- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
miközben az a cég amit vezetett eltaposott mindenkit vagy felvásárolt. Mindezt tudom törvényes keretek közt, ám ő is pontosan érzi, hogy személye igencsak megosztó.
Bill Gates
"Úgy döntöttem a feleségemmel, Melindával közösen, hogy az összegyűjtött vagyonunk legnagyobb részét az alapítványunknak adjuk. Nem vallom ugyanakkor magaménak Andrew Carnegie acélbáró és filantróp (emberbarát) azt a mondatát, miszerint aki gazdagon hal meg, az szégyenben hal meg. Nem fogok egyetlen cent nélkül meghalni, de filozófiájával bizonyos szempontból egyetértek. Én is úgy gondolom, hogy az embernek vissza kell adnia valamit annak a társadalomnak, amely gazdaggá tette. Adakozni azonban okosan kell"csak olyan lassan megy az adakozás, hogy ezzel a tempóval a piacgazdaság végéig elég lesz a lovéja.
Nem akarok elkanyarodni a témától a Google nem különb az MS-nél. Ha nem állítják meg a Google-t akkor pedig jobban ki leszünk szolgáltatva mint az MS ideje alatt bármikor.
-
PazsitZ
addikt
emeljék a szolgáltatás szintjét tehát a google az adatgyűjtéssel és feldolgozással nem emeli a szolgáltatás szintjét?
Értem, hogy ennyi a történet, csak eszembe jutott, és én ezt is adatgyűjtésnek hívom, ennyi, nem több. Nyugi ettől most nem lesz rossz vagy jó az ms.
De mint írtam nem jót vagy jobbat akarok hirdetni, csak megemlítettem. -
törölt tag
lássuk csak! Bill papa kint lakik az erdőben nincsennek körülötte emberek. De Bill papa okos és megirja magának a Windows-t mi több megépít hozzá egy személyi számítógépet is. Használja és örül neki! De nem lesz belőle 50 milliárd $-ja.
Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy az az 50 milliárd dollár + az MS vagyona jött valahonnan. Igen ha tovább gondolkodsz akkor rá fogsz jönni, hogy csak és kizárólag a társadalomnak köszönheti, hogy ő gazdag ember. Ez a földön kívül de az erdő közepén is totálisan értelmét veszti.
Az a minimum, hogy jótékonykodik, de engem picit zavar az a hatalom ami a kezébe került a pénz és az MS által. Ennyi pénzért nem lehet megdolgozni, ennyi pénzt csak a piacgazdaság ebben a formájában állítható elő. Nem akarom én megváltani a világot. De ezek a folyamatok nem szerencsések.
Bill Gates
"Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek különbözőképpen tekintenek rám. Vannak, akik azt nézik, hogy mennyi pénzem van és úgy vélik, soha senkinek nem lenne szabad ennyire gazdagnak lennie. Mások nagy dolognak tartják, hogy segítettem a számítógépek világszerte való elterjedésében. Megint mások a rossz élményeiket sorolnák. De ez így van rendjén, az összkép soha sem lehet csak negatív vagy csak pozitív." -
petbau
csendes tag
Nem értem hol a probléma, ha nem akarod megnézni a hírdetést akkor bezárod.
Mindenhol reklámoznak, és az ember mindig is reklámozott. A googlit szidjatok, de pl az Apple siman eladja a termékeit iszonyatos haszonnal, és ezt csak a profi marketinggel tudja megcsinálni.
A hírrel kapcsolatba csak annyit hogy a google 12 milliárdot költött a Motorolara, a Microsoft meg beültette az embereit a vezetésbe és az eredmény ugyanaz.
Ha nincsenek ott a Microsoft emberei akkor biztos vagyok benne hogy a Nokia androidot választ, és emellett fejlödhetne a Symbian és a többi, a Windows mellett ez nem megy. -
PazsitZ
addikt
Csak, hirtelen ami eszembe jut.
Az milyen használat pl., amikor a google találatok átvándorolnak a bingbe?De nem is ez a lényeg, tudom neked, mindig a ms lesz a szép és a jó, bárkivel bármivel szemben. De ezzel sincs baj.
Csak az a nevetséges, hogy plus44 most mindenkinek megmondja ő mekkora fasza gyerek az agymosottak között.(#81) moonman: WP7-ről, feltehetőleg igazad van. Őszintén megmondom én is keveset tudok róla és nem vagyok annyira képben. De történetesen, amit eddig láttam hallottam róla az tetszett.
-
Brutális eb
addikt
Érdekes emberek vehetnek körűl ez esetben.
Lehet nem a szomszéd marinénit kellene megkérdezni.
Tudom,hogy nem reprezentatív de ha csak ebből a fórumból indulok ki a 97% ismeri a mai mobil oprendszereket.
Tovább megyek uokaöcsém általam ismert haverja is azon kívűl a baráti köröm is tudatosan választott készüléket.
Nyilván vannak nagyszámban tudatlanok ismerőseid között és nekem is de gondolom azoknak segítesz vásárlásnál.
Egyéként felesleges erről eszmecserélnünk jönnek a megváltónak kikiáltott nokia wp7-es készülékek lehet bizonyítani.
Tőke van a promociohoz innentől kezdve már csak magát okolhatja a microsoft ha a rendszerük elporlad a múlt könyörületes fátylában.A vevő dönt pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest