- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Minden ami energiagazd funkció azt nekem állítgatnom kell a tesztelések során...mostanában szinte már csak win7tel dolgozunk..."power", "screen", "uac", "fire" ezekre minden bejön amire szükségem...kezdetekben én is kattintgattam jobbra balra meg gépelgettem.
Az ott felsorolt widowsfirewall példa azért nem jó, mert már a win szócska beírására megjelenik a tűzfal...nálam 6dik a listába...de ha magyar lenne akkor szintén csak ennyit kéne beírnom...egyébként, annak ellenére, hogy otthon magyar rendszerem van angolul írom be ami kell és úgyis megjelenik a listába. Szóval így nem nagyon tudok hasonulni a szenvedésed tárgyával.Nálam otthon nem csak én használom a gépem és mivel szüleim már attól is besokalltak, hogy saját usert csináltam nekik így az UAC-ot én visszakapcsoltam...ha garázdálkodnak, akkor legalább kárt ne tudjanak okozni a gépen vagy csak úgy, hogy kérdezzen rá a gép, hogy "xyzdjmsiofd". De amúgy se zavaró, mert nem C-re szoktam dolgozni így nem pofázik...max ha indítok vmi olyan programot pl antispyware keresőt.
-
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest