frissíti. Már 100x próbáltam, de sose jön össze.
-
Ferike81
senior tag
válasz
rolmillione #203 üzenetére
Nekem R19 van rajta, OTA frissítés volt, feltettem még november végén. Én az akksiidőben tapasztaltam javulást. Egyébként a wifid mennyire jó? Nekem az az egyik gyenge pont. Ahol a feleségem X5 PRO-ja 50%-os jelerősséggel veszi a wifijelet ott ez nem is látja már. Most pl. 60 cm-re van a rootertől, de még itt sem teljes a jel. Egyébként élhető masina, de ebben az árkategóriában jobbat vártam. De minden nyűgjét félretéve nekem most is tetszik. Szerintem csodaszép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest