- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
monti0222w #620 üzenetére
Mindenképpen!
Gondoltam csinálok egy kibontós kép sorozatot is, de azzal a kisfiam megelőzött.... -
doongoo
addikt
válasz
monti0222w #614 üzenetére
Nálam betaláltak a speckóval: nekem5,2" a max, amoled, 6 GB, 128 GB, B20, fingerprint-erről a honor után már nem mondok le soha) Azért még a honor is marad (csak hogy naprakész legyek), mert ennek még ki kell forrnia magát. Főleg a cm vonal hiányos még (pl. rezgés nem megy), egyelőre ezért indulok stockon.
-
libus
őstag
válasz
monti0222w #567 üzenetére
Remélem vki csinál hozzá multis Rom-ot. -
libus
őstag
válasz
monti0222w #564 üzenetére
Ezt tényleg félreértettem!
Az, hogy a menü angol lesz, az nem probléma! Azt még értem többnyire, de szerintem annyi meg is tanulható bárki számára, hogy mi mit jelent.
Viszont amit már a Play-ről felrak az ember, az már magyar többnyire.eustock: Sajnos itthon nem kerül forgalomba,
de a Spemall-nál meglehet rendelni.
-
Potrien
senior tag
válasz
monti0222w #559 üzenetére
Lenovo a supportal agyrém!
Soha nem értettem,hogy a vibe z2-pro-m miért volt a gyártó részéről le@arva.
Most a zu2-n a sor -
libus
őstag
válasz
monti0222w #559 üzenetére
Az angol annyira nem megy.
Így akkor keresek csoportos rendelésesset. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
monti0222w #547 üzenetére
Ez jó hír, erre várok és gondolom még rajtam kívül vagyunk páran.
Alig van (vagy nincs is) csúcskészülék 5-5,2-es méretben, ami támogatja a B20-at, az ára is elfogadható és azért legyen A brand.
A mostaniból csak a B20-at hiányolom, amúgy teljesen rendben van.
Honor 8 is érdekes lehet, kérdés milyen áron nyit majd. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #547 üzenetére
Nem lesz ezzel gond.
A Zuk Z1 el kapcsolatban is megy a sírás még mindíg, hogy nem kapott COS13 -at. Persze nem lenne baj, ha kapott volna. COS12.1 teljesen stabil és bug mentes. Rég találkoztam ennyire stabil rendszerrel. Most CM13 at használok , de igazából nem érzem túl sok előnyét. Arról nem beszélve, hogy rengeteg féle custom rom van hozzá! Gyanítom így lesz ez a Z2 vel is.
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #545 üzenetére
A Meizu Pro 6 sincs lefutva nálam, az a hangcsipje miatt tetszik, viszont ott gyengébb az akkumulátor, és sajna még senkinek sincs, így semmi felhasználói infó sincs róla.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
monti0222w #541 üzenetére
Üdvözlendő, hogy valaki bevállalná a vásárlást
Azért fura, hogy lassan 3 hónapos hír/megjelenés óta nincs még hazai tapasztalat erről a telóról, pedig szerintem is nagyon ígéretes készülék.
Volt Zuk Z1 telefonom, csak a méretét nem tudtam megszokni. Ez tökéletes lenne leváltani a mostani MI4C-met.
Marad továbbra is a várakozás, sajnos nálam is buktak valami miatt a többiek újdonságai. -
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #538 üzenetére
Ja hát ha az ő véleményére voltál kiváncsi akkor sajnálom
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #538 üzenetére
Z2 pro-val kapcsolatban? Összetett volt a dolog.
Az alapprobléma az volt, hogy tönkre ment a telefonom és kellett helyette valami. Két hónapot vártam kb.Ezalatt kijött a MI5, amit hamar elvetetem az ára miatt. Aztán jött a z2 pro. Ez nagyon tetszett. Aztán megjelent, és elkezdték árúlni 200$-aldrágábban mint, hogy bejelentették. Illetve only ZUI
. Ezután még megvártam a1+3-at. Annál lehangoltak a kezdeti akku statisztikák. A vége az lett, hogy ideiglenesen vettem egy Zuk Z1-et, mert kellett a normális teló a munkámhoz.Őszintén szólva nem bántam meg. 7-8 óra SoT alsóhangon!
Minőségi cucc. Ezzel elkaristolok pár hónapot,és azután meglátom. Egyébként, ha a z2 pro, csak ennyire jó mint a Zuk Z1, akkor megfogja érni. Mondjuk itt sokat doba cyanogenos, cmalapú rom-ok tömkelege.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #536 üzenetére
Illetve az amoled is takarékosabb,elég az de nem sokra.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #534 üzenetére
Dehogy..
Majd esetleg fél év múlva mire mindenhol kapható lesz.. Bár egyre kevesebb az esély erre. Keveslem az akkut...
-
PowerBuldog
veterán
válasz
monti0222w #511 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #507 üzenetére
Miért? Ha lesz nemzetközi rom akkor talán lesz benne magyar nyelv is. Max besegítünk nekik a fordításban.
-
whYz
őstag
válasz
monti0222w #489 üzenetére
CDMA az hasonlo mint a GSM, csak az USA-ban es azsiaban hasznaljak. Hiaba tudja a 800MHz-et a CDMA halozatokon, attol meg LTE-n ezt nem tamogatja mert teljesen eltero technologia.
-
whYz
őstag
válasz
monti0222w #487 üzenetére
CDMA az nagyon nem LTE.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
monti0222w #484 üzenetére
hol látod a specben?
Spemall ezt írja:
FDD-LTE (1, 2, 3,4,5,7,8)
TDD-LTE (38, 39, 40, 41) -
PowerBuldog
veterán
válasz
monti0222w #482 üzenetére
nem tudja
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #473 üzenetére
Igen,egyetértek,RAM arra van hogy használjuk.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #468 üzenetére
Én annó 3,7"-ról váltottam 5,5"-ra!
Nem bántam meg.
Most 6" volt idáig. Az már nrkrm is nagy. Nem is a kezelhetőség a gond, hanem problémás volt hurcolnom-pakolnom.
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #462 üzenetére
Én meg pont attól félek, hogy (ha) veszek egy kisebb kijelzőméretű telefont a Oneplus One (5,5") után, nem lesz-e egérmozi érzésem?
Nem volt nehéz megszokni a One-t és van még egy (ZTE) Nubia Z7 minim ami 5"-es, de olyan kicsinek tűnik már amikor azon netezem.
Egyébként én vért izzadtam mire találtam a Z7 minire egy használható (CM) romot a gyári után. Én nem szívesen választanék ez miatt újra ZTE-t. A gyári romjai tele vannak kínai sz@rokkal, ugyan gyakran frissítik őket, de sokszor béta állapotban adják ki. Nem nyerőek.... -
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #460 üzenetére
Ártól félek én is mint mindenki,450 $-t irnak ami eléggé kb a Z2 pro magasságába helyezi,és a jobb EU-s garanciával szerintem még azt a felárat is megéri ami rajta lesz.De egyetértek,óriási ez a telefon.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #457 üzenetére
Nekem a honor picit lightosnak tűnik,de ez persze csak az én nem túl releváns véleményem,nem használtam még huzamosabb ideig egyet sem. A ZTE-re nézz rá ha gondolod,érdekel a véleményed. Legnagyobb dolog ami szerintem fontos az a garancia,de majd idővel okosabbak leszünk minden tekintetben.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
monti0222w #455 üzenetére
Nincs witchhunting, bármit tett nem szabad kibeszélni a háta mögött (hiába követi ezt a topikot) és ne személyeskedjünk
Egyetértek, bár napról napra jönnek a jobb ajánlatok,ez a zte axon 7 is nagyon ütős lett ugyanebben az ársávban,és az ellen gyakorlatilag csak szubjektiv érvek,a halom szenzor meg a 960 fps slow-mo van. Ja meg a megjelenési dátum,bár én Július végén tervezek telefont venni úgyhogy ez nem izgat annyira.
Ez a sima Z2 meg tényleg ennek a lite verziója lett,bár nem túl sok tekintetben,inkább olyan mint a huawei p9 és p9 plus viszonya. Ami azt jelenti hogy az alap még mindig bivaly ezért az árért.
UI.: szóljatok hogy soha,soha többet ne olvassak bele a gsmarena kommentekben mert rögtön kiégett a szemem -
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #433 üzenetére
A z2-t vagy a z2 prot? Mondjuk mindegy is...
Engem is nagyon érdekelne, de nem csirkelábas szoftverrel. -
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #429 üzenetére
Mit jelent az, hogy egyelőre? Akkor lesz nemzetközileg is bevezetve a termék, ha meglesz a ZUI multilang változata? Kérdés, hogy ez mikor lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #423 üzenetére
A zuk úgy nyilatkozott, COS hiányában a ZUI-t fogják megcsinálni "International"-ra. Google-val multilang-nak.
-
pampika
őstag
válasz
monti0222w #410 üzenetére
a bejelentéskor kihirdetett árak mindig belső piacos árak, amik nagyon talán a gyárral kapcsolatban álló nagykereknek elérhetőek. valszeg még a webshopok sem vásárolhatnak a gyártól közvetlenül (xiaominál asszem 2-3 cég vehet csak a gyártól, mintha ezt írta volna vki vmelyik topikban).
szóval lesz a gyári ár, nagyker haszon, webshop haszon és ezután jössz te, mint vásárló, ha nincs másik szereplő még az ellátási láncban.
-
klooo
tag
válasz
monti0222w #408 üzenetére
Azért még kérdezősködtem náluk. Azt írta a tag, hogy a lenovokkal sok a gond. Azért nem is foglalkoznak velük.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #403 üzenetére
Én is így gondolom. Én sem erre számítottam sajons...
-
klooo
tag
válasz
monti0222w #394 üzenetére
-
syler123
veterán
válasz
monti0222w #390 üzenetére
Az a baj hogy valahol szűkíteni kell a listát
Még a Oneplus 3-ról nem tudom hogy mekkora kijelzővel lesz, mert a legjobb 5,2" alatt lenne.
Egyébként a Xiaomi note2-vel szemben pont a Meizu Note-ja volt, ami a tesztek szerint jobb anyaghasználattal volt megáldva, mint a Xiaomi. Szóval nem vagyok elfogult (annak ellenére hogy több xiaomi cuccom van), azt veszem majd amelyik jobban megéri, viszont ráérek vele, úgyhogy kivárom hogyan alakulnak az árak.
-
libus
őstag
válasz
monti0222w #386 üzenetére
Nekem is fontos a B20, hisz itt ahol lakom csak az van!
Reméljük mihamarabb a kezünkbe lesz majd a készülék, és nem várakoztatják meg az Európai piacot/vevőket! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #375 üzenetére
Persze! Annyit tudok amennyit leírt a kolléga a #368 ban!
-
libus
őstag
válasz
monti0222w #360 üzenetére
Megnéztem ezt a Honor V8-at, de 5,2-es (ez a max. amit bevállalok) kijelző méret fölé nem akarok menni!
-
libus
őstag
válasz
monti0222w #354 üzenetére
Nekem is nagyon bejön még az Mi5, de a B20 hiánya miatt kiesik nálam!
Mivel én vidéki vagyok, s itt 4G (B20-as) az van, de 3G már nincs!
Így nálam a Z2, 1+3, ezek jöhetnek szóba. -
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #354 üzenetére
LeEco Max 2 (mondjuk ez méretben nagyobb) és Oneplus Three is jó lehet nálam még.
-
libus
őstag
válasz
monti0222w #350 üzenetére
Itthon még sehol nem láttam, hogy árulnák valahol is a Z2-őt.
Külföldi oldalon mát láttam, de az ár még magas!
Talán 2-3 hét múlva több helyen lesz kapható, s akkor lejjebb megy az ára.
A CM13-ba nem lenne magyar nyelv? Gondolom rá lehet tenni.
Nekem is van egy másik választottam (Oppo OnePlus 3), de valamivel jobban bejön a Z2!
Az Oppoba az nagyon nem jön be, hogy hátulján van az újlenyomat olvasója, meg ha 5,5 colos lesz, akkor meg végképp kiesik nálam. -
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #350 üzenetére
Melyik az a 3?
-
Hujikolp
őstag
válasz
monti0222w #346 üzenetére
az első batch-ek mindig drágák, mert verseny van, hogy ki árusítja elsőként. Mert mindig vannak, akik elsőként akarják megvenni, így lehet rajtuk is plusz pénzt keresni.
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #346 üzenetére
Mondjuk jobb is a Mi5-nél....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #338 üzenetére
Lesz az még olcsóbb is...
a dropshippernek kb 5-8% a van rajta, nemsokára te is meg tudod venni annyiért boltból és nem kell másra támaszkodnod gari ügyben.
Érdekes, hogy engem nem bombáznak privát ajánlatokkal
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #334 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #334 üzenetére
A júniust megvárom vele aztán mindenképp kell vennem valamit zuk z1, z2 pro, 1+3(?) ezek vannak a kalapban. A z1 bizonyított és eustock remek áron fogja megint szórni, úgyhogy lehet, hogy kompromisszumot kötök és azt veszek, amíg lemegy ezeknek az ára.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #328 üzenetére
Még nagyon képlékeny a dolog. Kínában sem sokáig fogják tudni tartani ezt az árat. Nemsokára itt az 1+3 ami biztosan 500$ alatt marad. Az elég nagy konkurencia lesz még a kínai árával is, ami mindíg drágább mint a meghívós.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #325 üzenetére
Igen, ez a 6 gigás verzió. Szetintem a belpiacos árat kicsit magasra lőtték be. Oppomartot is rengeteg kritika érte miatta. Meglátjuk mi lesz pár nap múlva. Az EU disztribútornál még semmi...
-
malnabokor
senior tag
válasz
monti0222w #310 üzenetére
Május 10-én szállítják a készülékeket, gondolom onnantól kezdve lesznek majd részletesebb tesztek a neten. Addig kb maradnak a találgatások, és hogy a nemzetközi helyzet fokozódik-e, majd szerintem még később válik el.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #305 üzenetére
Persze, hogy gondolkodik rajta, hiszen sokan akarnak majd ilyet. Már a ZUK Z1 is nagyon kelendő volt.
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #300 üzenetére
Csak azért nyilván ne annyiért amennyiért onnan tudná hozatni. Kérdés mi fontosabb az ár vagy a gar?
-
Angel78
aktív tag
válasz
monti0222w #297 üzenetére
+1
egy S6e-et simán lecserélném erre a ZUKpro-ra feketében full verzióban.
Igen az ütősebb hw a desing anyag tetszetős a B20 plusz pont.
Jó lenne tudni mikortól lesz itthon elérhető (már ha tényleg lesz) vagy hozassam meg a következő hetekben kínából??? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #292 üzenetére
Én még mindig nem tudok dönteni a 2 között.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #262 üzenetére
Ennyit is megér ha a nagy nevűek kínálatához hasonlítom. Még nem döntöttem el, hogy ezt vegyem, vagy az Mi5-öt.
-
kano
nagyúr
válasz
monti0222w #262 üzenetére
A 146k jó ár a 6GB-os verzióért, de sajnos nekünk nem ennyi lesz az. 146k a 2 év EU - s garisért álom ár lenne.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #205 üzenetére
Én is gondolkodtam a MI5-ön,de abból csak a powerful változatot venném, annyit viszont nem fizetek érte.
-
margithid
veterán
válasz
monti0222w #166 üzenetére
Ha 100k alatt meg lehetne rendelni a 4 GB-osat akkor én vevő lennék rá
És talán ez nem álom, főleg pár hónappal a forgalmazás megkezdése után. -
whYz
őstag
válasz
monti0222w #166 üzenetére
Hat mi ez, ha nem olcso? Hasonlitsd mar ossze, egy S7-el...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #164 üzenetére
Nekem, nincs különösebb bajom vele, de ha tehetem valamilyen ciánt használok. A többiek nevében nyilván nem nyilatkozhatok.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #162 üzenetére
COS = Cyanogen OS
ZUI= A Zuk sajat OS-eA többségünk reméli, hogy előbbit megkapjuk. Mondjuk nekem elég lenne egy cm nightly is...
-
batai15
félisten
válasz
monti0222w #88 üzenetére
Szó mi szó, lehetett volna nfc is, de ne legyünk telhetetlenek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
monti0222w #85 üzenetére
NFC meg mintha kimaradt volna. Kivancsi leszek a tesztekre.
-
tjb007
nagyúr
válasz
monti0222w #38 üzenetére
WCD9335, a szenzor hátul meg ugyanaz a Samsung ISOCELL mint ami az Oppo R7-ben vagy a One Plus X-ben van (elől meg OmniVision, hacsak időközben nem változtattak rajta).
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
monti0222w #16 üzenetére
Igen, úgylátszik a gsmarena tévedett (bár jelezték, hogy lehetnek eltérések a végleleges specifikációkban
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest