- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"tehát a google az adatgyűjtéssel és feldolgozással nem emeli a szolgáltatás szintjét?"
dehogynem. csak közben kereskedik is vele. meg aztán az sem mindegy, hogy náluk az az alapbeállítás, hogy mindent szabad és ha az orrunkra koppintanak, akkor utólag elnézést kérünk és esetleg törlünk ezt-azt... rendkívül "szimpatikus". -
törölt tag
nem tudom ez az üzlet 12 millárd $ volt forintálisan az ennyi 2340000000000 Ft (nagyjából) 2340 milliárd forint. Nekem van egy 8 millát érő Panel lakásom néhány szakadt PC-m meg egy szakadt autóm.
Valószínűleg egyforma veszélyesek vagyunk a világra nézve
(és akkor a teljes vagyonukról még nem is beszéltünk)
-
moonman
titán
"Az milyen használat pl., amikor a google találatok átvándorolnak a bingbe?"
semmiféle találatok nem vándoroltak át sehová. ha már olvasod a híreket, értelmezd is, ami le van írva. felhasználói szokásokat gyűjtöttek, hogy emeljék a szolgáltatás szintjét. nyilván, amire sokat keresel (teljesen mindegy, hogy hol), az előbb-utóbb megjelent a Bing ajánlatai között is. ennyi a történet.
egyébként meg ott különbözik, hogy a Microsoft - bár van reklámszolgáltatása is - nem online reklámokból él, tehát nem csinál olyan szintű adatbányászást, mint a Google. a Microsoft szoftverlicencekből él, a Google a begyűjtött információkból. (nem véletlenül "ingyenes" minden termékük.)
-
plus44
veterán
Figyelj csak zavar, hogy elbeszélünk egymás mellett. Ha néhol félreérthető voltam, akkor elnézést. Mint írtam is, minden cég ezt csinálja. Beszedi az adataidat, mert ebből élnek, ezzel nem tudsz mit csinálni, ez tőled független, és nem tudsz ellene tenni. Ezt speciel ide most csak azért raktam be, mivel a hír lényege nem az, hogy a felhasználók ebből profitáljanak, hanem hogy védve legyen egy elég nagy részben a Google feneke a perekben. Amik teljesen irrelevánsak és értelmetlenek, egy elkezdte, látta hogy van esélye és most mindenki ugrik neki barátnak ellenségnek (ha egyáltalán van ilyen...nincs). Alapvetően ez a baj, hogy itt sokan azt hiszik most majd jönnek a brutál jó google telefonok mert egy helyen van a hardver egy része meg a szoftver és lehet hogy lesz ilyen, de ennek nem ez a lényege. tehát alapvetően egyet értünk, csak lehet néhol félre érthető voltam, valamint erősen sérelmeztem a körítést és a hangnemet amit a nekem címzett hsz-eidben kaptam.
Picco: hány ilyen topik van, ahol a szakmai téma helyett egyes emberek magánélete és egyéni, piti viadalai mennek? Engedtessék meg nekem, hogy nem hagyom, ha rotate kolléga mondvacsinált szarkazmusa és iróniája mögé bújtatja a felém irányuló bántásait. (és akkor még finoman és nőiesen fogalmaztam..)
-
plus44
veterán
Nem kellene személyeskedned és többet olvasnod itt, és rájönnél hogy egyik gyártót sem szeretem, írtam, mindenki ezt csinálja, írtam. Kérdés? De most komolyan, no offense (nem úgy mint te), én hol írtam hogy csak a Google-t nem szeretem? Alapvetően ez van, tárolja mindenki az adatainkat és ezzel visszaélnek ott, ahol tudnak. Ugyan ezt mondtam, hosszú hsz-eken keresztül, ahogy azt is írtam, mindenki ezt csinálja, de most miért írjam le 20x, ha jelenleg a Google-ről beszélünk? Ráadásul az egész lényege csupán annyi volt, leírtam a legelején, hogy nem szívjóságból vásárolja fel a Google a Moto egy részét (kisebbik azért..), nem mi fogunk, mezei júzerek jól járni, nem lesz itt hibátlan telefon dömping és stb. hanem itt azt kell látni, hogy ezzel pénzhez jut a google és be van biztosítva a pici feneke egy jó időre a szabadalmi perekkel szemben. Lesznek még bőven, de jóval jóval kevesebb. Ennek a lépésnek ez a lényege.
"Csak az a nevetséges, hogy plus44 most mindenkinek megmondja ő mekkora fasza gyerek az agymosottak között. "
Már ne haragudj, de ezt miből sikerült leszűrni? "...Nekem is van gmail fiókom, google+ fiókom..." (idézet az itteni 2. hsz-emből) mondjuk. Hogy azt ne is említsem, miért kell ilyet stílusban írnod...
rotate: közöd nem volt ehhez a témához már ne is haragudj, nem is arról beszéltél, mint most PazsitZ és én, szóval go back to hsz gyűjtögetés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest