- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #130 üzenetére
nekem nincs bajom altgr+g-vel Messengerben.
-
moonman
titán
igen, bár nem nevezném dos-os tudásnak, ez szimpla logika, ismereteim szerint minden adatbázis-elven működő rendszerben megvannak ezek a lehetőségek.
sőt míg Vistában ezeket nagyjából tudni kellett fejből, Windows 7-ben a leggyakoribb szűrőket azonnal fel is ajánlja:
-
moonman
titán
én nem érzem pöcsölésnek, mert ahelyett, hogy nyitok egy sajátgépet és kiklikkelem magamnak az útvonalat, inkább rányomok a win gombra és beírom a fájl első pár betűjét, majd enter. és még csak nem is klikkoltam.
a jogosultságosdi sosem zavart, sőt saját lemezeimen (még a külső usb-seken is) bitlocker-t használok.
"Úgy élem meg mostanában, (utóbbi 2-3 év) hogy minden csak egyre pöcsölősebb lesz"
tényleg nem akarok bunkónak látszani, de ez akkor van, amikor az ember nem fordít kellő időt az új dolgok megtanulására. ha egyszer át- rászokik az ember, hihetetlenül meg tudja növelni a hatékonyságot. -
moonman
titán
válasz
--Disztroj-- #75 üzenetére
"elég szarul gazdálkodik az erőforrásokkal"
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - 1. rész - MinWin
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - 2. rész - Teljesítménynövelés I.
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - Teljesítménynövelés II.
Windows 7 / Server2008 R2 kernel újdonságok - Teljesítménynövelés III.
Windows 7 / Server 2008 R2 kernel újdonságok - Energiagazdálkodás
Windows memóriakezelés - 5. rész - Memóriakezelést gyorsító szolgáltatásokésatöbbi...
-
moonman
titán
válasz
Dr. Akula #63 üzenetére
"Ezzel igazolta is az MS által kezdetektől hangoztatott állítást, miszerint a driverek a felelősek a lassúságért"
Vista óta érdemes nézegetni néha a performance event logot. szégy gyalázat, hogy minden második bejegyzés az, hogy xy driver miatt n idő késlekedés következett be, meghogy z driver miatt a sleep/wake művelet a vártnál hosszabb időt vett igénybe. és akkor csodálkozunk, hogy a Mac-ek out of the box gördülékenyebbek.
-
moonman
titán
most meg nem mondom, hogy hol, de valahol én is emlékszem olyanra, hogy képtelen voltam @-ot beírni, végül fogtam a start menu search boxot, oda írtam és copypaste.
de már tényleg nem emlékszem, hogy egyáltalán Vistán volt-e és azon belül hol.
"AltGr+F várható szögletes zárójeles helyett a kereső jön fel"
IE7Pro keresőmondjuk amióta IE8 van, azóta nem használom.
-
moonman
titán
a névvel kapcsolatban egyébként nagyon remélem, hogy most már megmaradnak a sorszámozásnál. tényleg röhejes, hogy nem bírnak megállapodni egy egységes rendszernél, először verzióztak, aztán évszámoztak, majd jöttek a fantázianevek, most pedig "generáció-számozás" van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest