- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-
arfer
senior tag
Persze nem nyughattam, így újra nekiálltam ROM-olni. 2.3.044 gyárival kaptam vissza a szervizből. Bootloadert nyitottam, TWRP-t feltettem. Francko féle multilang 2.3.044-et akartam feltenni (mind a két félét), de bootloop az eredmény
. Ugyanez a helyzet MIUI-val, AICP-vel is. Egyedül a Mokee 60.1 megy fel. Ez vajon mitől lehet
?
-
arfer
senior tag
No, két hét után visszakaptam a szervizből a telefont. Feltámasztották, újra működik
! Mikor rákérdeztem, hogyan tudták kihozni ebből az "Unknown USB device" állapotból, az volt a válasz, hogy titok
. Úgyhogy nagyon remélem, még egyszer nem szúrom el a ROM-olását, drága mulatság lenne újra szervizbe vinnem... Mivel valószínűleg reklám lenne ide beírnom, melyik szerviz javította meg, nem teszem, de ha valakit érdekel, privátban szívesen elmondom.
-
mikrofon
veterán
Szia,
esetleg ebben a HSZ-ben a 3. ponttal próbáld ki. Nekem egyszer már volt halott a telefon... Mondjuk a bootloader rosszul végrehajtott visszazárása miatt.... De aztán ezzel sikerült.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest