Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Neten bóklászva leltem egy 6 csatornás, Robbe helikoptert. Nem egy mai darab, az előző tulaja párszor próbált startolni vele, de nem ment neki, nem tudta beállítani, és eladta. A mostani helyzete: négy szervőból egy tuti halott, (teker, de nem mozdul) egy bekapcsoláskor kiteker maxra, és ottmarad, kettő tökéletes. Vannak rajta sérülések, de már szénkefe nélküli motorral van szerelve, kaptam hozzá tarcsi vadiúj akkut, az egész agy, és rotorlapát tartó konzol cnc alu, szvsz érdemes lenne megcsinàlni. Kérdés: van olyan modellbolt, ami nem márkaspecifikus, és idősebb gépekkel is foglalkoznak? Ahol ott tudnám hagyni, és beállítanák, kicserélnék a sérült alkatrészeket, stb.? Pesten találtam egy boltot a Röppentyű utcában, meg nem messze tőle a Lehel utcában? Valakinek van velük tapasztalata? BUÉK mindenkinek,
Üdv
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest