- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
az mióta hsz gyűjtögetés, hogy egyetértek valakivel, és hozzáfűzöm az én véleményem is? vagy nekem nem lehet? nem én osztom itt az észt... nézz körül mi az emberek véleménye az összeesküvés elméleteidről, és rájösz, hogy senkit nem érdekel az, hogy itt lázítasz...
nyilván még nem értünk meg rá, hogy megértsük az igédet...
-
Rotate
veterán
igazából kár ezen a megtudnak rólam infókat dolgon stresszelni... más nagy cégektől függünk, mindig is függöttünk, onnan hogy kimész a netre, már többen tudnak a dolgaidról mint gondolnád... az ISP is konkrétan mindent tud rólad, mégsem jajjgat senki... igazából nem értem a srác/férfi/úr (nem tudom) hozzáállását, mert mindenki tud rólunk mindent...
-
Rotate
veterán
most nem rosszból... ekkora teher hogy Gmailt kell használni? Legjobb mail szolgáltatás ever... De ott a többi szolgáltatás is, Youtube, Picasa... amióta a Google kezében van a Youtube átment egy-két változáson, és jókon... egyre jobb a minőség, bukkannak fel live broadcastek...
nem értem mi a baj a Google-el... úgy csinálsz mintha a Skynetről lenne szó a Terminatorban...
amúgy meg... ha nem a Google kezében lenne az irányítás... akkor sem lenne több beleszólásod semmibe... VÉGfelhasználó vagy, megveszed, használod amit eléd raknak... kínálat van bőven, tiéd a döntés, senki sem erőltet rád semmit...
szerk. jesszusom neked micsoda összeesküvés elméleteid vannak... most aki használja a cuccait az mitől isteníti? IT-börtön... te honnan szeded ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Házi erősítő építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest