- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz
Minstrel #1913 üzenetére
Köszi az információt ez meglepett hogy kell hozzá vezérlő hogy nincsen benne néztem volna mikor megjön hogy nem repül. Azt honnét tudom meg hogy mi az ami jó bele kap áramot is meg kompatibilis a távval is?
Meg még 1 nézem itt van 5, 6, 10ch ezeknek a "sok, több" csatornáknak mi a szerepük ? Látom hogy 10ch 4 5ször többe kerül mint egy 6ch annyival jobb? Meg mikor érdemes olyant venni? -
MineFox54
őstag
válasz
Minstrel #1635 üzenetére
A gép épített (lesz), valami viszonylag könnyebb fényképezőgépet raknék rá (kompakt).
Valahogy így nézne ki majd a gép:
Másik téma: Amúgy ez rossz összeállítás lenne?vissza a fényképezőhöz:
És akkor ehhez rendelnék még pluszban egy ilyen kapcsolgató cuccot.Igazából a terv, hogy a "fényképgépet" szétszedem, és az "elsütőbillentyű" két vezetékére (?) kötném ezt a kapcsolót.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Minstrel #1518 üzenetére
Tényleg járna hozzá gyárilag, de nekem ilyet nem adott előző tulaj.
-
SkyS1gn
félisten
-
tvamos
nagyúr
válasz
Minstrel #1335 üzenetére
Amit te linkeltel, az BNF, de nem hiszem, hogy jo lenne hozza az Optic 6.
De nem rendeltem meg meg, mert nem tudom, hogy ez legyen, vagy a 912...
Lehet ehez a tavhoz nem integralt vevot venni? Kene valami a tankomhoz is, mert hasznalhatatlan a TX-e, es meglepo modon, ahoz sem jo az Optic 6...
-
sesshou
senior tag
válasz
Minstrel #1180 üzenetére
Azt kellet észre vennem hogy legtöbb helyen ahol quadcopter építésről beszélnek sosem említik külön az aksit a darabok között.
Azok mennyibe kerülnek és meddig szokták bírni.(közép alsó kategória) Érdemesebb több kicsit vagy egy nagyobbat venni esetleg ha hosszabb menet időt akarok?
-
sbazsi
veterán
válasz
Minstrel #1166 üzenetére
Ismét köszi.
És ezt a kamerát hogy tudom rögzíteni? Gondolom nem csak a képminőségre van jó hatással, hanem az üzemidőre is, mert a kamera külön akksiról megy. És ahogy írtad, tudom máshol is használni, pl kocsiban, menet közben.
Jól sejtem, hogy innen mindegyik jó, mármint amit enged a pénztárca? Vagy inkább innen?Közben erősen sasolom a kocsikat is. Ebben az esetben a kamerát feleslegesnek érzem.
Itt az első 4 ha minden igaz, ugyanaz, csak más a "doboz"
Nem vagyok járatos a témában, ez mit jelent:
"The reduction Gear of this car are fragile parts,recommend to prepare some as reserve spare parts"
Az ok, hogy valami sérülékeny, készüljek pótalkatrésszel, ez volna az? (ami nem mellesleg fémből készül, és csak egyszer kell cserélni?
Ezekben mennyire macera az akksicsere? Vagyis egy komplett, otthoni "műtét", csavarhúzókkal, vagy kb mint egy sima telefonban egy akksicsere?! Avagy érdemes berendelni mondjuk egy ilyet? Persze ha nem is rögtön, de hogy ne csak 10 perc legyen a mókaKicsit off: banggood.com mindent tracking numberrel küld?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged