- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT #1107 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek!
Maradok inkább az eneloop-nál, mivel ez nagyon keveset merül, illetve mondhatni hogy a legjobb AA akksi. Valamint pl a kapacitása nagy részét 1.2V fölött adja le, ami azt jelenti hogy még akkor is 9.6V-nál járok. Ez meg 9 alatt kezd csipogni. IPC-1L töltőm van, szóval azzal tudom normálisan tölteni/kisütni őket.
Peaceliker Igen tudom, olvastam erről hogy sokan így vágták haza ezt a távot.. Fordítva dugták rá a lipo akksit, aztán a fordított polaritás miatt kampec lett.. Drága mulatságnak mondható.
-
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #1107 üzenetére
Ott van egy kis gond a matekkal!
Jok a ceruza akkuk, de lipo jobb sztem, szinte nem on merul es ugy vettem eszre jobban is birja picit. Egy baj van csak, hogy 9x tavba csak specko meretu vevo lipo fer be, ami picit dragabb.
Arra nagyon vigyazz, hogy polaritas helyesen legyen akku vagy ellem talca bekitve! Tudom ez banalisan hangzik, mert semmi nem szereti az ilyen merenyleteket, de van ami kibirja …viszont 9x picit sem birja, azonnal kampec! Tobben jartak igy …
Jah es meg annyi, hogy tavot szedd szet es forrasztasokat nezd at! Sajna nemelyikre rafer …
-
Peaceliker
addikt
Belenézni azért nem úgy gondoltam, hogy belekukucskálsz, ahol lyuk van!
Mondjuk ez a legjobb ötlet: beindítani. Ha motor megfeküdt, akkor megáll, ugyan ott vagy, mintha szétszeded és látod, hogy tré...illetve minimális eltérés lehet.
Bár ha kis gixer van csak, azt lehet olcsóbb és megéri) javítani, mint nagyobb bajt csináljon. Kérdezz rá előző tulajnál, segítene-e, veszíteni sokat nem tudsz!Ha megy, csapatsz még egyet, ha nem, akkor így is úgy is roller árban megy majd el...
Akku sajna ha 2 évig csak úgy ott volt, szintet tuti, hogy kuka. Max ha vevő akku van, abban még lehet egy kevés játékidő...
Na majd számolj be, mi lett a sorsa (sok sikert hozzá), érdekel most már.
-
Peaceliker
addikt
A telok es a gumi a "legkisebb gond ". Telokat valszeg illik majd ujratolteni. Inkabb a moci ami macera, ahogy irtad is, ha korrodalodott …
Lipo tol szerintem annyira nem kell ma mar felni. Persze nem trehanyul kell foglalkozni vele.
De mas alternativa nincs is, max a tologatos machbox. Vagy nitros mocival szarozol vagy lipo val.Amugy kezdonek elektromos lehet jobb. De szerelni ott is kell. Pl hasznalt autonal alap, hogy lebontod tovig, atnezed difiket, mindent , ujrazsirozod osszerakod. Ha rritkan csapatsz nitros tan jobb. Beolajzova elteszed, nitro jobban birja az idot. Lipo megfarad attol is, hogy csak van …es az sem olcso.
Amugy visszaterve savage re, nemtom ki fog belenezni, hogy rozsdas e, sztem senki …azt el kell inditani es vagy megall vagy nem. Vagy ha turelmed, idod van, szetbontani.
Arulni igy meg necces, nekem nem kene, hogy nyakamra jarjanak, ha szar. De ennel olcsobban meg tenyleg nem lenne kellemes odaadni. En helyedben megtsrtanam egy atnezes utan, ezt legalabb ismered!
-
Wyll
őstag
Dekirály, most vettem egy elektromos Maverick EvoS XB-t hasznátan 80ért...
Mivel kezdő vagyok, én sem tudtam megítélni, de itthon azért láttam, hogy nagyon gatya állapotban van. Már írtam az eladó csávónak emailt, hogy ez azért így nem lesz jó..Amúgy RCapró-ról vettem.
<mohó> Bár kezdőknek inkább az ilyen elektromos gépeket ajánlják, mivel azokon sokkal kevesebbet kell szerelni és karbantartani, 50ért egy nitrós Savage X.4 nagyon-nagyon megérné, még az is lehet, hogy lecsapok rá(És tán elcserélem vagy beszámíttatom egy közepes elektromos gépbe.) Na most komolyan, mit szólsz? </mohó>
-
net84
őstag
ilyen ''dögöket'' több variációban is lehet kapni
vannak épített verziók is, valahol megvan a tervrajza...én anno egy benzines, 1 motoros verziót néztem, de annak hátrafele volt fordítva a motorja.
Ha jól emléxem az rcmodell.hu forumban van is topicja
A kicsikocsiról annyit, hogy nagyon gázos az ára és összegyüjtése alapján. Kicsit utánnaolvasva rájöttem, hogy apámat sürgősen le kell róla beszélnem... -
Petya25
őstag
Azt rögtön sejteni lehet, hogy a párszáz forint a lapszámért az a beetetés része lesz mert így újsággal együtt is csak kb 30k lenne a teljes költség és az nem reális,
Én nem láttam belülről az újságot mivel csomagolt és nem akartam eddig belevágni, de sejtettük, hogy hamarosan felmegy az ára pl 2000 Ft-ra és akkor már nem lesz olyan jó a leányzó fekvése.
Mindenesetre ha barkácsoló kedvű a rajongó és a ''részletfizetés'' jól jön neki, akkor nem bukhat a bolton. Egy komoly gépet kap a pénzéért apránként. Itt már csak az a kérdés, hogy az újság illetve a lelkesedés kitart-e a végéig?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged