- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #130 üzenetére
nekem nincs bajom altgr+g-vel Messengerben.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Sajnos a Windows Live Messenger 2009-ben még előfordul ez a bug. A Személyes üzeneteknél ha BBcode-ot akarsz használni (Live-hoz a szöveg formázásához) akkor nem tudod lezárni a BBCode karaktert mivel az Alt Gr+G -re az új kategóra létrehozása jön elő. Ilyenkor marad a notepad-be való bepötyögés majd Copy - Paste kombó.
#72: A *buntu-kat azért nézik le a keménymagos Linux-osok, mert korlátozottabbak a lehetőségek a Debian-hoz képest. Szerintem pedig a Linux-szal való ismerkedéhez és átlag nettop/multimédia célokra tökéletesek a *buntu-k is.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Te is gondold át még 1x mivel nem a Microsoft gyárt és fejleszt GPU-kat.
Ha a MS-en kívül mást is észrevennél, rájönnél, hogy az általános célú számítások felé mozdul el a VGA ipar, a software rendering és a ray-tracing beérhet 5 éven belül (nem én találtam ki hasraütésszerűen ha olvasol szakmai honlapokat lehetett "hallani" róla). Nem véletlenül demózzák mutogatják már manapság is. Az Intel és az nVidia is abba az irányba mozdul, ATI meg kénytelen lesz követni a változásokat.
Egyébként is a Microsoft számára az X-Box360 a fő plattform manapság (sajnos), a PC-re kiadják késéssel a játékokat ha úgy gondolják.
-
Taky
senior tag
Minek akkor már új win?
Úgyis világvége lesz... -
ALI_G
veterán
Rise FM most olvasta be a hírt, hogy az it.cafe közölte....
-
nLali
őstag
Én ezt a név kitalálgatós játékot nem értem. Miért nem lehet azt nyilatkozni, hogy "még nem találtunk ki nevet" vagy, hogy " van neve, de titok
"
-
Gorneck
legenda
Minden ami energiagazd funkció azt nekem állítgatnom kell a tesztelések során...mostanában szinte már csak win7tel dolgozunk..."power", "screen", "uac", "fire" ezekre minden bejön amire szükségem...kezdetekben én is kattintgattam jobbra balra meg gépelgettem.
Az ott felsorolt widowsfirewall példa azért nem jó, mert már a win szócska beírására megjelenik a tűzfal...nálam 6dik a listába...de ha magyar lenne akkor szintén csak ennyit kéne beírnom...egyébként, annak ellenére, hogy otthon magyar rendszerem van angolul írom be ami kell és úgyis megjelenik a listába. Szóval így nem nagyon tudok hasonulni a szenvedésed tárgyával.Nálam otthon nem csak én használom a gépem és mivel szüleim már attól is besokalltak, hogy saját usert csináltam nekik így az UAC-ot én visszakapcsoltam...ha garázdálkodnak, akkor legalább kárt ne tudjanak okozni a gépen vagy csak úgy, hogy kérdezzen rá a gép, hogy "xyzdjmsiofd". De amúgy se zavaró, mert nem C-re szoktam dolgozni így nem pofázik...max ha indítok vmi olyan programot pl antispyware keresőt.
-
Gorneck
legenda
-
priti
addikt
Na látod ez sokkal találóbb példa. Ezt kellett volna hoznom elsőre is, mert itt tisztán látható a határvonal, így értjük egymást.
Indítsd keresőből, mert az milyen jó lett, beírod hogy fir nem jön a firewall, beírod hogy msfir nem jön, nekiállsz csillagozni mert rittig csak az nem jut eszedbe ami kéne, csillaggal kijön x találat nekiállsz mazsolázni hogy melyik az, na ez a pöcsölés, ha meg beírod futtatásba hogy firewall.cpl az meg egy megoldás ami rögzül benned, megjegyzed és haladtál valamit. Az utóbbi években szerintem azon kívül, hogy tízszerannyi lett a pöcsölés igazi megoldások terén nem fejlődött a win, csak tízszer pöcsölősebb lett, mert ami eredményt hozott arra van már megoldás, így nem kérem a pöcsölést, kell a francnak. Csináld netsh-val cmd-ből így meg úgy, értem, de ha egyszer már van megoldásom akkor miért pöcsöljek én ezzel? Miért nem mondhatom már rögtön a telepítéskor, hogy köszönöm nem kérem, mer' ez windóztűzfal, na és, ki nem carja le? Mi az az üzenet hogy veszélynek van kitéve a gép mert kinyomom ezt a szart, duplán pöcsölhetek vele, vagy magyarázkodhatok miatta annak akinek lövése sincs az egészről az üzenet miatt.
(#119) Doom
azon nem változtatnak, magukat nem copatják ne aggódj, csak mivel ha ők így indítják magasról lesajnálják hogy az előzőben hogy hívták meg az újban hogy hívják, észre se veszik hogy Ibolyka msfirewallt írt a súgóba vagy a keresőbe. -
priti
addikt
Szerintem meg egy baromság. Hát ha már meg kell jegyeznem valamit, akkor nem azt jegyzem meg, hogy a tűzfal az firewall vagy windowsfirewall ami egy teljesen lényegtelen verzióspecifikus infó és dughatom ha a következőben msfirewall-nak hívják, hanem megjegyzem azt, hogy firewall.cpl és indítom futtatásból egy lépésben az összesben aztán szevasz. Ha meg arra emlékszem hogy volt egy adatbázisfájlom ami k-val kezdődött és a mittom tárgyeszköznyilvántartó adatbázis része és az most kell nekem, akkor rákeresek a tárgyeszköznyilvántartó progi könyvtárán belül és nem pöcsölök a winfosos keresővel külön amikor úgyis a file kezelőben vagyok. Én ezekre a májkrémszaftokra nemtok ráállni, paranormális idegfelhőt bocsátok ki miattuk magamból amivel rontom a saját- és a környezetemben élők egészségét.
-
infectedmann
őstag
Az M$ úgy lesz mint az EA az egyes játékaival, csak az M$ nem évente, hanem 3 évente ad ki újabb "részt" a szoftveréből.
Amúgy nem tudom, hogy ezzel mit akarnak elérni? Mire a Win 7 -hez minden driver és program stabil és elérhető lesz, lehet fejleszteni a következő oprendszerre.
Miért nem lehet azokat a változásokat egy nagyobb javítócsomagként kiadni? Ja igen. Abban nincs semmi üzletSorry
Köszönjük M$.
-
FTeR
addikt
szal, a nevet alkotó szavak kezdő betűire.
szal edi-re behozza a Microsoft Visual Web Developer 2008 Express Edition-t.
btw, shortcut vagy parancsikon (hihetetlenül sz*r fordítás), nem link. csak azért jegyzem meg, mert ezért nme értettem, h miről beszélsz.#113
inkább a keresőalgoritmusok függvénye, semmint adatbázis kérdése. egyszerű wildcard karakter. -
moonman
titán
igen, bár nem nevezném dos-os tudásnak, ez szimpla logika, ismereteim szerint minden adatbázis-elven működő rendszerben megvannak ezek a lehetőségek.
sőt míg Vistában ezeket nagyjából tudni kellett fejből, Windows 7-ben a leggyakoribb szűrőket azonnal fel is ajánlja:
-
priti
addikt
Én ezt úgy látom, hogy az a helyes hogy ha védeni akarom az adataimat akkor alakítsam ki úgy a környezetet, hogy az védve legyen, teljesen rendben van, de ha nem akarom védeni akkor ne kelljen külön semmin állítanom egy ilyen bagatel dologhoz hogy írás olvasási jogom legyen egy másik gépen a meghajtóhoz, vagy ez vagy az, ennek így semmi értelme szerintem, meg hogy nem másolhatok file-t a gyökérbe, most ez mire jó azon kívül, hogy elvesz x percet az életemből amíg beállítom hogy másolhassak? Ne védjen meg tőle, nem az a dolga egy oprendszernek. Nem kérem, ez csak hátráltat, feltart, fölöslegesen elveszi az időmet, dühít, mert nem számítok rá amíg bele nem futok. Mindenre van külön tökéletes megoldásom és mindig az a legjobb, legtartósabb, legstabilabb amikor mindenre külön-külön van önálló megoldás. Ebben a "vonjunk össze minden szolgáltatást" című történetben sosem hittem és sosem működik rendesen.
Rugalmatlan vagyok tény, de attól még hogy új mondjuk így "szolgáltatásokat" találnak ki, mert szerintük attól lesz az oprendszer biztonságosabb, lehetne egy kicsit személyre szabhatóbb, például megkérdezhetné a telepítéskor, hogy én ezeket szeretném e, nem benyomom neki az UAC-ot aztán pöcsöljön vele, ha nem tetszik neki és máshogy oldja meg le van szarva majd kikapcsolja, de én a kikapcsolásával se akarok foglalkozni értesz? Mert nem kérem, ezredmagával nem kérem, köszönöm, nincs ezekre szükségem, de csak nyomják és nyomják és rámeröltetik mert ez milyen jó nekem, tanuljam meg hogy ez milyen jó nekem. Röhej. -
Syl
nagyúr
Sok olyan alkalmazásunk lesz, amit egyszerűen nem kell telepítenünk
Ajánlom figyelmedbe a [portableapps.com] vagy a [pendriveapps.com] oldalt.
-
-
beteg
őstag
szerintem kicsit is figyelve a trendeket, hogy merre megy az MS, milyen területeken fejleszt gőzerővel, nem nehéz kitalálni, hogy milyen is lesz a Windows 8. (Bár szerintem nem ennek fogják hívni.)
Ez a magánvéleményem! Csak hogy ne legyen félreértés. Nem vagyok tagja a fejlesztő csapatnak
Szóval: A következő Windows gyökeresen el fog térni felépítésében az eddigiektől! A lényege a Virtualizáció lesz! A magja egy 200 mega alatti méretű kód, egy hypervisor lesz. Ezen fog ülni egy core, ami tartalmazza a kernelt. Ezen keresztül fognak hozzáférni a driverek az eszközökhöz. (Hogy milyen driver modelt fognak használni, azt nem tudom, de valószínűnek tartom, hogy vegyeset. Lesznek, mert kell, hogy legyenek olyan driverek, amikhez tartozik fizikai hardver is, mint mondjuk egy videó kártya, de bőségesen kapunk majd virtuális eszközöket is. Mint virtuális hálókártyákat, switcheket…) De vissza a fő gondolathoz: Virtualizáció. A különböző szolgáltatások egymástól akár teljesen elszeparálva fognak futni. Az alkalmazások szintén, ahogy a felhasználó adatai is. Az egész egy nagy virtualizált „katyvasz” lesz.
Mit jelent ez a gyakorlatban!? Egy egyszerű példával – az Internet explorer nem lesz olyan szinten az oprendszer része, hogy ha leáll, dől az egész oprendszer. Vagy ha megtámadják, meghekkelik, nem férnek hozzá az egész géphez, csak az explorerhez, vagy csak kicsit beljebb. A rendszer ezt a tört alkalmazást egyszerűen letörli és egy mentésből visszaállítja a helyesen működő verziót.
Aztán. Sok olyan alkalmazásunk lesz, amit egyszerűen nem kell telepítenünk. Csak elindítanunk és használnunk. Még inkább –kevés olyan alkalmazásunk lesz, amit telepíteni kell. A telepítés azonban ezeknél is mást fog jelenteni, mint most. Megszűnnek az inkompatibilitások.
Emiatt sokkal rugalmasabbá válik egy oprendszer reinstall. Amire azért már nem is lesz szükség, mert lelassítja a gépet a sok fölösleges teher.
Ez egy egészen más szemléletmód, gyökeresen más felépítés. Sokkal rugalmasabb, biztonságosabb, menthetőbb, visszaállíthatóbb, energiatakarékosabb és még egy sor leg leg leg.
Amiben szerintem „rosszabb” lesz, az a hardver igény. Legalábbis a Vista/7 arányát nem fogja idézni. A következő Windows minden porcikájában ki fogja tudni használni a többmagos procikat, a több tucatnyi giga ramokat. (És igényelni is fogja.) Ezeken viszont elképesztően gyors lesz. Olyan teljesítménnyel, hogy pl. gyerekjáték lesz bonyolult és erősen sensitive [Surface] alkalmazások futtatása akár otthoni, 7köznapi környezetben is. Talán még az egeret is le lehet váltani végre valami emberközelibb beviteli megoldással.
Ezek után szerintem más is úgy gondolja, hogy nem egyszerűen hozzá adnak egyet a 7-hez, hogy megkapják a nevét.
A konkurencia? Ugyan. Linux már rég elvitte volna a win piacának nagyobb részét, ha erre képes lenne az az „üzleti” modell.
A váltás szükségessége? Nem értem, hogy miért a fanyalgás. Eddig sem volt kötelező váltani. Most sem az. Viszont kifizetődőbb lesz. De a következő években; és bocsánat, esküszöm nem marketing, ez az igazság: Már a Windows 7 Okos, Tudatos bevezetése is itt tart!! - szóval a jövőben ezerszer egyszerűbb lesz egy oprendszer váltás! Egy feltétele van: fel kell készülni a virtualizációra. Már most. Onnan kezdve percek kérdése lesz kicserélni a felhasználói adatok, beállítások, alkalmazások alól az oprendszert.
Jó, befejezem, nem erről szól a topik.
Még egyet
Világ vége? Igen! Most éljük! Az eddigi világunknak vége. Minden pillanatban. És a jövő nagyon durva lesz! Alig várom!
-
Syl
nagyúr
rányomok a win gombra és beírom a fájl első pár betűjét, majd enter.
Ez valóban egy szuper vista találmány, már amikor működik. Nálam pl. a begépelt 'a-' -ra az istenért sem hozza fel az 'a-squared Free' programot, csak az 'Adobe Photoshop', 'Adobe Dreamweaver' és 'Adobe Acrobat'-ot, valamint a 'Galaxy - NGC 1275, Perseus A.jpg' -t. Hm.
Meg aztán ha nem a link első betűjétől kezded beírni a keresett programot, akkor biza nem találja meg. -
moonman
titán
én nem érzem pöcsölésnek, mert ahelyett, hogy nyitok egy sajátgépet és kiklikkelem magamnak az útvonalat, inkább rányomok a win gombra és beírom a fájl első pár betűjét, majd enter. és még csak nem is klikkoltam.
a jogosultságosdi sosem zavart, sőt saját lemezeimen (még a külső usb-seken is) bitlocker-t használok.
"Úgy élem meg mostanában, (utóbbi 2-3 év) hogy minden csak egyre pöcsölősebb lesz"
tényleg nem akarok bunkónak látszani, de ez akkor van, amikor az ember nem fordít kellő időt az új dolgok megtanulására. ha egyszer át- rászokik az ember, hihetetlenül meg tudja növelni a hatékonyságot. -
FTeR
addikt
nem, mert én azok közé tartozom, akik vista felépítését és lehetőségeit nagyságrendekkel jobbnak találtam, mint az xp-jét és a w7-et még annál is jobbnak találom.
nálam nme volt átszokási idő. logika és nem berügzölés szerint navigálok. 5 év elteltével is fejből elnavigálok bárkit az xp legelrejtettebb beállítáaihoz, mégis első alkalommal, h vmi hálózati dolgot kellett állítanom vistában, elsőre megtaláltam, amit kerestem, pedig nincs még1 olyan része a winnek, amit ennyire átszabtak volna. mikor megtaláltam, örömmel konstatáltam, h mennyivel egyszerűbb ezen az egy ablakon bekattingatni a dolgokat, míg ugyanez xp-n 3 különböző helyen található. ugyanez van ribonnal is. elég nagy rutinnal használtam ofiszt, mindig is az ofisz xp-t pereferáltam, mert a 2003 nem különösebben tetszett a hülye színeivel, mégis több olyan funkció volt, amiről csak azt tudtam, h vhol az X menüben van és ha épp nme volt előttem akkor nem tudtam elmagyarázni, mert nem jegyyeztem meg azt a rakad almenüt, de ha kellett megtaláltam. ezzel szemben, 2007-ben, vettem a logikát, feltettem a kérdést mit is akarok? beilleszteni? korrektúrázni?, ráböktem a megfelelő tabra és fél pillanat múlva már megvolt amit kerestem. tehát az új és ismeretlen elrendezésben előbb megtaláltam, mint a régiben amit már hosszú idő óta használtam és nagyjából tudtam, h hol van.10 évente 1x belefér, hogy egyes erületeket a hatékonyság fejében átcsoportosítsanak.
a gép nme gondolatolvasó. nem azt csinálja, amit akarsz, hanem amit mondasz neki. klasszikus tanmese a gonosz dzsinnel.a felhasználhatóság és a biztonság nem két jóbarát. a biztonságot, csak a felhasználhatóság rovására lehet növelni. egy rövid ideig én is szenvedtem vele, h a kedvenc C:\zzz mappámat nemtom piszkálni, mert rinyál. aztán rájöttem 2 dologra, 1 megadom 1x a megfelelő jogokat a mappára, vagy elkezdem használni azokat a mappákat, amelyeket a win erre fenntart a c:\users-en belül. végül utóbbit választottam, mert azok a mappák rakat helyen alapértelmezettként a kezdő helyek és így gyorsan eltom érni azokat.
lehet jobban járnál kertészkedéssel.
-
priti
addikt
De ti nem érzitek úgy, hogy pöcsöltök amikor ezeket a wines dolgokat használjátok? Egyszerűen nincs türelmem beleszokni ezekbe. Onnan hogy a gép nem pontosan azt csinálja amit akarok, nincs egy qrva sor amibe beírom, hanem minden szarér klikkelni kell árgh meg "felhasználóbarát" és automatizálja magát engem valahogy idegel. Mondok egy tök egyszerű példát. Ott van két gép kibelezve, egyikből kikapom a HDD-t és áttobom a másikba, akarok másolni a D partícióra és nem engedi a jogosultságos történet miatt, ez engem spec szénné tud idegelni, mert megszoktam hogy ezt lehet és úgy élem meg hogy én most pluszban pöcsölhetek a beállításokkal teljesen feleslegesen, hogy a végén megcsináljam ugyanazt, amit eddig pöcsölés nélkül. Minden rendeltetésszerűen működik, nincsen semmi probléma de P-Ö-C-S-Ö-L-N-I kell vele.
Úgy élem meg mostanában, (utóbbi 2-3 év) hogy minden csak egyre pöcsölősebb lesz, mindig mindent máshogy kell csinálnom hogy ne kelljen valamivel fölöslegesen foglalkoznom, mert nem azt akarom, de mégis muszáj vele időt pazarolnom mert anélkül nem tudom megcsinálni amit akarok és már olyan mint ha valami aknamező lenne amiben kerülgetem a csapdákat, mint ha az lenne a cél, hogy minél jobban megszopassanak, hogy minél több időmet vegyék el és nem az hogy ne kelljen semmivel szarakodnom, már trükkök százaival élem csak túl a munkámat, amit pár éve pofon egyszerűnek éltem meg. Jajj ezt így mer' ha nem akkor majd azzal fogok szívni áááh néha már nagyon elegem van és az egészben a vicc hogy ugyanazt csinálom, mint 5 éve, ugyanúgy építek egy hálózatot és üzembentartom. Néha már olyan szinten felbac hogy komolyan elgondolkodom rajta, hogy abba kéne hagyni és másba kezdeni. -
priti
addikt
Na látod azt nemtom, de én valszeg amiatt rühellem a wines keresőt, mert valahogy leragadtam a file kezelős csillagozásosdinál mint Kupik Lajos az üresüvegnél, nincs türelmem kinyomozni hogy mégis hogy tudok én adott kezdőbetűvel kezdődő xy kiterjesztésű file-t x könyvtáron és alkönyvtárain belül keresni például és a mai napig nem használom emiatt a wines keresőt, az nekem valahogy állandóan meghajtó választás után már keresni is akar, azt meg én ki nem várom, mindennél jobban rühellek várni, szakmai ártalom, persze biztos használható, meg tök szuper, de engem azért is fel kellett akasztani, hogy a Norton-ról átálljak a tcmd-re.
-
priti
addikt
Figyelj nem probléma, nyomoromban lassan már mindent kívülről fújok futtatásból, de még mindig bele tudok azért futni a tutiba, legutóbb legalább itthon szívtam, amikor akartam szimulátorozni egyet. Persze konkrétan a mai napig fogalmam sincs, hogy a játékvezérlők ikont hová a csába tették a hetesben, mert a vezérlőpultban nincs, fogtam futtatás joy.cpl aztán kész, tod ki szívjon, már meguntam keresni, de persze alaphangon a futtatás sincs benne a start menüben nehogymá' olyan jól érezd magad -
Joe.36
addikt
Nem 2012 ben lesz a világvége ?
-
--Disztroj--
senior tag
Most nem tudom hirtelen, könnyen előfordulhat hogy az illustrator dobta ki a hibaüzit, de aki lepasszolta a fileokat (elég trehány a 300 mega, tele volt funkciótlan layerekkel és hülyére is voltak effektelve) mac en hozta össze tudtommal gyengébb hardverekkel a segge alatt és nem volt gondja...nálam megnyitni is bravúr volt....megnéztem xp-n és szintúgy bedobta a hibaüzit
Extrém eset igazából, de pont ezért van olyan gépem, hogy ez se jelentsen gondot
-
törölt tag
tényleg a lábánál kén fellógatni egy csomó mindenkit driver téren, főleg a 32-64 bit a probléma-
röhej, mert a vuescan kezeli a scannert, de a canon nem írt hozzó 64 bitest.
a xerox dettó, de mert remarked samu, ott meg van, így az lett felhekkelve.
az ati + win7 megint csak horror, ha az ember monitor + proji + tv kombóval akar boldogulni.
az asus hangkártyánál valamiért a jobb hangfal elhalkul. újraindítás megoldja.
egyébként rettenetes gyors az xp-hez, kisebb erőforrásigény vistához képest, ha a köv gen ez a tendencia marad, akkor az ember talán nem sajnálja, h a filekeresés ebben a formában egy rossz vicc, de azt már a vistában elszúrták.
esetleg az se lenne rossz, ha végre méltóztatna megjegyezni az ikonok helyét, és ha a felbontás változik, oda visszarakni.
+ kívánságlista: 3d ablaknézet egérrel előcsalható (mouse gestures funkcióval rengeteget tudnék kezdeni), plusz a 3d nézet használható is lenne valamire, lehetne "kártyázni", léptetni, aztán 2d-be rakni.
kevesebb csicsa, nagyobb funcionalitás és személyre szabhatóság, tágabb határok. -
priti
addikt
jaaaj elég má' az egyszerre aktív winekből , állandóan keverik a nyamvatt opciók helyét, már azt se tudom hol vagyok, tudom mit akarok és az ideg szétver hogy a harmadik helyre megyek feleslegesen, mindig ott nézegetem a tálcát hogy na ez most éppen melyik win, de hogy mé' nem tudják ugyanoda tenni ha már megvolt az előzőben is
Ennél jobban már csak az office-os ikonkutyulást imádom, minden máshol van
-
FTeR
addikt
válasz
--Disztroj-- #78 üzenetére
eh, ilyet w9x óta nem látam. pedig most is csak 2 gigát használok és áltlag 20+ különböző appot futtatok, akár több példányban is.
igaz, ps-ben 50mega fölé nem nagyon mentem még.
ezt egayébként a win dobta vagy a ps? csak mert ps hajlamos sokmindenért rinyálni, amihez semmi köze. -
janos1988
addikt
En nem akarok vitaba keveredni egy ekkora nagy tudasu emberrel, eselytelen lenne, de azert ez a "Core Parking" resz, hat hogy is fogalmazzak, enyhen a Windows malmara hajtja a vizet. Ugyanis az "Erről szól a Windows 2008R2-ben bevezetett egy új technológia, a Core Parking." mondatban kicsit ferdit Zsolt. Hisz ez csak egy lehetoseg amivel lehet es erdemes is elni. Amit nem bevezetnek, hanem kihasznalnak. Nemde?
-
--Disztroj--
senior tag
Nekem mind1 mit írnak, elhiszem hogy őrülten teszi a gép a dolgát, de olyat ne csináljon már hogy fut 3 (igaz erős) alkalmazás , illustrator, photoshop , in design, viszonylag nagy fájlokkal (~300 mega) és beköhögi 1p gondolkodás után hogy nincs elég rendszermemória...megnézem 2 és fél giga van foglalva a 4ből, swap meg 10gigáig egy külön partíción ami 100 giga...
Én nem értek hozzá annyira, de ilyenkor mi az tököm kevés neki?
-
moonman
titán
válasz
--Disztroj-- #75 üzenetére
"elég szarul gazdálkodik az erőforrásokkal"
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - 1. rész - MinWin
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - 2. rész - Teljesítménynövelés I.
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - Teljesítménynövelés II.
Windows 7 / Server2008 R2 kernel újdonságok - Teljesítménynövelés III.
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - Energiagazdálkodás
Windows memóriakezelés - 5. rész - Memóriakezelést gyorsító szolgáltatásokésatöbbi...
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
nincskedvem #50 üzenetére
Jah nekem is bejön, de azért elég szarul gazdálkodik az erőforrásokkal...szal van min dolgozni azé'
-
FTeR
addikt
válasz
Tikakukac #68 üzenetére
kb 5 évente változik, h éppen melyik a faforizált consumer linux, vhogy kétlem, h pont ubuntu törné meg a kört. főleg,h kemény linuxos körökben szokás lenézni a consumer piacot becélzó disztrókat, ami destruktív folyamat, mivel minnél "windózosabb" egy disztró, annál jobban kihátrál a szakmai keménymag, ami végül a disztró hanyatlásához vezet.
-
FTeR
addikt
IE7pro-t már tárgyaltuk egyszer. azt én vertem keresztül a support forumon. viszonylag hamar reagáltak rá. azt nemtom, h más helyekről hány jelzés érkezett, a fórumba is volt egy hasonló topik, de minden esetre én tudtam megértetni velük, h mi a gond, mert nagyon nehezen fogták fel
[link] -
Dr. Akula
félisten
Hát igen. És ezért mindenki az MS-t szidja, merthogy biztos kamuznak és másra mutogatnak munka helyett, miközben igazuk van. Legalábbis részben, mert úgy tudom a Lenovo a Win7-be is beleturkált, ott is volt mit gyorsítani, de ez a része nem meglepő, ezt az is tudja aki semmit nem tud, a driver rész viszont annál inkább meglepő fordulat.
-
-
moonman
titán
válasz
Dr. Akula #63 üzenetére
"Ezzel igazolta is az MS által kezdetektől hangoztatott állítást, miszerint a driverek a felelősek a lassúságért"
Vista óta érdemes nézegetni néha a performance event logot. szégy gyalázat, hogy minden második bejegyzés az, hogy xy driver miatt n idő késlekedés következett be, meghogy z driver miatt a sleep/wake művelet a vártnál hosszabb időt vett igénybe. és akkor csodálkozunk, hogy a Mac-ek out of the box gördülékenyebbek.
-
Tomcat
őstag
Pl. egy form ahol megadod a neved, címed, telefonszámod és az email címedet amikor bárhol bármilyen oldalon regisztrálsz. Vista SP2 előtt nem tudtad a "@" karaktert másodszorra is begépelni ha az már szerepelt egyszer az adott oldalon. Tehát AltGr+V-re másodszorra nem történt semmi. XP alatt ugye semmi gond nincs vele.
-
Dr. Akula
félisten
és még az upgradere is jogsoultá tesz, ami a köv win árát felezei.
Nemigazán. Kb. 5-10k különbség van a dobozos full és upgrade verziók közt a Win7-nél, ami 70-100k-s árszinten nézve messze nem fele. Sajnos. Nemrég volt egy árösszehasonlító cikk erről, vagy itt a PH-n, vagy a HOC-on, már nem emlékszem, de aki akr utánanézhet. -
Dr. Akula
félisten
Kíváncsi lennék milyen major update lehet még. A Win7 már elég korrekt lett (bár hozzátenném hogy sztem az SP1 óta a Vista is volt olyan jó, de sokan csak a korai hírek alapján alkottak róla véleményt, és azóta se látták), ha itt is így tápolnak, abból csak jó lehet.
Mostmár csak a driver írókat kéne ütni hogy gányolt kód helyett korrektet adjanak ki a hardvereikhez. A Lenovo is tudott elég sokat tuningolni a Win7-en, pedig azt már önmagában is sztárolja mindenki. Ezzel igazolta is az MS által kezdetektől hangoztatott állítást, miszerint a driverek a felelősek a lassúságért (nyilván a win is, de tekintve a Lenovo munkáját, igen nagy felelősség hárul a hardvergyártókra). Jó lenn ha általánosan átnézné minden gyártó a saját maga által kihányt kódot és rendesen megírná azokat. Sztem lenne állkoppanás hogy jé lehet ezt így is?
-
k.
őstag
válasz
#93794560 #55 üzenetére
Dettó
. Én 2007 júliusa óta használom és kezdetben voltak azért problémák de mára egy klassz rendszer lett.Nem érzek késztetést arra hogy 7re váltsak.Fogok 2010ben valamikor de nem siettet semmi.Valahogy ugyérzem hogy amit a vista tud alapjában elég és jelenleg még tök jó de mivel az új funkciók érdekelnek és hát a kiváncsiság is hajt ezért majd egy oem 32bites home premiumot beszerzek a notira
.
Egyébként itthon csak vista van és a szüleim megszerették.Stabil egy 2,6os p4es gépen(1gb rammal) süvit ugyhogy igazán nem értem miért szidják összevissza.
Rövidenálam nem bukott meg, épp ellenkezőleg bevált.
-
moonman
titán
most meg nem mondom, hogy hol, de valahol én is emlékszem olyanra, hogy képtelen voltam @-ot beírni, végül fogtam a start menu search boxot, oda írtam és copypaste.
de már tényleg nem emlékszem, hogy egyáltalán Vistán volt-e és azon belül hol.
"AltGr+F várható szögletes zárójeles helyett a kereső jön fel"
IE7Pro keresőmondjuk amióta IE8 van, azóta nem használom.
-
FTeR
addikt
milyen adatlap?
van egy klasszikus probléma, ha egy appban nem kezelik le rendesen a múdosító billentyűket, akkor pl Ctrl+F helyett Ctrl+akármi+akármi+akármi+...+F is elfogad és akkor az AltGr+F várható szögletes zárójeles helyett a kereső jön fel, mert az AltGr+ nem más, mint a Ctrl+Alt+. de winben* nem találkoztam még ezzel és Te mintha mást írnál.*a Live Mail-ben benne van/volt(?) az a bug...
-
törölt tag
Nekem ne mondd! Én ugyanis próbáltam Win7 alatt Vista drivert, ami nem ment. Ha esetleg visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nem minden klappol ezzel a Vista-Win7 kompatibilitással. Tapasztalatból beszélek, nem pedig csak úgy hasból. Ami pedig azt a bizonyos 99%-ot illeti, az közel sem 100%.
Pl. VGA driverek. Vistán WDDM 1.0 driver modell szükséges, míg Win7-en már WDDM 1.1-es. De előfordultak már másoknál hálókártya inkompatibilitás, nem megfelelően működő hangkártyák, stb.
Ha utánanézel, a neten találsz sok inkompatibilitási hiba leírását. -
Tomcat
őstag
Amikor egy adatlapot kell kitölteni Vista alatt és az email címet meg kell erősítened, tehát a címet másodszor is be kell gépelned akkor nem fogadja el másodszor a "@" karaktert. Tehát ha lenyomod az AltGr+V kombót nem történik semmi. A MS support azt javasolta hogy a "@" jel helyettesíthető a "+" jellel amíg nincs rá megoldás. Én így töltöttem az adatlapokat hogy másodszor a "+" jelet gépeltem be. Úgy tudom az SP2 megoldotta ezt a problémát mert azóta simán lehet másodszor is "@" jelet beírni.
Ez is csak egy példa arra hogy mit értek "beérés" alatt.
De biztos van valamilyen szakértő aki ezt jobban tudja mint én. -
törölt tag
Egyetértek veled. Én is kipróbáltam a Win7-et, tetszett, amit láttam, de a már említett problémák miatt még várok a teljes átállással. Amikor már a driverek és a felhasználók is elég felkészültek lesznek, és a Win7-es sokkal kiforrottabb lesz, mint most, akkor biztos, hogy váltok. De én sem szeretek kísérletezni, inkompatibilis driverekkel nyűglődni. Megvárom, míg az új Win teljesen jól használható lesz, és akkor lépek át rá. S ez majd a 8-as megjelenésénél is így lesz.
Most épp visszaváltottam Vistára, a kezdeti nehézségei után az most teljesen jó. -
FTeR
addikt
válasz
Tikakukac #46 üzenetére
a linux nem erősödik látványosan, így feltételezem, h az osx-re gondolsz. úgy 4 éve látványos növekedésbe kezdett, viszont most már 1,5 éve megtorpant 9.x%-on (hivatalosan nem sikerült átlépni a lélektani 10%-ot) és mostanra már ms is összekapta magát (w7-nek meglepően jó a fogadttatása, mikozben mint mm is írta SL közel sem sikerült olyan jól mint elődje).
-
nincskedvem
aktív tag
Azért én kiváncsi leszek, hogy az már milyen lessz. Mert én most is telljesen megvagyok elégedve a Win7-el. Minden bejön rajta. Sejtelmem sincs, hogy mivel tudják még ezt fokozni.
-
Tomcat
őstag
Lényegében arról van szó, ...megpróbálom megmagyarázni. Szóval olyan mintha vennél egy zsír új autót amit még a szervízben sem látott egy szerelő sem és a te kocsid az első ami szervízeléskor a kezükbe kerül. Kvázi a te kocsidon gyakorolnak hogy mit hogy kell csinálni. Ha egy olyan autót veszel amit már évek óta gyártanak és sokat hordtak már szervízbe akkor a szerelő általában rögtön tudja hogy hova kell nyúlnia ha valami gond van vele. Rutinból megy neki.
Nálam az oprendszer csere is hasonló. Várok vele kicsit amíg a sok probléma másoknál jelentkezik, majd arra megtalálják a megoldásokat és ha nekem valamelyik előjön addigra ár ki lesz fejlesztve a megoldása pl Service Pack-ban vagy összegyüjtve.
Erre jó példa a Vista "@" problémája. Csak a SP2 javította ki.
Ez csak az én döntésem és elvem, és ezek szerint lépek mindig tovább. Persze ajánlom 7-re váltást mert jobb mint a Vista csak nem akarok én magam kísérletezni. -
hemaka
nagyúr
2012-ben már minek jön?
Úgyis vége lesz a világnak.
Win8 - "The End" kódnévre hallgat biztos.
-
Tikakukac
titán
Nagyon kíváncsi leszek miféle fícsört fognak majd bemutatni, a konkurencia ugyanis egyre erősebb
-
Devid_81
félisten
Csak a win7 vonalat vigyek vegre hamar jol sikerult.
Persze nyilvan ez egyertelmu. -
Killing
addikt
Addig erőltetik ezt a Windows 8 nevet hogy úgy jár mint a 7-es. Ennek is ez lesz a neve.
-
old gray
addikt
-
törölt tag
Azért az elég érdekes, hogy az XP támogatása tovább tart, mint a Vistáé. Az egyik barátommal azon röhögtünk, hogy nehogy úgy történjenek a dolgok, mint egy Shakespeare színműben. Az ifjú örökösök, és mindenki azt várja, hogy az öreg XP papa mikor patkol el, és mikor hagyja rájuk a hatalmas vagyonát. De lehet, hogy addig várnak, hogy végül az örökösök halnak meg előbb, és az öreg papa még mindig vígan él. Bár ez csak "színpadi jelenet", de egyáltalán nem lehetetlen.
-
misx
senior tag
Mostmár tuti, hogy tökéletes oprendszer /aka Windows/ soha sem lesz, mert akkor ki venné meg az újat?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez okés, és igazat is adok neked, DE, mivel ugye ténylegesen meg fog szűnni az XP support, vagyis ugye erről volt szó, és sztem ez a dátum nem lesz kitolva mégjobban, bár ezt még nem tudjuk.
Ezért gondolom ezt így, hogy ha már ilyen lett a 7, hogy gyengébb gépeken is fut, akkor jobb lenne/lehetne váltani, és akár még könnyebb lenne a váltás akár 2012ben erre a 8-ra. Mert ugye aki ezt nem teszi (és biztos sokan is vannak ilyenek
) akkor nekik már 2 generáció marad ki a rendszerekből. (nem úgy értem, hogy ez baj lenne.)
-
kokyt
senior tag
válasz
#93794560 #26 üzenetére
Biztos, hogy a driver sáros. Sajnos azt senki nem mondta, hogy az átállás teljesen zökkenőmentes lesz. Hiába van kint már jó ideje a béta és az rtm, a gyártók a tényleges adatokat a driverek minőségéről, és a kompatibilitással kapcsolatos problémákról csak akkor kapnak, ha azt tömegével kezdik el használni. Nem kell aggódni, menni fog minden, de kell neki egy kis idő.
Viszont legalább vannak és többnyire működnek, nem úgy mint a XP-Vista átállásnál -
FTeR
addikt
válasz
hackeeeee #30 üzenetére
tom, h idézőjelbe raktad, de akkor is ellenkeznék kicsit, h ha egyvalamit nem csinál ms, az az eröltetés. mint fejlesztő sok területen örülnék, ha ms keményebben kényszerítené ki az új verziót, mint azt sok konkurense fenntartások nélkül (sőt, büszkén) megtesz, mégis teléjeskörűen támogat 10 éves cuccokat.
ms max ösztönözni akar, de abban nincs semmi negatívum. -
hackeeeee
Jómunkásember
Azt, hogy lényegében "rá tudják erőltetni" az emberekre addigra, hogy ténylegesen 7-et használjanak? Mert ugye ez is célja lenne a 7-nek, hogy leváltsa az Xp-t véglegesen, vagy nem? Vagyis én erre gondolok, mivel ugye volt erről szó, hogy lassabb gépen is hasít a rendszer.
-
törölt tag
Fujitsu Siemens Amilo LL3220W, 1680x1050. Ebben a natív felbontásban valóban csak 60Hz-et megy, de kisebb felbontásokban 75Hz. A desktopot natívban használom, de vannak játékok, ahol ez a felbontás erős neki. Itt lejjebb veszem a felbontást, és ha a programban állítható, akkor a képfrissítést is 75Hz-re állítom. Ez XP-n és Vistán is jól működött, tehát a monitorral semmi gond. A tv-tunerrel sem, hiszen az is jól működik XP-n és Vistán is. Ebből látszik leginkább, hogy ez bizony driver probléma. Méghozzá szép nagy! Most az előbb megnéztem, hogy 2D-ben átállítom a felbontást 800x600-ra, mi történik. A képarány 2d-ben jó, de a monitor menüjében lekérdezve a felbontást, 1680x1050-nek írja. Mindez XP-n és Vistán tökéletesen működik. Nem a hardverrel van gond, hanem a Win7-es driverrel.
-
FTeR
addikt
office 2010 publikus betáról és starterről nem lesz hír?
-
kokyt
senior tag
Nekem ezek egyáltalán nem driver gondnak tűnnek
Szerintem is jó ötlet lenne a verzió számozás. Habár teljesen mindegy hogy 3 évente milyen nevet tanulunk meg, de ez lenne a logikusabb.
gb4400: A tv tuneres esetben valószínűleg nem az MS a hunyó. Milyen típusú monitorod van ami 75Hz-en megy? Nem akarok hülyeséget mondani, de azok a szélesvásznű tft-k amiket manapság meg lehet venni ha jól tudom mind 60Hz-en mennek.
-
törölt tag
Én is Vistáról váltottam, tehát okkal feltételeztem, hogy a Vistás cuccok kompatibilisek lesznek. De nem egészen. Nekem Nvidia videokártyám van, de Win7 alatt problémák vannak a megjelenítéssel. Szélesvásznú képernyőm van, és úgy van beállítva, hogy 4:3-as, és 5:4-es képarányú felbontásoknál megtartsa a képarányt, és ne húzza ki teljes képernyőre. Ám a Win7-es driver fütyül rá, 3D-ben mindig kihúzza a képet, és ráadásul csak 60Hz-en hajlandó járatni a monitort. Beállítom 75Hz-re, és látszólag át is állítja, de ennek ellenére a monitor továbbra is 60Hz-et megy. Ezt a Vantage futtatásakor vettem észre, mert az default-on 1280x1024-ben fut. S a kép így széthúzva nagyon eltorzult. De amin igazán meglepődtem, az az, hogy lekérdeztem a monitor beállítómenüjében a felbontást, mindig azt írta ki, hogy 1680x1050, 60Hz. Akkor is, ha 800x600-ba volt állítva, 75Hz-en.
A másik pedig a tv-tuner. Vistán tökéletesen működött, de a Vistás driverrel Win7-en nem. Hol volt kép, hol nem, ha volt, akkor is ronda, pixeles, villogó kép. Felvenni fel is vett a program, de a felvett videót már nem lehetett visszanézni, mert ha megnyitottam azt a mappát, amibe a filmet írta, jött egy hibaüzenet. Leokéztam, ismét előjött. És ezt csinálhattam az örökkévalóságig. A Win7-es driver pedig csak a Media Centerhez jó, ami viszont rossz minőségű felvételt csinál, csúszik a kép és a hang, s ráadásul olyan formátumban rögzít, amit semmivel nem tudok átkonvertálni XVID-es avi-ba.
Kollégámnak pedig egy XP-n és Vistán is tökéletesen működő hangkártyája meg sem nyekken Win7 alatt. Látszólag van hangkártya, a lejátszóprogramok mutatják is a lejátszást, de a hangszórók némák.
Effélék. A neten találni sok más hasonló problémáról író felhasználókat. -
moonman
titán
a névvel kapcsolatban egyébként nagyon remélem, hogy most már megmaradnak a sorszámozásnál. tényleg röhejes, hogy nem bírnak megállapodni egy egységes rendszernél, először verzióztak, aztán évszámoztak, majd jöttek a fantázianevek, most pedig "generáció-számozás" van.
-
FTeR
addikt
válasz
#93794560 #17 üzenetére
nem érezni kéne, ha képben lenni.
egyrészt 3 év egyáltalán nem számít gyorsnak, erősen a középmezőnyben van, alma pont azzal dicskeszik, h 1,5 évente van új verzió. linuxnál meg változó, de mivel rakat disztrib van, folyamatosan jönnke ki új verziók.
másrészt, az egymást követő rendszerek kompatibilisek egymással. az xp vista váltás erős kivétel volt, mert sok idő telt el, így egyszerre sokminden jött az új verzióval (mellékesen jegyezzük meg, h nem azért mert a vista sz*r, hanem azért mert az xp volt az és alkalmatlan volt arra, h rá építsék a köv verziót és váltani kelett a 2003 alapjaira, miközben még az xp-t is gatyába kellett rázni).
btw, az xpsp2-t még a konkurencia is külön verzióként tartja számon, ha ezt is belevesszük, akkor xp után is megvolt a 3 éves váltás (emlékezzünk vissza, sp2 annyi változást hozott, h sokáig senki nem akart frissíteni rá). -
törölt tag
Én azért úgy érzem, hogy a MS hazardírozik. Legalábbis az op. rendszerek túl gyors váltogatásával kialakulhat egy sajnálatos szoftveres és hardveres inkompatibilitási káosz, mert mire az új Windows-ra kijönnek a megfelelő meghajtók, kompatibilis szoftverek, már jön is a váltás. Mire a júzer megtalál minden kompatibilis összetevőt a gépéhez, már válthat is újra. És ezt nem feltétlenül fogják a felhasználók tolerálni.
Tulajdonképpen még ma is az van. A Windows táborban is van három csoport. Az egyikben a régi gépek használói, és az esetlegesen váltani nem akarók még mindig a jól bevált XP-t használják. A másik táborban vannak a Vista felhasználók, akik most abban a helyzetben vannak, hogy az elején döcögősen induló Vistájuk mostanra már beérett, és teljesen jól használható rendszer lett. És ebben pont az a szomorú, hogy a Vista épp akkorra érett be, amikor kijött a Win7. És itt felmerül a kérdés. Váltani, vagy nem váltani? A Win7 villámgyorsan terjed, és már most az elején sokkal gyorsabb, mint a Vista, de számtalan driveres problémával és egyéb bajjal küzd. Mire a Vistások megszokták a rendszert, kijött az utód. Lesz egyáltalán ideje a Win7-nek is olyan kiforrottá válni, mint az elődei, amíg ki nem jön az utódja? Mert ha túl gyorsan jönek az új rendszerek, könnyen előfordulhat, hogy a felhasználók tényleg nem fogják tudni, hogy melyiket használják, melyiken fog futni a kedvenc játékuk, kedvenc médiaalkalmazásuk, tv-tuner kártyájuk, stb. -
FTeR
addikt
válasz
Televan74 #10 üzenetére
neked akkor már rég dobozost kéne venni, mert nekifutásból oclsóbb, mint 3 oem és még az upgradere is jogsoultá tesz, ami a köv win árát felezei.
nemtom mi ez a rinya dx körül. a 11 kompatibilis a 10-es kártyákkal és vistára is elérhető. 12-vel sem lesz egetrengető változás. a 10-essel is csak azért volt, mert a 9es menet közben kegyetlenül elavult.
nah, te is xp-n nevelkedtél. sietség az ezredfolduló környékén volt, amikor félévente adtak ki új os-t. -
Puma K
nagyúr
Hova sietünk? Hova?! Kérdem én...
Vagy ennyire el akarják felejtettetni az emberekkel a Vista bukását? -
BiP
nagyúr
Hát ebben semmi hír nem volt. Ez eddig is várható volt, a szerver windowsok jönnek szép sorban, az asztalik is ~3 évente. 1 kivétel volt, azóta mindenki azt hiszi, az az általános.
Az új windows Windows 8 fantázianevét meg nem erősítette meg senki.
(kb. mint a következő Xboxra ráaggatták az Xbox 720 nevet. Ezeknek az újságíróknak semmi fantáziájuk, de hülyeséget, azt ki bírnak találni.) -
juliabrilke
veterán
Csak aztán nehogy ebből legyen a directx 12.
-
Televan74
nagyúr
Windows 8 -al jön az új DirectX?
A három éves ciklus meg érdekes, mivel 1-1,5 évenként váltok alaplapot.Ez a Microsoftnak 2-3 oem Windows 7 jelent. -
daninet
veterán
2012-ben állítólag világvége is lesz
-
Tomcat
őstag
Akkor én meg is várom ezt a 8-as verziót mivel meg vagyok elégedve a Vista rendszereimmel, mivel nálam a Vista mostanra "éredett be". Talán a 8-asra átállok az összes rendszeremen egyszerre. De lehet hogy addigra már a 7 is túl lesz 1-2 sevice pack-on és "beéredik" az is.
-
PH-User
addikt
Legyen...
-
Oliverda
titán
...csak aztán nehogy a Vista sorsára jusson.
-
Felőllem annyit adnak ki amennyit csak akarnak. Amíg nem köelező váltani addig nekem tök mindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na ez nem pite, mire megszűnik ténylegesen az XP, kapunk még egy operációs rendszert? Hát MS-ék sem unatkoznak. De kérdezem én, "be fog érni" addigra a Win7? (Tudom, hogy a Vista sem ért be a 7 érkezéséig, de ezt ne is firtassuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest