- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
milyen adatlap?
van egy klasszikus probléma, ha egy appban nem kezelik le rendesen a múdosító billentyűket, akkor pl Ctrl+F helyett Ctrl+akármi+akármi+akármi+...+F is elfogad és akkor az AltGr+F várható szögletes zárójeles helyett a kereső jön fel, mert az AltGr+ nem más, mint a Ctrl+Alt+. de winben* nem találkoztam még ezzel és Te mintha mást írnál.*a Live Mail-ben benne van/volt(?) az a bug...
-
törölt tag
Egyetértek veled. Én is kipróbáltam a Win7-et, tetszett, amit láttam, de a már említett problémák miatt még várok a teljes átállással. Amikor már a driverek és a felhasználók is elég felkészültek lesznek, és a Win7-es sokkal kiforrottabb lesz, mint most, akkor biztos, hogy váltok. De én sem szeretek kísérletezni, inkompatibilis driverekkel nyűglődni. Megvárom, míg az új Win teljesen jól használható lesz, és akkor lépek át rá. S ez majd a 8-as megjelenésénél is így lesz.
Most épp visszaváltottam Vistára, a kezdeti nehézségei után az most teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- LEGO klub
- Gitáros topic
- Acer notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest