- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Minden ami energiagazd funkció azt nekem állítgatnom kell a tesztelések során...mostanában szinte már csak win7tel dolgozunk..."power", "screen", "uac", "fire" ezekre minden bejön amire szükségem...kezdetekben én is kattintgattam jobbra balra meg gépelgettem.
Az ott felsorolt widowsfirewall példa azért nem jó, mert már a win szócska beírására megjelenik a tűzfal...nálam 6dik a listába...de ha magyar lenne akkor szintén csak ennyit kéne beírnom...egyébként, annak ellenére, hogy otthon magyar rendszerem van angolul írom be ami kell és úgyis megjelenik a listába. Szóval így nem nagyon tudok hasonulni a szenvedésed tárgyával.Nálam otthon nem csak én használom a gépem és mivel szüleim már attól is besokalltak, hogy saját usert csináltam nekik így az UAC-ot én visszakapcsoltam...ha garázdálkodnak, akkor legalább kárt ne tudjanak okozni a gépen vagy csak úgy, hogy kérdezzen rá a gép, hogy "xyzdjmsiofd". De amúgy se zavaró, mert nem C-re szoktam dolgozni így nem pofázik...max ha indítok vmi olyan programot pl antispyware keresőt.
-
Gorneck
legenda
-
moonman
titán
én nem érzem pöcsölésnek, mert ahelyett, hogy nyitok egy sajátgépet és kiklikkelem magamnak az útvonalat, inkább rányomok a win gombra és beírom a fájl első pár betűjét, majd enter. és még csak nem is klikkoltam.
a jogosultságosdi sosem zavart, sőt saját lemezeimen (még a külső usb-seken is) bitlocker-t használok.
"Úgy élem meg mostanában, (utóbbi 2-3 év) hogy minden csak egyre pöcsölősebb lesz"
tényleg nem akarok bunkónak látszani, de ez akkor van, amikor az ember nem fordít kellő időt az új dolgok megtanulására. ha egyszer át- rászokik az ember, hihetetlenül meg tudja növelni a hatékonyságot. -
FTeR
addikt
nem, mert én azok közé tartozom, akik vista felépítését és lehetőségeit nagyságrendekkel jobbnak találtam, mint az xp-jét és a w7-et még annál is jobbnak találom.
nálam nme volt átszokási idő. logika és nem berügzölés szerint navigálok. 5 év elteltével is fejből elnavigálok bárkit az xp legelrejtettebb beállítáaihoz, mégis első alkalommal, h vmi hálózati dolgot kellett állítanom vistában, elsőre megtaláltam, amit kerestem, pedig nincs még1 olyan része a winnek, amit ennyire átszabtak volna. mikor megtaláltam, örömmel konstatáltam, h mennyivel egyszerűbb ezen az egy ablakon bekattingatni a dolgokat, míg ugyanez xp-n 3 különböző helyen található. ugyanez van ribonnal is. elég nagy rutinnal használtam ofiszt, mindig is az ofisz xp-t pereferáltam, mert a 2003 nem különösebben tetszett a hülye színeivel, mégis több olyan funkció volt, amiről csak azt tudtam, h vhol az X menüben van és ha épp nme volt előttem akkor nem tudtam elmagyarázni, mert nem jegyyeztem meg azt a rakad almenüt, de ha kellett megtaláltam. ezzel szemben, 2007-ben, vettem a logikát, feltettem a kérdést mit is akarok? beilleszteni? korrektúrázni?, ráböktem a megfelelő tabra és fél pillanat múlva már megvolt amit kerestem. tehát az új és ismeretlen elrendezésben előbb megtaláltam, mint a régiben amit már hosszú idő óta használtam és nagyjából tudtam, h hol van.10 évente 1x belefér, hogy egyes erületeket a hatékonyság fejében átcsoportosítsanak.
a gép nme gondolatolvasó. nem azt csinálja, amit akarsz, hanem amit mondasz neki. klasszikus tanmese a gonosz dzsinnel.a felhasználhatóság és a biztonság nem két jóbarát. a biztonságot, csak a felhasználhatóság rovására lehet növelni. egy rövid ideig én is szenvedtem vele, h a kedvenc C:\zzz mappámat nemtom piszkálni, mert rinyál. aztán rájöttem 2 dologra, 1 megadom 1x a megfelelő jogokat a mappára, vagy elkezdem használni azokat a mappákat, amelyeket a win erre fenntart a c:\users-en belül. végül utóbbit választottam, mert azok a mappák rakat helyen alapértelmezettként a kezdő helyek és így gyorsan eltom érni azokat.
lehet jobban járnál kertészkedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest