- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Sikerült megforrasztanom a WL959-es elégett mosfet-jét, ha valakinek kell SI2302 SI2302DS A2SHB ilyen szóljon, van még 13 darabom..
A heli azóta tökéletesen repül, majd teszek fel videót. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
korcsillio #1289 üzenetére
Vegyél quadrocoptert.
Egyszerűbb berepüli, plusz iszonyatosan sokat kibír... -
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
Igen. Camera modul by ebay
Maga a gép, plusz felvételekAutóm nincs, engem a helik izgatnak...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
MaTpr0F #1090 üzenetére
Én ilyet vettem annó, és annyiszor esett már le, hogy nem tartom számon...
Épp a múlthéten nyiffant ki, de nem végleg, 3 rotor megy a 4-ből, egy tranyó elfüstölt benne, csak mivel SMD, cumi kicserélni....(esetleg ha valaki foglalkozik ilyennel, az is érdekel...
)
Majd beviszem a Lehel útra, és ott meghekkeli nekem a szervizes ember, bagóért...
Átolvastam amit eddig leírtál, én mindenképp olyat vennék, ami hazamegy, ha elveszti a jelet, tehát visszatér oda, ahonnan elindítottad. Ha ugyanis egy nagyobb széllökés arréb rakja úgy 100-150 métert, hiába vagy még a gép hatósugarában, fizikailag nem fogod látni. Ha vakon próbálod visszahozni, akkor könnyen neki lehet valaminek csapni, oszt' akkor jóidő van...
Így meg ha nem látod, szépen leteszed a távirányt a földre, és ha merül a gép, szépen hazahozza magát, nem kell izgulni miatta... Szerintem. -
Dr.Zoo
őstag
Repkedtem kicsit a V959-el, 100%-on durva, mennyire oda kell figyelni, piszok érzékeny lesz..
Lassan össze kellene rakatnom a Falcon 3D-is, kivàncsi leszel hogyan repül... Születésnapomra kaptam egy MX-rc F29-et, nekem kicsit furcsa a két főrotor+kettő szervo kombója.. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
KaiotEch #911 üzenetére
Itt leskelődj!
A méretre majd mondanak valamit a szakik, de a fenti linken is kérdezhetsz, van fórum. -
Dr.Zoo
őstag
No, tennap reptettem kicsit a 959-est, még nagyobb szélben is stabil a gép, most a manővereket gyakorolom, meg a leszállást..
A focipályán nyomtam neki, mire a falubeli gyerekek lecsaptak rám, hogy azonnal kell egy ilyen!!!
(flippre valamiért nem hajlandó, arra még rá kell jönnöm miért. a kamerája teljesen elhalt, ha valakinek kell adom alkatrésznek, én elvagyok kamera nélkül is) -
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Peaceliker #886 üzenetére
Szvsz fizess érte..
Én annó próbáltam a Titan Trex 450 klónom állígatni, aztán feladtam...
Pár ezrest szerintem megér. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Peaceliker #877 üzenetére
No, csak nm teis párszor földhöz csaptad szegényt..?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Peaceliker #875 üzenetére
Várom kici kínai webshopból az alkatrészeket...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Peaceliker #854 üzenetére
25 forintért ideadta. De a zsírúj 2300mhA akku, meg a szénkefe nélküli moci csak ér vmit?
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Peaceliker #852 üzenetére
Szia!
Igen, ezaz köszönôm!!!
A farok szervója halott, meg ami a fő rotort emelgeti szervó, az nem százas, vagy az őt irányító vevő makkant meg..... Amennyiért én elhoztam, gondolom a távirány, a vevő, plusz akku, meg a cnc alu agy sem jönne ki... Ha nem javítható, megbontom, aztán eladom alkatrészbe... Az rc fórumot ismerem, de nem tudom hogy hozzám közel lakik-e szakértő. -
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Neten bóklászva leltem egy 6 csatornás, Robbe helikoptert. Nem egy mai darab, az előző tulaja párszor próbált startolni vele, de nem ment neki, nem tudta beállítani, és eladta. A mostani helyzete: négy szervőból egy tuti halott, (teker, de nem mozdul) egy bekapcsoláskor kiteker maxra, és ottmarad, kettő tökéletes. Vannak rajta sérülések, de már szénkefe nélküli motorral van szerelve, kaptam hozzá tarcsi vadiúj akkut, az egész agy, és rotorlapát tartó konzol cnc alu, szvsz érdemes lenne megcsinàlni. Kérdés: van olyan modellbolt, ami nem márkaspecifikus, és idősebb gépekkel is foglalkoznak? Ahol ott tudnám hagyni, és beállítanák, kicserélnék a sérült alkatrészeket, stb.? Pesten találtam egy boltot a Röppentyű utcában, meg nem messze tőle a Lehel utcában? Valakinek van velük tapasztalata? BUÉK mindenkinek,
Üdv
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged