- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plutor
aktív tag
válasz
bolcsodal #556 üzenetére
A powerplay megy rendesen 175/300-ra áll be terhelés nélkül.
Élsimítást bekapcsolva pár %-t nő a kihasználtság,de szerencsére fps vesztés nélkül.
Fesz emeléssel,csökkentéssel nem próbálkoztam még.
Ez a kártya elvileg eleve kisebb feszültséggel megy,mint a régebbi 5850-k.
Ezért hűvösebb,mint a régi kártyák. -
Neoteric
addikt
válasz
bolcsodal #511 üzenetére
"Pedig egy megfelelő órajelen járatott Quad bőven elég neki. Ehez pedig nem kell foglalatot váltani. És nem azt hangoztattuk, hogy elég a 2 mag, csak sajnos nem olvasod el, amit írunk."
Javaslom fussad át a hozzászólásokat megint, mert te nem vagy még mindig képben.
Ki mondta, hogy nem jó a quad? Pont, hogy amellett érvelek!
Vadernagyúr bizonygatta, hogy elég a duo.
Illetve azt is, hogy lga775-be drága a quad proci, amiben teljes mértékben egyetértek.
Csakhogy nem ez volt a kérdés; hanem, hogy BC2-ben a duot sárba hagyja-e a quad, ill mennyire elég a 6850-ese alá. -
Neoteric
addikt
válasz
bolcsodal #503 üzenetére
BC2-ről volt végig szó, illetve azon belül is a multiplayerről. Nem szállok le róla, mert végig ez volt a vita tárgya, rohadtul nem izgat a többi játék, mert azokról nincs személyes tapasztalatom és levegőbe nem szokásom beszélni.
Singleplayerrel szinte semennyit nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni. Multiplayerbe beleöltem már több száz órát és ott bizony majd 50%-os gyorsulást hozott a +2mag 6850-nél.
Öcsémnek dettó, csak ő neki GTX275-tel. Illetve még másik 3-4 embernek akik szintén most év elején ruháztak be 4magos i5-be."mert tényleg jótékony a 4 mag a 2-vel szemben, de azért platformot váltani pénzkidobás"
Ez teljesen szubjektív. Nekem a dupla FPS miatt megérte. (Főleg úgy, hogy az egész cserét megúsztam 20ezerből. ) Neked amúgy nem jelentene semmit a csere, mert HD4830 alá teljes mértékben megfelelő a mostani procid, azaz neked tényleg pénzkidobás lenne. Max a minimum fpsed nőne meg, bár sokszor az is sokat jelent,Én tovább nem ágaskodok ebben a témában, higgyétek csak nyugodtan, hogy c2d bőven jó neki.. legkevésbé sem érdekel. Viszont az igen, hogy mindezt hangoztatjátok, mert így sokakat félrevezettek.
Tommee: 2800mhz 1024-re édeskevés. Most megmondom, hogy procilimited lesz, hiába a 4mag. Viszont 30ért megéri így is, most ez az aktuális bestbuy.
-
Neoteric
addikt
válasz
bolcsodal #500 üzenetére
Mer szerinted csak VGA kell a játék futtatásához?
"Vagy azt állítod, hogy a GPU csak "üresjáraton" pörög a lassú CPU miatt? Ezt akkor is 100% terhelésen tenné nem?"
Ha 100%-on megy, akkor mér menne üres járatban?Lord Vader:
Nincs értelme nézegetni frapsot, mert nem tudod produkálni multiban ugyanazokat a körülményeket.. Neked kell magadnak nézni, hogy mi van. Ha tényleg szoktad nézni, akkor látnád, hogy 50-60% között van a GPU kihasználtság maximum. Így játszottam én is elég sokáig, nem az ujjamból szoptam ki. -
Alister71
nagyúr
válasz
bolcsodal #416 üzenetére
Felesleges vitázni, tőlem úgy osztják az észt, ahogy akarják. Én folyamatosan vga limites beállításokkal játszok, semmi szükség 4 magra. BC2-vel jönnek állandóan, még a PH tesztje is bizonyította, hogy nem kell neki a 4 mag.
De ezt a témát én befejeztem, ha valakinek még mindig bizonyítani való kedve van, a logoutomba megteheti a saját méréseivel, amivel minden bizonnyal bebizonyítja az igazát.
Alpachino: neked is várom a méréseid. Nem csak a szavakkal kell bizonygatni, erre egy 12 éves is képes.
-
Alpachino
veterán
válasz
bolcsodal #419 üzenetére
Nem a szövegértelmezéseddel van baj, hanem a felfogásoddal...
Személyes tapasztalatom alapján állítom, és gondolom az előttem szóló kollégák, HSZ-eit is olvastad, (és nem csak a magadéban gyönyörködsz), akkor láthatod, hogy akinek volt dolga 4 magos vs 2 magos rendszerrel, az teljesen eltérő véleményen vannak veled
Hidd el, még jelen konfigomban lévő 5750 is képes gyorsulni, ha bekapcsolom a 4 magot, ugyanazon MHz beállításokkal, a klasszikus 1650-ben
Az egy ill. két magról nem is beszélve, a Sempron140 alatt
-
-
kNG
senior tag
válasz
bolcsodal #212 üzenetére
Mindenhol gyorsultam, de pl. vantageben nem annyit, mint amennyit kellett volna performance beállításon (1280*720), full hd-ben szinten minden progi vga limites, nem csoda hogy gyorsultam, de pl. 1680 vagy alatta már kijön a proci limitem, na meg a min. fps értékek terén is kijön sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest