- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Most nem tudom hirtelen, könnyen előfordulhat hogy az illustrator dobta ki a hibaüzit, de aki lepasszolta a fileokat (elég trehány a 300 mega, tele volt funkciótlan layerekkel és hülyére is voltak effektelve) mac en hozta össze tudtommal gyengébb hardverekkel a segge alatt és nem volt gondja...nálam megnyitni is bravúr volt....megnéztem xp-n és szintúgy bedobta a hibaüzit
Extrém eset igazából, de pont ezért van olyan gépem, hogy ez se jelentsen gondot
-
--Disztroj--
senior tag
Nekem mind1 mit írnak, elhiszem hogy őrülten teszi a gép a dolgát, de olyat ne csináljon már hogy fut 3 (igaz erős) alkalmazás , illustrator, photoshop , in design, viszonylag nagy fájlokkal (~300 mega) és beköhögi 1p gondolkodás után hogy nincs elég rendszermemória...megnézem 2 és fél giga van foglalva a 4ből, swap meg 10gigáig egy külön partíción ami 100 giga...
Én nem értek hozzá annyira, de ilyenkor mi az tököm kevés neki?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
nincskedvem #50 üzenetére
Jah nekem is bejön, de azért elég szarul gazdálkodik az erőforrásokkal...szal van min dolgozni azé'
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest