Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Értem, kár hogy nem nyitottak az EU felé, akkor ez lett volna és nem a Pro 6, bár nekem ő is nagyon bejön vannak hibái, de mivel tudtam róluk így együtt tudok élni velük.
tibcsi0407-nek van sima Z2-je és nemsokára megjelenik a telefon tesztje a fórumon, szerintem ebben tud nektek akik itt felhasználok lesztek, segíteni.mikrofon: Újra becsomagolod és videó alatt kibontod.
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
_Moriarty_ #549 üzenetére
A B20 nálam annyira nem téma, inkább az fogott meg, amit olvastam teszteket, és amik benne szerepeltek azok a tulajdonságok kellenek, kielégítik az igényemet, talán egy jobb hangchipet tettem volna még bele és maga a tökély lenne számomra.
Ezért is szerepel nálam a Meizu Pro 6 is a listán, árban nagyjából egy szinten vannak. -
monti0222w
addikt
Úgy hallottam, nemsokára lesz eus változat is, olyan ismerősöm mondta aki kínaiakkal üzletel és gondolom tőlük van az infó. Remélem igaz lesz!
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #545 üzenetére
A Meizu Pro 6 sincs lefutva nálam, az a hangcsipje miatt tetszik, viszont ott gyengébb az akkumulátor, és sajna még senkinek sincs, így semmi felhasználói infó sincs róla.
-
monti0222w
addikt
válasz
Scrydhan #542 üzenetére
Nem erről van szó, csak vele beszélgettem és tudom hogy ő is rá volt hangolódva erre a telefonra, és nem értettem miért lép vissza a vételétől! Azóta, persze már tudom.
Moriarty_: Nekem is furcsa volt hogy nem vállalta be senki, mondjuk én a magyar nyelv hiánya miatt nem vettem meg, de mivel a párom is angolul használja az övét, ( M1 Note) és én frissítgettem, meg tisztitgatom, így barátkoztam ezzel a helyzettel. A vásár se most lesz mert augusztusban gondolom megvenni, és hátha addig is fog a ZUI-nál történni valami előre lépés a nyelvekből kifolyólag. S hátha lesz addig egy bátrabb ember aki megveszi.
-
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #539 üzenetére
Köszönőm a válaszodat
, mint tudod én egy ilyenre hajtok és úgy érzem a kövi hónapban be is rendelem, nem szerettem volna az első fecske lenni, de sajna a H6-m több sebből is vérzik, így időszerű lenne már a váltás. S mivel nálam is lényeg a pénz, én az olcsóbbik verziót rendelem 4 giga rammal ellátottat, bőven elég lesz ez is pár évig nekem.
Egyébként arra gondoltam valami gond van velük azért kanyarodtál el. -
monti0222w
addikt
válasz
PowerBuldog #524 üzenetére
Tényleg, nagyon szar lett az értékelése, egy kivételével a lehetséges 10/9-et megkapta, most komolyan mit vártál?
-
monti0222w
addikt
válasz
malnabokor #521 üzenetére
Igaz, ezt én is tapasztalom, jó áron már venném is!
-
monti0222w
addikt
válasz
PowerBuldog #514 üzenetére
Köszi szépen, de még várok hogy lejjebb menjen az ára, mert ez még húzós nekem.
-
monti0222w
addikt
válasz
PowerBuldog #485 üzenetére
A CDMA 800 MHz, nem ez jelöli? Tudomásom szerint ez, de de ha tévedek, de mégsem.
-
monti0222w
addikt
válasz
PowerBuldog #483 üzenetére
A spec szerint meg tudja, mondjuk annyira nem is érdekel, mert a nagyobb verzióra várok, és abban tuti benne van.
-
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #469 üzenetére
Én is ezzel vagyok meglőve, mivel a farmerom elől lévő zsebében hordom a H6-t, míg egy nagyobbat nem tudok így elképzelni, mert a jelenlegi is néha sok. A kezeléssel nem lenne probléma, mivel ha nem érem el egy kézzel ott van segíteni a másik kéz, meg játékosak az ujjaim.
Gondolkodok a LEeco pro-n is Tibcsi jó voltából, tesztjéből, jónak tűnik, csak itt is a kijelző méret bizonytalanit el.
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
Scrydhan #458 üzenetére
Persze a snapis meg a exynos-hoz képest nem produkál annyit Antutuban, sőt a grafikus chip is jócskán gyengébb a vetélytársakhoz képest ez tény, de ennek ellenére gyors a rendszer a játékok is futnak rajta rendesen, a Mate 8-nál meglehet ezt nézni. A Helio X-20, 25-tel van egy szinten és azokra sem hallok panaszt eddig.
Ránéztem,
tényleg nagyon ígéretes mind a belső tulajdonságok, mind a külső alapján elmondható, de én ódzkodók még a 5.5 kijelzőtől, a súlyától is, méretes darab lett, mondjuk ez érthető az elől elhelyezkedő két hangszóró miatt, az aluház stb miatt. Az ára sem ennyi lesz mint írva van okulva az eddig beharangozott készülékek mostani árát nézve.
5.2 kijelzővel és amit olvastam cikkben írt árral, biztos szóba jönne nálam. -
monti0222w
addikt
Egy régebbi riportot láttam a Lenovó képviselőjével abban hangzott el, hogy nem kívánják egyelőre europában forgalmazni a Zuk Z2-t, de nem mondott nemet sem arra, hogy későbbiekben lesz-e forgalmazva, szóval bármi lehetséges! A ZUI-ra is igaz ez, ha meg kezdődik az europai forgalmazás, akkor biztos nemzetközi lesz benne a nyelv.
Szeretnék már egyet a kezembe tartani! -
monti0222w
addikt
válasz
malnabokor #415 üzenetére
Az is érdekes, hogy a kijelzőt itt 5.1 írják, holott máshol az 5.2 szerepel.
-
monti0222w
addikt
Mindezt tudom, az ár meg úgy is megy majd lejjebb, de az is baj hogy magyar nyelv sincs reájuk, plusz olvasgatom a Mi5 topicot nem kerek a rom sem még rajta, meg azzal is gond van, hogyha cserélsz romot az is komplikáltabb lett, meg nem is tökéletes!
Mint feljebb írtam már, nyár végén jó áron hozzá lehet jutni és talán addigra ezek a gondok is megoldódnak. -
monti0222w
addikt
Van már valakinek Z2-je? Vagy infó?
-
monti0222w
addikt
Abból a Pro-t nézegettem csak a nagysága riaszt el, mivel én a farmerom első zsebében hordom és számít az, hogy letudjak benne hajolni, guggolni, kényelmesen mozogni. A mostani H6-om sem a legjobb, ezek meg mind nagyobbak!
Ha nem számítana, akkor bejöhetne a Honor V8 is jó telonak ígérkezik az is.
libus: Te is rá pillanthatsz a Honorra itthon is fogják árulni, és tudja a B 20-t.
-
monti0222w
addikt
Nem itthonra gondoltam, hanem az ottani piacot terítik le, vagy be. Itthon jóval később fogják teríteni!
Magyar nyelv meg a tudomásom szerint lesz a CM-be, amivel jön rom a ZUI abban csak a kínai, angol nyelv van alapból.
Általad leírtak miatt választok a fentebb írt 3 telefon közül, méretben egyeznek, spec.-ben meg a Meizu kilóg a sorból, de ennek ellenére simán vállalnám. -
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #329 üzenetére
Értem, csak szeretnék az 5 colhoz közel maradni, ezért nézegettem a 5.2 körülieket.
Ha jobban bele gondolok akkor a 1One ellenében a LeEco mobiljaival jobban járnék, persze csak ha 5.5 colban gondolkodnék, mind ár és ez igazából a mérvadó, és ram meg teljesítményben sem sokkal lenne lemaradva. -
monti0222w
addikt
válasz
malnabokor #311 üzenetére
Köszi szépen.
-
monti0222w
addikt
válasz
WOT-H-A-C #206 üzenetére
Nekem elég lenne a 3GB, 64 GB rom verzió is a Mi 5-ből, ami megfogott a Zu 2 Pro-ban, hogy az alap verzió egyel több ram memóriával rendelkezik mint a vetélytársa, és valamivel olcsóbban is! A döntést úgy sem most hozom, mert várom a személyes tapasztalatokat mindegyik teloról, végül is ezek fogják eldönteni, hogy melyiket is. A Meizu is benne van még a kosárban, meg jöhet hozzájuk még versenyző.
-
monti0222w
addikt
Hát most beszéltem egy ismerőssel, nem lesz olcsó egyik variáns sem, mind 130-150 körül lesz, hacsak kintről nem rendeled.
-
monti0222w
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest