- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
#93794560 #26 üzenetére
Biztos, hogy a driver sáros. Sajnos azt senki nem mondta, hogy az átállás teljesen zökkenőmentes lesz. Hiába van kint már jó ideje a béta és az rtm, a gyártók a tényleges adatokat a driverek minőségéről, és a kompatibilitással kapcsolatos problémákról csak akkor kapnak, ha azt tömegével kezdik el használni. Nem kell aggódni, menni fog minden, de kell neki egy kis idő.
Viszont legalább vannak és többnyire működnek, nem úgy mint a XP-Vista átállásnál -
kokyt
senior tag
Nekem ezek egyáltalán nem driver gondnak tűnnek
Szerintem is jó ötlet lenne a verzió számozás. Habár teljesen mindegy hogy 3 évente milyen nevet tanulunk meg, de ez lenne a logikusabb.
gb4400: A tv tuneres esetben valószínűleg nem az MS a hunyó. Milyen típusú monitorod van ami 75Hz-en megy? Nem akarok hülyeséget mondani, de azok a szélesvásznű tft-k amiket manapság meg lehet venni ha jól tudom mind 60Hz-en mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest