- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
"ekkora teher hogy Gmailt kell használni? Legjobb mail szolgáltatás ever..."
Asszony barátnőjének nem ez a véleménye, mióta figyelmeztetés nélkül egyszer csak törölték a fiókját, az összes ott tárolt levéllel, meg miegymással együtt. Írt a google-nek, de még csak válaszra sem méltatták.
Ettől függetlenül nekem tök 8, melyik cég uralja a piacot, amelyik abban a pozícióban van, úgy is ki fogja használni a saját előnyére, nem a mienkre (sajnos). -
plus44
veterán
Először is senki sem lázít senkit Ha te nem érted miről van itt szó, akkor te vagy rossz helyen, nem a többi ember. Másodszor, nem másokat kell majmolni, hanem saját gondolatokat közölni és akkor nem esel abba a hibába, hogy leírod az utolsó mondatodat, ami egyrészt hatalmas baromság, másrészt nyilván jobban érzed tőle magad, hogy odacsapódhatsz ennek az értelmi szerzőjéhez, de ettől nem leszel itt janibb tudod, de veled a beszélgetésem lezárult, mivel semmi szakmai nincs benne, így teljesen felesleges és nem ide tartozó...
-
robertel
senior tag
Szeritnem se a googleel van baj, midnent ingyen adnak, nem kötelező használni ha nem tetszik, sok alternatíva van, vannak fizetős emailszolgáltatók, ott kártéritést is kap az ember ha bármi elvész, vagy szerverleállás van (nekem msot pl 1-2 percig nem jött be gmail
)
Egy szó mint száz szerintem facebook sokkal több infót megtud az emberről mint google midnen szolgáltatásával, én azt nem is használom. Az emberek nagy többsége önként és dalolva adja ki a elgszemélyesebb információkat magáról, mig gamilben reméljük senki nem turkálhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest