- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, köszi. Mindegy is, mert már az sokat mondott, hogy ebay-es linket küldtél, így rákerestem
A hideg napokra én egy ilyet vettem játszani, aztán ha jobb idő lesz, jönnek elő a nagyok.Egyébként írtad, hogy meghalt a kamera. Nézted már hogy mi baja lehet? Esetleg csak egy vezeték szakadt el?
-
Peaceliker
addikt
Akkut én 3500 ért vettem most 2200 asat, moci 3-5k...kivéve ha vmi komolyabb cucc van benne.
Az tény, hogy ennyiért nem jellemző hogy jobb helit kapsz, csak kifogni lehet …én azért nem vettem meg, mert nem sok alkatrészt találtam hozzá, meg mert 400 as osztály, ami nem annyira "divatos " így más alkatrész is kevesebb lesz hozzá.
Nem akarom elvenni a kedved, ne érts félre, csak a saját gondolat menetem osztom meg veled.
Nekem is egy hajszál on múlott, hogy nem vettem meg.
Ha kezdő vagy csak szimulátorozz egy darabig, vagy hamar vége lesz a gépnek. -
zolisx4
őstag
Nem volt rossz vétel ,a szervókat ellenőrizd le ahogy a kolléga is írta szervót bármelyik modell boltba lehet venni ,jó minőségűt.
Ha működik az elektronika és a táv akkor nagy gond nem lehet ,a szervók nem drágák,alkatrészt lehet hozzá szerezni biztosan kompatibilis ,más típussal ,az hogy akié volt először nem tudott vele repülni ,az nem biztos hogy beállítási gond ,lehet egyszerűen felhasználó hiba is ,hiszen a 6 csatornás helinek nincs egy stabil pontja sem nehéz vezetni ,sokat kell gyakorolni. -
Peaceliker
addikt
Mennyibe sikerült elhozni?
A szervót le tudod tesztelni, dugd át a vevőn egy másik csatornára. Ha ott is szar, akkor kuka, de akkor összeset illene cserélni …
A megbontás sikeressége elég kérdéses, mert akkor kapsz csak érte pénzt, ha vkinek ennek a gépnek az alkatrészei kellenem …nemtom mennyire felkapott modell. Nem akarlak letöri, de azt nem hiszem, hogy az adó vevő keresett dolog. -
Peaceliker
addikt
Hali!
Azt a gépet sztem én is nézegettem, csak lebeszéltem magam róla.
Így néz ki, igaz? Ha ez az, akkor az egy art tech falcon 400. Csak hogy tudd, mihez keresel alkatrészt (itthon nemtom mennyire lesz hozzá bmi is)!
Szervót bmelyik modell boltban kapsz, de csak egyet ne cserélj, fontos, hogy a 3 ugyan olyan legyen (kivéve, ha a farok szervóról van szó).
Az FM adó vevőt majd érdemes lehet 2,4GHzesre cserélni, mert annál kisebb a zavar esélye...
Olyan boltot nem tudok, ahol be is állítják sajna.
Ezen a fórumon esetleg találhatsz vkit, aki tud segíteni.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged